Dünya zaten zor bi yerken neden hiç kendi kıymetini bilmez. Herkese moral olup olumlu yaklaşırken neden hep kendisi icin en kötüsünü düşünür... artık yoruldum
Toplumda belirli kalıplar oluştuğu için buna mecbur gibi hissediyorsun ve sürekli kendini yarışa sokuyorsun. Olduğun gibi yaşamak için zihniyetlerin değişmesi lazım. İnsan kendisiyle barışık yaşamayı başaramaz hep daha fazlasını ister ve bu yorucu olur.
Özgüvensiz olduğu için ve geçmişte yaşadığı olaylar bunun en büyük sebebidir ve kolay kolay üstesinden gelemez bunu anlatması için gerçekten güvendiği bir dostu ile konuşarak bence üstesinden gelebilir.
İnsan neden dünyada bu kadar acı varken kendinden, yaşadıklarından şikayet eder. Bir yandan açlıktan ölen çocuklar, bir yandan sağlıklı, varlıkta oldukları halde halinden şikayetçi olanlar.
0
1 Yorumla
Soran
10 ay
Çok haklisin. Inan şükretmekten kaçınmıyorum. Ama elimde değil bu olumsuzluk..
Seni gerçekten çok iyi anlıyorum.. Çünkü yüreğin o kadar saf ve masum ki, içindeki iyilik hissini durduramıyorsun.. Ve verdikçe alamadıkça tükeniyorsun.. Derim ki biraz akışına bırak herşeyi 🌸
Bazen insan kendi hakkında en sert eleştirileri yapar çünkü içinde hep bir "yeterince değilim" kaygısı vardır. Başkalarına destek olurken aslında kendi aradığı sevgiyi başka yerlerde bulmaya çalışır. Ama unutma, en büyük destekçi yine içinde bir yerlerde saklı. 🫂 Kendine bu kadar yüklenme; kabullenmek bir yolculuktur ve sen bu yolculuğun en güzel noktasındasın! 🌟✨
Hep çok kabasın ve çok gerginsin. KS deki en rahatsiz edici ve kötü profil sensin. Zorbasın. Umarım kendi hayatinda kötü olaylar vuku bulur. Burada insanlara zorbalık yapacak vakit bulamazsın.