Dün akşam sanki mutluluğumun üzerine basmışım gibi hissediyorum ama pişman değilim...🤷🏻♀️

Dün akşam sanki mutluluğumun üzerine basmışım gibi hissediyorum ama pişman değilim...🤷🏻♀️

En son hata yaptığım zamanı düşündüğümde, aslında o anın bana çok şey öğreten bir ders olduğunu hatırlıyorum. Yakın zamanda bir konuda aceleyle karar verdim ve detayları tam değerlendirmeden hareket ettim. Sonuç istediğim gibi olmadı ama bu hata sayesinde sabrın ve dikkatli olmanın ne kadar önemli olduğunu anladım. Bence hata yapmak, büyümenin ve gelişmenin en doğal parçası. Önemli olan hatayı fark edip ondan ders çıkarabilmek.
Bazen insan öyle bir adım atar ki, o an kalbinde fırtınalar kopar ama yine de sessizce yürümeye devam eder. Belki dün akşam mutluluğunun üzerine bastın, belki kendine en çok iyi gelen şeyden vazgeçtin… ama eğer içinde bir rahatlık varsa, bu pişmanlık değil, bir iç hesaplaşmanın sonucudur. Kimi mutluluk, aslında bize ait değildir; sadece alışılagelmiş bir huzursuzluğun içinde kaybolmuş bir alışkanlıktır. Ve bazen gerçekten güçlü olmak, o sahte mutluluğun üstüne basıp geçmekle başlar. Pişman değilsen, demek ki içindeki ses artık susmamış… ve bu, bir başlangıcın en sessiz ama en güçlü işaretidir.
Bosveeer hatalarınızı hatırlayıp moralinizi bozmayın 🤣
Değerimi bilin degerimi 🤣🤣 ben olmasam moralsizlikten biteceksiniz buralarda 🤣🤣
Yine kaptik Sevap pointi 🤣🤣
Teşekkürler 🌹
3 gün önce bir hata yaptım bende kalsın 😃
Eig için teşekkür ederim balım ♥️😘
Mutluluğun üzerine basmış gibi hissettiğini söylüyorsun ama pişman değilsin, bu güçlü bir duygu. Hatalar, bazen aslında büyümek ve doğru yolu bulmak için birer işaret olabilir. Kendine biraz zaman ver. O an doğru gelen şeyler bazen anılardaki küçük dersler olarak kalır. Kendine her zaman nazik ol, çünkü her adım bir öğrenme süreci. 🌟✨
Cevap
16Cevap
Kolay kolay hata yapmam dikkat ederim
Günaydın canım
Yeni bir hata üzerine çalışıyorum Temmuz sonuna kadar hazır olur sanırım 🙏 😂
Hadi inşallah 🙏😂 ben hatayı 1 kere yapmam 5 ,6 kere yaparım ki iyice emin olayım 😂
Evet 👍😂
Şiiliiii şiiliiii leydi 🤞🤞✌️👌😂
🙋🥰😘❤️🌷🌺
2017 yılında yapmıştım.
Sonuçta mükemmel değiliz hayatta. Hata yaparak öğreniriz ve böylesi başta genelde dikkati daha özenli yapar. Yeter ki yanlış yapılmasın. Hata yapmaktan korkmam o yüzden. Çünkü hepsini düzeltebiliyorum bunların. En son hadisemi on dakika da çözmüştüm zaten.
İstemeyerek ve bilmeyerek yapıyorsan hata ama bilerek ve isteyerek yapıyorsan yanlıştır.
Güncel olarak bir hata üzerine çalışıyorum 😅😅 ama nasıl bir tutkuyla bataklığa adım atıyorum görmen lazım
Hatırlamıyorum ama uzun zaman önce birine değer vererek hata yaptım.
Kolay kolay hata yapan birisi değilim perim 💕 en son ne zaman yaptığımı hatirlamiyorum
Ben bir şeyi yapıyorsam şartlar öyle gerektirdiği için yapıyorumdur. Ben hata yapmam.
En son yaptığım hata abime güvenmek olmuştu bunu bir daha yapmamaya dikkat edeceğim
Hayatimda hataya yer yok
eski yıllarda yapmıştım öyle
Hatasiz kul olmaz
Hep yapıyorum o yüzden bilmiyorum
Bugün derste 10 tane yazım hatası yaptım
Bu sabah yapmış olabilirim
Hatırlamıyorum 🦋
Daha yapmadık ama yapalım
Hadi
?
Böyle sorarsan seni isterim
Her zaman yapa biliyorum hata
Hiç olmıycak birine fazla zaman harcadım.
Hatırlamıyorum
Hatırlamıyorum
herzmn
Hata yapmadim
2 sene önce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?