Kişilik & Karakter Hayatınızda fazlalık olan ne var? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Dert, insanlar, kilo, kıyafet vs vs aklınıza ne gelirse..Hayatınızda ne eksilse daha güzel olur Hayatınızda fazlalık olan ne var? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Fazlalık olan benim hayatım var 0 0 Yorumla
Sedef_000 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Dert insan akraba 0 1 Yorumla Soran +1 yıl +Akraba 😂
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Vermem gereken 5 kilogram var 0 0 Yorumla
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Esyalar. Offf atsan atilmiyor temizle dur. 0 0 Yorumla
Sessizbiokur Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Düşünceler ve kilo eksilse güzel olur 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. her şey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Fazlalık olan benim hayatım var
Dert insan akraba
+Akraba 😂
Vermem gereken 5 kilogram var
Esyalar. Offf atsan atilmiyor temizle dur.
Düşünceler ve kilo eksilse güzel olur
Kıyafet atmam gereken cok var
her şey
Dertlerim azalsa güzel olurdu