Şüphesiz sağdaki daha samimi yaklaşmış. Özele davet etmeden, yavşamadan, çıkar beklemeden, şarlatanlık yapmadan. Böylelerini takdir ediyorum. Kız düşürmek uğruna çakma doktorluk yaparak insanların hayatını tehlikeye atanları değil.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şüphesiz sağdaki daha samimi yaklaşmış. Özele davet etmeden, yavşamadan, çıkar beklemeden, şarlatanlık yapmadan. Böylelerini takdir ediyorum. Kız düşürmek uğruna çakma doktorluk yaparak insanların hayatını tehlikeye atanları değil.

Özele geleceksiz yere davet edenlerin çoğunun amacı bellidir. İyi yaklaşır sonra mobunu çıkartırlar.
Ha iyiler yok mu var ama o güveni almak için yıllar geçmesi gerekir
Kesinlikle. Bir de iyi izlenim oluşturmaya çalışıyorlar ama yersen.
bir şey dememiş ki soldaki de. Ne zaman istersen yaz demiş. Özele de çağırabilir, tanışmak isteyebilir. Ben de doktorum, buradan özele geçip sohbet ettiğim insanlar oldu. Bunda bir şey yok, isteyen istediğine tanışma teklif edebilir. Sonuçta birçok insan yalnızlıktan burada, yeni insanlarla tanışıp sohbet etmek güzel bir şey. Önemli olan özele geçince nasıl bir tutum sergilediği
Art niyetli insanlar kimseye tanışma teklif etmemeli. Yalnızlığa mahkum olmalılar. Soldakinin ne halt olduğunu bildiğim için bu soruyu sordum.
buradaki olan tüm erkekler potansiyel yavş*k
Kesinlikle öyle. Özele geçince kokusu çıkıyor hepsinin. İğreniyorum
uzak durmak en doğrusu
Buradaki kimseye güven olmaz
Kesinlikle.
Cevap
4Cevap
Tanımadığım için hiç biri
Yani ikiside soldaki kötü bir amaç için yaz dememistir bence
Onun ciğerini biliyorum ben o yüzden paylaştım.
Hayatında görebileceğin en büyük manipülatör
Hiç bilme zaten. Umarım karşına iyi insanlar çıkar. 🌺
Sesli yorumladım
O soldaki hayatında görebileceğin en büyük manipülatörlerden biri. Onun ciğerini bilirim ben insan demeye dilim varmıyor.
İkisini de tanımadığım ve konuyu bilmediğim için bir şey diyemem
Hepimiz g*tüz :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?