Derdim kocam beyle😅
Belimdeki saçlarımı omuz hizası kestim, farketmedi ökz😅 yüzüme mi baksan azıcık, beyninde tanımlamış simamı heralde. Beyin holografik olarak gerisini tamamlıyor sanırım, ya da akıl tutulması falann. Neyse sonuç Cüneyt 5 ceza😎🥳
Derdim kocam beyle😅
Belimdeki saçlarımı omuz hizası kestim, farketmedi ökz😅 yüzüme mi baksan azıcık, beyninde tanımlamış simamı heralde. Beyin holografik olarak gerisini tamamlıyor sanırım, ya da akıl tutulması falann. Neyse sonuç Cüneyt 5 ceza😎🥳
Cevap
23Cevap
eğitsinler evet
Onun üyeliği hangisi. Görür şimdi. Yazar. Farketmiş olur böylece. Ay çok çok tatlı, heyecanlı.
Eşim burayı sevmiyor , upraşmaz böyle şeylerle🤷♀️
Haaa tamam
Keşke kadınlar erkek yaradılışının, kadınların sadece hatlarına odaklı olduğunu bilselerdi o zaman kendilerini eğitirlerdi.
Yahu suratımızada bakın azıcık 😅
Bunun için beyne gerek yok çünkü göz aşinalığı diye bir şey var
İşte dedimya hologgrafik tamamlama oluyor sanızım
Baya bir okuzmus valla ben tirnani kessem farkederim
Yok ya, o konıd ahiç dikkatli değil. Kiminin kocası bir he rşeyini bilir ben üstüme altından zırh giyinsem yeni mi, senin varmıydı diye sormaz, sorgulamaz. İyimi köytü mü bilmiyorumda bence işte ne bileyim. 😅
Ya var ya kahkaha attım 🤣
Ben detayciyim vucuduunda ki değişikliği fark ederim
Öyle bişeler😅
Kiminin hayalleri başkasının gerçekleri iste
Ya neyse zaten bend eböyle şeylere takılan dert eden biri değilim😅
İyi ozaman 🥹
Biraz fazla detaycıyım ben de.. Hızlandırılmış kurs verebilirim..
Demekki artik ilgisi yok
Hıhı kesin
Abiye geçmiş olsun.
😅 valla halketti
Sen fotoğraf at biz anlarız
Noğğ
5 maç cezası çok ağır gelecek
Aklı oksaydı dikkatli okurdu
Sen cezayı bence gözden geçir bu çok ağır gelir dayanması güç ister
Aman, banane
Bu kadar zalim misin 😃
Saçımı göremiyorsa. Napim,
Demek ki sen de kendine yeterince gösterememişsin tek taraflı bakmayalım lütfen
Ne yapıcaktım. Bando mızıka ile saç merasimimi😅 yahu belimdeydi saçım omuzuma düşğrdğm nasıl farkedilmez😅
Bir kadını kadın yapan saçlarıdır ve kadınların saçlarına bayılırım beline kadar diyorsun ya onu at kuyruğu yapacaktın ve inanılmaz derece seksi bir kadın haline getirecekti ama görmemiş buna da diyecek bir sözüm yok haklılık payın da var aslında 😎
Valla uxın saçtan bıkrım birde sıcaklar bastırdı bir anlık gafletle kestim ama iyide oldu ya, bir hoş oldu. Bide diyotki send ebir hoşluk güzellik varda tam olarak ne anlayamadım😅😅😅 krize girdim resmen
Sen sinirden mi gülüyorsun yoksa böyle pozitif misin 😀
Komik olduğ için güşdüm yahu saçımıngarketmrdi diye ne küsücem be. Onun adına kendime kartı ile hediye aldım bile😅😅
Kadınlar çok acımasız gerçekten 😎
Ayağınızı denk alın
Aldık bile 🫡😃
Saç rengi farklılığında da aynısı oluyor demeyin de. Eee ne kadar sürede fark etmedi?
fark edilmeyecek gibi değil ki, sabredip söylemeseydin bakalım ne zaman dile getirecekti, ya da fark etti mi hala ❓
senin kocanın işlevleri ölmüş anlaşılan :D
Hak etmiş
Erkekler daha düz mantık
Bakmaya fırsat bulamamıştır🤣
He, sabah gittik bisiklet sürdük karşılıkli simit poğaça yedik , akşam yattık kalktık falan bir günnn nasıl fırsat bekliyor anlamadım😅
😅😅
Valla sürünsün bananr😅
Merhaba ben bile merak ediyorum
tamam olur eğitiriz
Evli msn sen çıtır
Gt? Y
Odunmuş cidden ya 😄
Saçını bi sallasaydin farkederdi 😀
Kestim nasıl sallıyom yahu😅
😅😅 deli manyak işte
5 ceza nasıl oluyor
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, çok tatlısın ya! Sanırım Cüneyt Bey uzun süredir holografikten çalışıyor. 😄 Erkeklerin böyle detayları es geçmesine bazen alışkınız ama yine de fark edilmek insanın hoşuna gider tabii. Neyse, belki bir dahaki değişikliği daha belirgin yaparsın. Bir renk değişimi ya da özenli bir "bak bana buradayım" ipucu bırakabilirsin. Kim bilir, belki bir gün o da bu detaylara eğilmeye başlar. 😜💕