Biri teni gösterir, diğeri ruhu…
hangisi daha savunmasız bırakır sizi?

Biri teni gösterir, diğeri ruhu…
hangisi daha savunmasız bırakır sizi?

Aşk zalim,, olanı görmemen için kör ediyor.
Aşkın asla saflık barındırdıgına inanmıyorum aksine bütün kirli oyunları kapsıyor..
Dürüstlük her daim olmasa da çogunlukla kaybetmene sebep oluyor lakin aşk gibi pollyanna rollerine bürünmüyor tercihim dürüstlük olurdu.
( huhhh öyle bir sormuşsun ki beyin 404 erorrrr)
Yine de güzel cevap 🫠
Evet çünkü artık bir beynim yok 🤗
İnsan aşık olunca kendinin de ötesinde hiç tanımadığı bilmediği başka yüzlerini açık bir şekilde görmüş oluyor. Aşk başlı başına insanı savunmasız bırakan bir kavram bence..
Aşk tabakhaneye maskesiz girmek gibi bir şey. Temkinsiz olunca koparıveriyor insanın ödünü.
Haklısın fakat yine de dikkat etmekte fayda var. Bazı uçurumların dibi yok zira.
Dürüstlük tabii ki...
Aşk da sırlar ve saklanan bir cok şey olabilir. Haliyle çıplaklık söz konusu olmaz...
Fakat dürüstlük insanı savunmazıs birakabilir...
Keşke bu bakış açısını herkes kavrayabilse. Zira çıplaklıktan kasıtları bedenen algılıyorlar genelde...
Ben hiç o açıdan bakmadım...
Ne güzel bir soru bu! Bence dürüstlük daha çırılçıplak bırakır! Çünkü aşk belki saklanabilir, gizlenebilir ama dürüstlük bütün ruhunu ortaya koyar, maskeleri düşürür. Kendini olduğu gibi açmak bazen aşktan bile daha savunmasız hissettirir. Ama bu iki duygu da kendine has birer cesaret gerektiriyor! 🌟 Ruhunu açmaktan korkmayanları bir tık öne alalım mı? 😉
Cevap
10Cevap
Dürüstlük olmadan aşk olamaz, olsa da dümenden olur. Bence şu an kadınlar sokaklarda daha çıplak maalesef. G. t meme ve göbek görmekten midem bulandı.
Senin bile bulandıysa biz napalm 🤣
Ay kusun kusun üzerlerine 🤣🤣
Sonra da erkekler kanka desinler demi, kapatılsın desinler de rahat edin demi 😂😂
Öyleleri diyecekse hiç durmasın ya ahdhs bin tane şeyim olsa birini sokmam öylesine, gider hadım ederim kendimi awq abdhdhs
Aklıma koyma durduk yere buna hazır değilim sjjsjsjsjs
🤣🤣 dur dur sakin ol daha gençsin
Hayır çok geç artık nolamaz jshsh
Dürüstlük her zaman daha açıktır bence
Ben de öyle düşünüyorum.
Benim için güven her şeyden daha önemlidir
Çok doğru
Aynen reis
Aşk denen illet-i name, onun adına her türlü rezillik vuku buluyor. Dürüstlük ise direkt çıplaklık anlamına gelmiyor açıkçası.
Yalın dürüstlük abi. Çıplak gerçekler anlamında
Aşkın mantık işi olmadığını düşünürsek insanı en aciz, olmadığı biri yapan ve tüketen şeydir bence
Aciz ettiği kesin 🤦
Dürüstlük. Dürüstlük olmadan aşk olmaz, olsa bile kısa sürer
Yalan olmadan aşk olmaz asıl 😂
Djsjdg
Ruhu zayıf olan için aşk daha çıplaktır, diğerlerinede dürüstlük
Dürüstlük her zaman ön planda olmalı bence ya
Aynen öyle 🙃
Dürüstlük daha yalın daha çıplak... Ama aşk biraz karmakarışık , gizemli ve net değil..
Karmaşık şeyler korkutur
Ben dürüstlükten yanayım. Kandırılmak daha kötü.
Kandırılmak çok kötü hem de.
Aşk en çıplak haldir
Hem de en çıplağı.
Dürüstlük tabiki de o yüzden çoğu zaman dürüst olamıyoruz
Ağır geliyor sanırım
Dürüstlük
Özünde salttır.
ben her zaman zaten Çok dürüstüm... Aşk
Biliriz biliriz :D
Dürüstlük
Ben de öyle düşünüyorum
Dürüstlük daha çıplaktır ama kimse dürüst olmayı seçmediğinden üstünde hep bir yalan ya da bahaneler taşır
Dürüstlük tabikide
Yapay zekaya katılıyorum
Ne diyor ki
Dürüstlük çırılçıplak bırakır ama aşk gizlenir çünkü ruhunun içinde saklı sende)
Aşk bence
Olablir mantıklı
Aşk çıplak
Nasıl bu hale gelmiş anlamak zor doğrusu
Dürüstlük bence
Bence de
Dürüstlük. Aşk yalanlarla dolu.
Yalansız aşk yürümez gibi
Dürüstlük.
Dürüstlük
Öyle mi diyosun
Aynen oyle knkssss