Bence sakinlik veya sinirli olmak kişinin geçmiş yaşantıları ve o anki durumlardan olumlu veya olumsuz etkilenme durumuna göre değişir. Her insan içinde bütün duyguları barındırır. Burada sorgulanması yapılmasi gereken o duyguların beslenme şekli ve aynı zamanda beslenme dozu. Geçmiş yaşantılar, travmalar ve hafızadaki olaylar bize yeni durumlara karşı sakin kalmayi öğretmiş olabileceği gibi travma tekrarının yaşanması sinirli de yapabilir. Gelelim o anki kişinin etkilenme düzeyine. Bu da ikinci büyük bir etken bence. Kişinin tepki verdiği durumun onun icin önemi, kendisini etkileme düzeyi de (fiziksel veya psikolojik) olaylara karşı sakin veya sinirli olmamıza etkendir. Son olarak küçük bir dipnot. Kişi hasta olabilir, yorgun olabilir, hormonal olarak durumu farklı olabilir kadınların regl dönemi gibi. Bu gibi durumlar da tepkimizin ölçüsünü, yönünü belirler. Ben genelde sakinim kolay sinirlenmem ama bazende ne kadar sinirlenirsem sinirleniyim belli etmemeye çalışırım.
Başlarda sakin hatta sabırlı davranırım ama çok üstüme gelinirse ben ben olmaktan çıkarım en çokta sevdiklerime patlarim başkalarını çok önemsemedigim için kolay sinirlenmiyorum ama konu sevdiklerim olunca işler değişiyor
Fazlaca sakinimdir, karşımdakini sakinliğimle delirttiğim oluyor hatta😄 tartışınca bile karşı taraf küfür kiyamet yaparken ben sakin sakin izlerim varsa cevabım lafımı söylerim mesela.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Arasında bir şey de değil. Ayarsızım sanırım.
Bence sakinlik veya sinirli olmak kişinin geçmiş yaşantıları ve o anki durumlardan olumlu veya olumsuz etkilenme durumuna göre değişir. Her insan içinde bütün duyguları barındırır. Burada sorgulanması yapılmasi gereken o duyguların beslenme şekli ve aynı zamanda beslenme dozu. Geçmiş yaşantılar, travmalar ve hafızadaki olaylar bize yeni durumlara karşı sakin kalmayi öğretmiş olabileceği gibi travma tekrarının yaşanması sinirli de yapabilir. Gelelim o anki kişinin etkilenme düzeyine. Bu da ikinci büyük bir etken bence. Kişinin tepki verdiği durumun onun icin önemi, kendisini etkileme düzeyi de (fiziksel veya psikolojik) olaylara karşı sakin veya sinirli olmamıza etkendir. Son olarak küçük bir dipnot. Kişi hasta olabilir, yorgun olabilir, hormonal olarak durumu farklı olabilir kadınların regl dönemi gibi. Bu gibi durumlar da tepkimizin ölçüsünü, yönünü belirler. Ben genelde sakinim kolay sinirlenmem ama bazende ne kadar sinirlenirsem sinirleniyim belli etmemeye çalışırım.
Çok değişiyor aslında konu din siyaset filan olunca ben aşırı sinirli yükselerek konuşuyorum şahsa değil sinirim genel. Onun dışında sakinim
O konulara ben de cok ayar oluyorum nxıdnd
Ben çok sakin bir insanım... 😌💅🏻
https://www.youtube.com/embed/pXyYbcQYJf0Başlarda sakin hatta sabırlı davranırım ama çok üstüme gelinirse ben ben olmaktan çıkarım en çokta sevdiklerime patlarim başkalarını çok önemsemedigim için kolay sinirlenmiyorum ama konu sevdiklerim olunca işler değişiyor
Fazlaca sakinimdir, karşımdakini sakinliğimle delirttiğim oluyor hatta😄 tartışınca bile karşı taraf küfür kiyamet yaparken ben sakin sakin izlerim varsa cevabım lafımı söylerim mesela.
Sakin
https://www.youtube.com/embed/ANzJ-WEpaaQkişiye göre değişir, aileme sinirliyim çevreme sakinim
ben sinirli bir insanım ya yalan yok ben bunu kabul ediyorum yani
Sakinim daha doğrusu sinirlerime hakim olabiliyorum.
Aslında sakin biriyim. Ancak şartlar beni gergin bir ruh hastasına çevirdi
Resimdeki minnoşu görünce nasıl sinirli biri olabilirim ki...
Sinir küpü olduğum doğrudur
Sakinim ama kinciyim.
Oldukça sakin.
@Carvel @Yamaal nasıl biriyim 😂
Anlatılmaz yaşanır bir cinssin 😅
Hiç de bile yürüyen uslu insanım zararım yok 😌
😂😂😂 eğlenceli ve beni çok iyi anlatıyor 🤣🤣anlatılacak gibi değil
😎😎😎😎😎
Bir boğa ne kadar sinirli olabilirse bende o kadarım.
Sinir mi ayağım taşa takılsa o taş neden ordaydı diye bağıranilidim
Sakın sinirliyum ama içimde dışarıya yansitmam
bazen hulk gibi sinirli oluyorum bazen de ölü sakinliğinde
sinirlendirmeseler cok tatli birisiyim aslinda ğşğşeşaşeğşaşa
Hem çok sinirliyim hemde çok sakinim
Sinirli bir adamım kabul
Oyy şuna bak tatliş😍 sakin pozitif bir insanım
Sakin birisiyim.
Genellikle sakinim..
İkisinin karışımı. Sinirli bir tarafım da var
Sakinim daha çok
Sinirliyim maalesef Türkiye sakın insan mı var