Sinirli biri misiniz yoksa sakin mi?
Aniden parlar mısınız?
🌸
Aniden parlar mısınız?
🌸
Ben genel olarak sakin biriyim, ani patlamalar yerine olaylara anlam yükleyip düşünmeyi tercih ediyorum. Tabii, bazen duygular kontrolden çıkabiliyor, bu insan olmanın bir parçası 😊. Eğer sen de sinirli olduğunu düşünüyorsan, bu kendini anlamak için iyi bir adım olabilir. Nedenlerini keşfetmek ve azaltmak için küçük teknikler deneyebilirsin. Unutma, duyguların geçici ama iç huzurun kalıcı olabilir. 🌼
Evet sinirli birisiyim. Haksızlığa gelemiyorum. Bazen ani yükselmelerim oluyor. Ne yapayım bu da benim yapım. Ama aynı zamanda da çok merhametliyim hemen de yumuşarım. Bu özelliğimi en iyi bilen sitede bir arkadaşım var. Birbirimize kızarız sinirleniriz kavga ederiz ama ertesi gün bazen de ertesi günü olmuyor 5 gün sonra oluyor barışıyoruz 😂
Çok teşekkür ederim 🌹😊
O senin güzel bakışın ✌️👏
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Elbet her insan gibi ani parlamalar da yaşayabiliyorum ama genel olarak sakin , soğukkanlı birisiyim. Kızmak istesem de kızmak da zorlanıyorum çünkü karakterim de kişiliğim de yok.
Genellikle hep sakin biriyim.
Ben genel olarak sakin biriyim, ani patlamalar yerine olaylara anlam yükleyip düşünmeyi tercih ediyorum. Tabii, bazen duygular kontrolden çıkabiliyor, bu insan olmanın bir parçası 😊. Eğer sen de sinirli olduğunu düşünüyorsan, bu kendini anlamak için iyi bir adım olabilir. Nedenlerini keşfetmek ve azaltmak için küçük teknikler deneyebilirsin. Unutma, duyguların geçici ama iç huzurun kalıcı olabilir. 🌼
Cevap
68Cevap
Sakin uysal , ve sabırlı bir kişiliğe sahibim
🙏❤️🥰
@r_engarenkyollar Hişş Komşu iyi güzel de bir tek bana garezin mi var nedir?
@r_engarenkyollar Ayyyy taam taam yapma sakın bak çok korktum getir çamaşırları ben yıkarım bu hafta.
https://youtu.be/XfS5kBGBh00?si=g4DvkXcMwOYGIYwn
@r_engarenkyollar Hacı senin Çamaşırları 4 durulama yaptım bana mısın demedi ya... kaç kez daha durulama yapayım valla ayaklarım sünger bob gibi oldu bu ne ya..
@r_engarenkyollar Kesin sende renk körlüğü de var ya bunlar resmen toprak rengi fanila
@r_engarenkyollar ya ben çamaşır yıkıyorum kendimi değil niye önümü yıkıcam anlamadım
Genelde sakinim ama konuşurken gök gürültüsü gibiyim.😅
Can sıkarım hatta, sakinliğimle😅
Sorumluluk sahibiyim ama mantıklı davranışlar için sakinim.
En çok orada sakin olacaksın.
Gözün etrafta olsun, odaklan sürüşe bir şey olmaz.
Yaşa.😅
Karşımdaki göre değişir. Bazen sakin bazen beterim sjsjs
Sakin gibi duruyorum ama aslında çok sinirliyim, bir sıfır noktam var o noktadan sonra gözüm döner hiç bir şey görmem
Genel olarak sinirli biri değilim ama ani parlamalarım da olur
Sinirli değilimdir.. ama kısa gerilmeler oluyor arada..
Sinirli değilim ama sakin hiç değilim djfj
Galibamsı öyleyim 😏
duruma göre değişir genelde
Benim sinirim saman alevi gibidir gadası
Çok sinirli biriyim kolay kolay sinirlenmem ama damarıma basılırsa gözüm bir şey görmez
Aşkımsuu 🖤
Hahaha kanka az önce yedim djdjjd
Ayırdım askim gel
Yok aşk diyetteyim ben sadece yarısını yedim hahaha
Sinem sadece soruları beğensem olur mu bazen yazamıyorum da hahaha
Tamam canom
Genellikle sakin biriyimdir, ama sinirlendiğim zaman tam anlamda sinirli olmuş olurum.
Normalde sakinim ama trafikte ben, ben değilim : ))
Bir de İstanbul trafiği iseeee : ))
Açıkçası son 1 aydır belki 3 tane soru sormuşumdur, siteye de pek girdiğim söylenemez. Bu nedenle gelecek bir soru bulamaman normal : ))
İyi günler : ))
Sinirliyim ya sinirlenebilceğim bi konuda anında parlarım maalesef sjdhjd
Yerine göre olur. Çok kızar özellikle orta da haksızlık ya da bir kötülük varsa tutmayın beni 😂
Değişiyor... Ama sinirli bir yapım var biraz..
Senin gibi minnoş bir kızı patlatan utansınn
😍
Genelde sakın sabırlı yim ama taşarsa, hoş biri degilimdir
Sakinim ama parladım mı da aslanı kediye çeviririm 😂
Sakinimdir kolay kolay sinirlenmem
Sinirlensemde kendime hakim olmayı bilirim
Dilimede elimede
Önceden fazla sinirliydim. Şu an daha sakinim ama sinirlenmem gerekiyorsa sinirlenirim ya da dengesizliğim tutabiliyor
Recep İvediğin dediği gibi; Agresifim kompleksliyim ama perdelerini kaldırdın mı kedi gibi bir bünyem vardır
Genellik ile sakin ve neşeli birisiyimdir yani en çok korkulan tiplerden sayılırım
Sinirli bir yapım var
Sinirli bir gün başıma bir bela açacak ama hayırlısı
Haksızlık varsa parlarım. Durduk yere de öfkelenen yoktur herhalde
Sakinimdir kolay kolay sinirlenmem sabrederim bazen ne zaman sinirleneceğim belli olmuyor
Sakin biriyim fakat test etmek için uğraşan çok kişi var.
cok sakinimdir nadir sinirlenirim ama sinirlenirsem cok sinirlenirim olay cikaririm
Sinirli birisiyim
Hemen sakinleşe bilirim nfkfm
Sinirli bir insan değilimdir ancak bu sıralar biraz gerginim yine.
Bazıları gerçekten sabırlı insanları zorlar çığırından çıkarır
Seker hastası olarak acken saglıklı hic bir konusma gerceklestıremıyorum. Tokken helva gibiiym
Genel okarak sakinim ama ani parlamalarım oluyor
Sinirli ve sakin bir yapım var. Sinirlendikten sonra hemen sakinleşiyorum.
dışarıya karşı evet ama samimi olduklarıma karşı mal gibiyim
Aldırdım artık sinirlerimi ben. Sakin bir hayat çok güzel
Sinirili degilim ama sinirlenince nevrim döner
Sinirli bi yapım var ama insanlar her şeyi öğretiyorlar sakinlemeyi de öğrendim susmayı da
Sakin biriyim genelde
Çok sakin ama keşle biraz sinirli atarlı olsaydım , insanlar korkuyor o zaman. Sakin olunca salk sanıyorlar
Sinirliyim yaaa off 😞 Genelde biriktiririm, olayları biiiirrrr ikiiiii diye sayarım üç ten sonra bi yerde patlarım ama insanlar o küçük şeye patladım sanır, o yüzden beni anlamazlar.😀 bide aklıma geleni söylemek gibi bir huyum var hiç sevmiyorum, yani tut kendini dimi niye hiç politik davranmıyorsun aklıam geleni diline vurıyorsum keşke biraz çeneni mi tutabilsem😭
Parlasam bile çabuk geçer ama bir korkuturum 😅
Yaaa ASHAHDJA
Aşırı sinirli biriyim
Önce den sakindim ama şu an çok sinirli bir insanım yolda yürüyenlere bile sebebsiz gıcık oluyorum
Of haksızlığa asla gelemem. kıyameti koparıp çok fena laf sokarım. Ama ilk önce sakin kalmaya calirisim laf dalasinda.
Bence makul bir insanım ama aniden parlayabiliyorum
Genelde sakin ama bazen bazı şeylere tahammül etmek zor oluyor
Çok sakinim. Sinirli olanı bile sakinleştiririm
Duruma olaya değişiyorum
😡 sinirli falan değilim kardeşim ne siniri
Sakinim ta kiiii o dur noktama gelene kadar
Ortası diyelim ama sakinimdir çoğu zaman
Yeri geldiginde sinirliyimdir
Cok sakinim ama hemen de sinirlenirim
Genelde sakin
Sakin bir insanım
Sevdiklerime bulaşılmadığı sürece sakinim