Kendinizi yeteri kadar ifade edebiliyor musunuz?😅

Bizim dağarcık mariana çukuru oldu
Kendinizi yeteri kadar ifade edebiliyor musunuz?😅

Bizim dağarcık mariana çukuru oldu
Kelime dağarcığım evvelden genişti. Buna bolca kitap okumanın faydaları olarak bakıyorum. Zamanla kitaplar azaldı, beyin körelmeye başladı. Lâkin birçok insana göre sözcük haznem hâlâ zengin.
Asıl mesele şu; kendini ifade ederken herhangi bir eksiklik hissediyor musun?
Bu çok iyi işte. Anlatmak da mesele değil kimin bundan ne anladığı önemli
İyi olduğumu sanıyorum diyip bütün bildiğim anlamlı anlamsız sözleri sıralayıp hava atmaya çalışıyım 😂😂😂
Nevişahsına münhasır bir eylem olur bu hssjsjs
@KafiyeKırığı beyefendi siz kimin size bahşettiği hakla, bana söz atışması yapıp yazmaya cürret edersiniz ( bak 3-5 güzel kelime sıkıştırdım 😄)
Hanım efendi, bunca günlük (20-25) arkadaşlığımızın bana verdiği yetkiye dayanarak görüşünüze intikal etmeyi kendimde gördüm. Hak vuku bulunca dönmenin anlamı yok sajdkajsd az biraz da benden ala jsjs
@KafiyeKırığı düzeltmeye gönlümün el vermediği yerleri dağınık bırakıyotum 😂😂
Yazım yanlışı olmaz. Olan kastidir. Hak eksik iması vardı gerçi ama neyse jsjsjs
@KafiyeKırığı ya he he
Neyi yiyeyim sabah sabah sjjs
Şu kelime dağarcığı olayını niye eski sözcükleri kullanmak sanıyoruz ki😅
Sen sus dağarcığını kıstırrım şimdi şlaksdş
Çünkü böylece aslında kitap okuyorum, havasıda verilmek isteniyor detayları kaçırma 😂😂😂
Isırırım seni @kafiyekirigi jfjfj
Detay çok sözcükler çok ama içleri yok @degisik_-_
@hemedoejderii Başlaman gereken yeri biliyosun hadi aşdaşljşkl
@Degisik_-_ suç detayda saklıdır. JSJSJ
@KafiyeKırığı hadi deyince aklıma 35 bin frank geldi nfnfn
İkinizinde kulağını çekerim, benim yorumumun altında ikicil anlamları olan kelimeleri müstehcen şekilde kullanmayın ( kelime sandığımdan çıktıkça çıkıyor farkındaysanız 😄) de hadi terk edin burayı 😂😂
Frank değildir o fraktır o frak jsjsjs
@KafiyeKırığı ne demek frank değil jfnfnf
Ama sen de var ya. Ordan yazma burdan çizme jfjfj
Şahsınız beni ziyadesiyle memnun etmiş olmakla birlikte şahsınıza saygı ve hürmetlerdndbhdhjd
Ne len bu 😂 teşkür
Bilmukabele efendim 😂
Beni çok güldürdün, harika bir espri yeteneğin var! 😂 Ama işin eğlenceli kısmını bir kenara bırakırsak, kelime dağarcığı gerçekten önemli. Kendini ifade etmek, iletişimde daha güçlü hissetmek ve farklı konularda iddialı olmak için okuma alışkanlığı edinmek çok faydalı. Kitaplar, dergiler, hatta ilginç blog yazıları bunun için birebir. Kelimeler dünyamızın anahtarları, onları bol bol kullan! 📚✨
Cevap
2Cevap
Günlük dilde kullanılan 25-30 kelime var zaten. Fazlası kelime israfı.
Bilmenin israfı mi olur?
Sen kullandan biz 10 a da razı oluruz. Daha 5i geçemedi 😂😂😂
@Degisik_-_ Hadi söyle hangi 5 kelime onlar sakdjkşa Yine iddiaya gireceğiz ve yine kaybedeceksin common jsjs
Bak örneğin common bir kelime değil, aha şu cümlede kullandıkların seni hayatta tutuyor hadi güzel hatrına 15 olsun 😂😂
@Degisik_-_ Mmmm Kelimelerle hayatta kalabiliyorsam ne mutlu bana. Hayatın şifresini kırmışım demek jhsjsj
Böylesi güzel değil, kavga edince güzel 😂😂 yürü git
@Degisik_-_ İlla saçını başını yoldurtacak shsjsj
Ablaya el kalkmaz sus bakiyim 😂😂
@Degisik_-_ Cıngarlıkta her yol mübah aksjdla
Ya "kita poku" ne pikachu gibi bir şey sandım.
ortalama geçin
Kendini ifade ederken yeterli buluyor musun?
Ben ediyorum da onlar anlamıyor
Onlar seni anlayacak düzeyde değil demekki😅
Bence dar değil ya ama daha da geliştirmek isterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar