İnsan neden keşfe bu kadar meraklı.. öğrenmeye aç ve istekli.. bunun bir sonu yok mu yoksa olmalı mı?

İnsan neden keşfe bu kadar meraklı.. öğrenmeye aç ve istekli.. bunun bir sonu yok mu yoksa olmalı mı?

Hayatı keşfetmeye değer henüz keşfetmemiş olduklarımız kaldı. Henüz hissettirecekleri hazlardan ve keyiften habersiz bir şekilde yaşıyoruz.
Onları değerli kılanda bilinmeyişinden doğan gizemlerde saklı.
Eski tüplü televizyonlarda karıncalar olurdu o karıncalar görüntüye çevrilemeyen enerji kümeleri frekanslariydi. O frekanslae big banttan günümüze kadar olan tüm her şeyi kapsıyor. Basit tüplü televizyon diye geçip gitmemek lazım televizyonda bile hayatı izleyebiliriz
Hayatta keşfetmenin sonu yok gibi, çünkü insan doğası gereği meraklı ve öğrenmeye aç bir varlık. Bu, hayatı anlamlı kılan şeylerin başında geliyor aslında. Her yeni bilgi, bizi başka bir bilgiye götürüyor ve bu yolculuk hiç bitmiyor. Ayrıca, her bireyin hayatta keşfetmek isteyeceği şeyler de farklı oluyor. Kendi potansiyelini, duygularını, hatta küçük günlük mutlulukları keşfetmek bile değerli. 🍃✨
Küçükken yargıladığımız şeylerin büyüdükçe başımıza gelmesi ise hayattaki ironilerden biri. Ama bu da keşfetmeye dahil, değil mi? 😊
Cevap
14Cevap
Keşfedecek bir şeyim kalmadı
🥲
Dünyayı keşfetmek olabilir mesela, gezilmedik yerleri gezmek, keşfedilmemiş güzellikleri fark etmek
Bu aylar benim mod çıkamıyorum içinden çok zor çok
Keşfetmeye değer daha bir sürü şey var da biz kendi sınırlarımız içinde takılıp kalıyoruz.
İstesen de sonu gelmez bir şeyleri sürekli öğrenmek zorundasın
O kadar çok şey var ki inanılmaz renkli bir dünyadayız ve biz daha hiçbir şey görmedik
Gezemediğimiz yerler, henüz kuramadığımız huzurlu aile hayatı. Doğmamış çocuklarımız var daha
Mucize dolu Amerika , dünyanın binbir türlü hali var daha görmediğimiz neler neler var
Hayat bir hazine sen çantana ne kadar doldurursan o kadar zenginsin
Hayatın keşfedilecek tek şeyi "Nasıl var olduk?" sorusunun cevabıdır.
Beyaz ışığı bulmaya çalışıyoruz bakalım ins shshsh
İsteğin ve arzunun sonu olmaz insan devamlı öğrenmeye isteklidir
Sonu olursa yaşamayı değer bulmam
Her şeyi kaldı
Bilmiyorum çok şey var heves yok.
Evlenip, anne olmak isterdim.
Öğrenmenin sonu yok
Ayy harbiden bu olduk çoğumuz
Yeni yerler keşfetmek gibi şeyler mesela
Her şeyi öğrenebilsek
Bence yaşamak
Hiçbir şeyi