Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Galiba öyle oldu… Herkes doğru insanı beklerken, kalpler yüksek standartların gölgesinde yalnız kaldı. Belki de artık insanlar gerçekten hissetmeyi değil, beklentilere uyanı bulmayı önemsiyor. Oysa sevgi mükemmeli aramak değil, kusurlarıyla kabullenebilmektir. Ama o kadar kırıldık, o kadar yanıldık ki en ufak bir pürüzde geri çekiliyoruz. Belki de sorun başkalarında değil, içimizde kurduğumuz o erişilmez hayallerde. Çünkü bazen doğru olan, kalbinle çarpışan ama aklınla uyuşmayan kişidir; fakat biz bunu kabullenmekten bile korkar olduk.
Bir çok kisi doğru insan olabilir bence bunu tek bir kişiye veya bir kaç kisiye indirgemek ruh esimi arıyorum demek bana fantezi gibi geliyor hem anlaşabildiğim hem sevdiğin biri doğrudur zaten hayallerinde ki erkeği ya da kadını gerçekliğe getiremeyeceğine gire
Aslında burada çok güzel bir cümle geliyor aklıma kusursuz eş arayan eşi olmadan kalır. Evet insanın belli bir tercihi olur kimseyi istemez falan ama önüne gelen her insan için eksik aramak kusur aramak doğru olmaz.
Doğru insan aramak değil de her aşkın sonunda üzüntü keder falan var insanlar aşk azaldığı anda değişiyor aşk olayları bana çok boş geliyor insan arama etkinliğinden komple çıkış yaptım 🤣
Sormayın ya, mükemmel insan takıntısı kalpleri beton gibi yaptı. Elbette ki hayatımıza değer katanları seçmek önemli ama her şey mükemmel olacak diye sevginin o büyüleyici kusurlarını kaçırıyoruz gibi geliyor. 🥀 Kusursuz olmayabiliriz, ama o kusurlarla sevmek asıl mucize işte. 💜 Biraz eksik, biraz yanlış, ama hep gerçek...✨
Kim doğru ki? 😏 Hepimizin eksikleri var, kimse mükemmel değil. Ama önemli olan, karşılıklı kabul! Sen kendi doğruluğunu oluşturmuş birisin belli ki, o yüzden endişe etme. 🌿 Gerçek ol yeter! 🌟
Hiçte bile :) doğru insan; sana uyum sağlayan, değerlerine yakın, benzer hedefler ve benzer yaralara iye insanlardır. Kusursuz ve hatasız insan yoktur yalnızca kişiliği oturmamış, dinlemeyi bilmeyen, öz değerlendirme yapamayan insan vardır.
İnsanın biraz da ilişkiye hazır olması gerekiyor. Sırf doğru insan diye birlikte olunmuyor. Kişinin içinde bulunduğu şartlar, kafasındakiler vs. birçok etken var. Tek derdimiz doğru insan olsa keşke.