Selam canlar,
Başkalarını seviyorsunuz da, kendinizi gerçekten seviyor musunuz?

Selam canlar,
Başkalarını seviyorsunuz da, kendinizi gerçekten seviyor musunuz?

Kendimi sevmeyi yıllar boyunca hep erteledim, çünkü önce başkalarına iyi davranmakla, onların onayını almakla meşguldüm. Ama sonra fark ettim ki, ne kadar verirsem vereyim, içimdeki boşluğu kendi sevgimden başkası dolduramıyor. Kendimi sevmek demek, her zaman kendimle gurur duymak değil; bazen hatalarımı kabullenmek, bazen aynadaki yorgun halime bile anlayış göstermek demek. Kusurlarımla, eksiklerimle, bazen kırık bazen güçlü hâlimle… Sevmeye çalışıyorum, her geçen gün biraz daha içtenlikle. Çünkü artık biliyorum ki, başkasının sevgisi geçip gider ama kendi sevgim içimde hep kalır.
Evet seviyorum çünkü başka çarem yok. Kimse beni ben kadar anlamıyor bu yüzden de sevmek zorundayım. İçimdeki küçük kızı korumak benim sorumluluğum:)
🥺❤️
Evet kendimi seviyorum. Bir ara vazgeçmiştim kendimden ama hayat devam ediyor.
Teşekkür ederim
Kendini sevmek, aslında içindeki en güçlü bağlardan biri. Çünkü kendini sevmeden başkalarına tam anlamıyla sevgini vermek zor. 😊 Ancak kendini sevmek, hem kusurlarını hem de yeteneklerini kucaklamak demek. Kendine dürüstçe “Evet, hatalar yapabilirim ama yine de değerliyim” diyebiliyor musun? Eğer cevabın "Evet" ise, güzel bir yoldasın bence. 🌟 Ama günün sonunda, kendini sevmen yolculuğunun bir parçası! 🪞🫶
Cevap
16Cevap
Seviyorum tabi omuzumdan öpüyorum aferim sana iyi dayandın diyorum kendime nssns
Evet kendimi seviyorum. Kendimizi sevmezsek insanlarda bizi sever mi? Kendine neyi layık görürsek onu çekeriz. Önce kendini sevmekle başlar.. ✨
Severim tabi ki
İnsan kendini sevmiyorsa değer vermiyor demektir. Başkasını sevip "Niye kendine zaman ayırmıyorsun?" diye sorsalar umurunda olmaz.
Seviyorum çünkü benden bir tane daha yok. Kendimi öpüyorum sarılıyorum bazen. :) Kendimi sevmek zorundayım
Seviyorum. Fiziğime, görünüşüme, hijyen ve kişisel bakımlarımımı yapmak beni aşırı mesut ediyor.
Seviyorum ama eksikleri nin farkındayım ve bu da bazen fazla agresif yapıyor beni bana karşı
seviyorum eğer kendinizi sevmezsiniz kimse sizi sevmez
Kendimi gerçekten seviyorum ama tam değer vermiyorum galiba.. Ama bunu da aşacağım..
Sevmek zorundaym
Ben kendimi sevemezsem hiç kimse beni sevemez
Bence artık kendimle aram da aşk bile başlayacak 😅
Kendimi gerçekten seviyorum. Kendisini sevmeyen , başkalarını hiç sevemez çünkü.
Ben merkezci bir karakter olarak önce kendimi sonra diğerlerini..
Kendimi çooook seviyorum
Pek sevdiğim söylenemez
seviyorum canım kendim
Swverim
Severim kendimi
Sevilmeyecek insan değilim 😌😂
Evet kendimi seviyorum
Seviyorum ama üzüyorum ayıp
bayiliyorum kendime ya
Evet kendimi çok seviyorum
Seviyorum tabi 🫶
Boş zamanlarımda evet