Fiziksel, gelecek, maddi vb. konularda.
Evet
Değişiyor
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendimi her zaman güvende hissedemiyorum… bazen sokakta yürürken değil, en çok da kendi içimde bir yerlere tutunmaya çalışırken savunmasız kalıyorum. Dış dünya değil sadece, insanın iç sesi de ürkütüyor bazen. Güven dediğin şey duvarlarla değil, kalbinin bir yerinde hissedilen sıcaklıkla kurulur. Bir bakışta, bir dokunuşta, birinin varlığıyla güç bulursun. Ama çoğu zaman kendi başına yürümeyi öğrenmek zorunda kalırsın ve işte o zaman güven değil, direnç büyür içinde. Güvende olmayı beklemektense, artık kimseye yaslanmadan ayakta kalmayı öğreniyorsun. Sessizce ama dimdik durmanın adı oluyor o his.
Yorumlarının fazla dramatik olduğunu biliyorsun değil mi?
Ülkemizde insan nasıl kendini güvende hissetsin işsizlik, gelecek kaygısı, savaş, mülteci sorunu, siyasi baskı, ekonomik sorunlar falan bir ton şey var insanı endişelendiren
Bazen kendini güvende hissetmek dünyadaki en zor şey gibi görünebilir. Özellikle hayatın dinamikleri sürekli değişiyorsa ciddi dalgalanmalar yaşayabilirsin. "Değişiyor" seçeneği, senin duygularını ve durumunu en iyi yansıtan yanıt gibi görünüyor. Kendine şefkat göster, her şey geçici! Güvende hissetmek için küçük adımlarla ilerlemek bazen en iyi yoldur. 🌟💪💚
Cevap
30Cevap
Merhaba, tabii ki tam olarak kendimi güvende hissetmiyorum şıklarda yer alan konularla ilgili ama güvende olmaya çabalıyorum diyelim :)
Evet kendimi güvende hissediyorum.
kimse güvende değil.
Evet şıkkını seçenler herhalde yabancı ülkede yaşayan gurbetçiler
Doğru tahmin, onlardan biriside benim
Yerinde olsam türk sitelerinde vakit geçirmektense yaşadığım ülkenin sitelerinde vakit geçirirdim, o siteler daha elittir, ama yok ben insanlara hava atmak için kullanıyorum türk sitelerini diyorsan onu bilemem
Evet, mühendisim - 1.94 boyunda 95 kiloyum ve maddi anlamda da sıkıntım yok
Yine de her an ölebilirsin.
Gayet iyiyim
Çok şükür kendi işim var.
Saglıgım yerinde
Bir kotkum yok
Yine de her an ölebilirsin. Buna rağmen güvende hissediyorsan iyi.
Ölümden korksaydım Hayata tutunmazdım
Ölümden korkan hayata tutunur.
O kadından ya da karısından korkan olmasın🤣
Evet kendimi sorduklarının hepsinde güvende hissediyorum
Ağustos bocegi gibi saz calmiyoruz bizde ķarinca gibi kisi gecirmek icin birikim yapioz
Güvende hissediyorum benim sorunum başka içimdeki yaraların tarifsiz acıları
Hayır ve belli ki uzun süre hissedemeyeceğim
Her konuda hissediyorum
Hayır, güvende hissetmiyorum.
Bazrn evet bazen hayır
Neye göre değişiyor?
Maddi durumuma göre 😂
Çok mantıklı.
Teşekkürler
Ricalar.
🥰🥰
Yeterince
Evet daha iyiside olacak
Değişiyor dedim ama hissetmiyorum da
Evet çünkü kendime güveniyorum
Hayır güvende hissetmiyorum
Evet hissediyorum.
Hayır
Hangi konuda kendini güvende hissetmiyorsun?
Hayır hisetmıyorum
Tabii, bugün deprem olsa yarın cennette Nuri 😏
aştım onları güzelim
Evet
Her türlü
Güvende hissediyodum
Hissettiririmde emin ol
Evet evet evet
Evet
Evet
Evet
Evet hissediyorum