Kişilik & Karakter En son yaptığın hata neydi? Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncelle cevap verin En son yaptığın hata neydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Gece geç yatmak 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Kuzenime bakmak uyurken onu yapmasaydım son hareketi gider ayak yapmıcaktı bence 0 28 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Yapadabilirsi Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Anlamadım Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Ne yaptı ki Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Ayağıma ve bacağıma çarpıyor Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Ne varki bunda Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Ne mi var güldürdün beni onlar sinyal Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Kuzenin kaç yaşındaki Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl 28 29 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Sen kaç yasindasin Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl 31 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Seni taciz mi etti yani Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Ya zaten eskiden zorla sahip olmaya çalıştı bu sene ondan önce ki sene bize geldi kalçamı süzdü bu sene de köyde süzdü Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Beni istiyor yine zorla o yüzden o hareketleri yapıyor çünkü bacağıma ayağıma dokunmuştu Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Iyide rahatsiz olduğunu soyleemedin mi Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Cenaze eviydi o rahatsız anlamıyor musun kimse görmedi bir şahit vardı Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Manyak yani siz ne yapacaksınız yapın o daha fazlasını yapar manyak çünkü Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Uzak durmaya calis Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Ben zaten uzak duruyorum Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl tamam. Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Ama o yakın durmaya çalıştı kokladı beni dinledi hep bana baktı Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Bays Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Yaklaşmış sana Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Bayya Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Şöyle diyim millet salondaydı ben ayaktaydım oda tam bir iki mesafe yanımda bekliyordu Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Ilginc Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Niye Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Olum Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Ne niye Yorumla
Smilinggirll Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı. Güvenmek 0 1 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl O herkesin hatası daha basit hatalar kırmızı ışıkta geçmek gibi mesla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gece geç yatmak
Kuzenime bakmak uyurken onu yapmasaydım son hareketi gider ayak yapmıcaktı bence
Yapadabilirsi
Anlamadım
Ne yaptı ki
Ayağıma ve bacağıma çarpıyor
Ne varki bunda
Ne mi var güldürdün beni onlar sinyal
Kuzenin kaç yaşındaki
28 29
Sen kaç yasindasin
31
Seni taciz mi etti yani
Ya zaten eskiden zorla sahip olmaya çalıştı bu sene ondan önce ki sene bize geldi kalçamı süzdü bu sene de köyde süzdü
Beni istiyor yine zorla o yüzden o hareketleri yapıyor çünkü bacağıma ayağıma dokunmuştu
Iyide rahatsiz olduğunu soyleemedin mi
Cenaze eviydi o rahatsız anlamıyor musun kimse görmedi bir şahit vardı
Manyak yani siz ne yapacaksınız yapın o daha fazlasını yapar manyak çünkü
Uzak durmaya calis
Ben zaten uzak duruyorum
tamam.
Ama o yakın durmaya çalıştı kokladı beni dinledi hep bana baktı
Bays
Yaklaşmış sana
Bayya
Şöyle diyim millet salondaydı ben ayaktaydım oda tam bir iki mesafe yanımda bekliyordu
Ilginc
Niye
Olum
Ne niye
Güvenmek
O herkesin hatası daha basit hatalar kırmızı ışıkta geçmek gibi mesla