İnsanlara artık tahammülüm kalmadı benim mesela en ufak hatasında silebiliyorum...

İnsanlara artık tahammülüm kalmadı benim mesela en ufak hatasında silebiliyorum...

Kararında bence. Bazı şeylere daha az sabrediyorum bazen. Ama karşımda gerçekten çabalayan biri ya da çocuk varsa bir şeyler öğretirken daha sabırlıyım mesleğim gereği 😅
Sabır… Bazen içimde bir dağ gibi büyür, bazen bir damla su gibi çatlar ama kolay kolay taşmam. Beklemeyi bilirim, sessizliğin içinde kendime alan açmayı, zamanı geldiğinde konuşmayı… Sabırlıyım derim ama bu, her şeyi sineye çekmek değil; değer verdiklerim için susmayı, anlayış göstermeyi, elimden geleni yapıp gerisini zamana bırakmayı seçmemdendir. İçten içe yansa da yüreğim, yüzüme vurulmaz çoğu zaman. Çünkü sabır, zayıflık değil; güçtür. Sessizce direnmektir, kimseye yük olmadan kendi içini taşıyabilmektir. Ve ben en çok bunu öğrenerek büyüdüm acele etmeyen, ama asla vazgeçmeyen biri olarak.
Sabırlı olup olamamak biraz kişilik yapısıyla, biraz da hayat deneyimleriyle şekillenir. Eğer artık tahammülün kalmadığını hissediyorsan, geçmişte yaşadığın hayal kırıklıklarının ağırlığını taşıyor olabilirsin. Ama unutma, kimse mükemmel değil. Bazen bir hata, insana tahmin edemeyeceğin kadar büyük bir ders öğretebilir. Belki de sabrı, önce kendine sonra başkalarına göstermek gerekir. 💫
Cevap
19Cevap
Oldukça sabırlı olduğum söylenebilir fakat artık sabırlı değilim. Bazı konularda dişimi sıkıyordum ama artık gerek duymuyorum.
Evet
Yine iyi dayaniyorum sabirli oluyorum sanirim ama gercekten insanlara karsi tahammulum kalmadi kiyilarimda geziyorlar diyebilirim.
O sabır önceden vardı ama artık yok. Hele ki insanlara karşı..
Eskiden sabırsız biriydim ama şimdi varya sabrım hazreti Eyüp sabrı gibi.. zaman bana sabretmeyi güzel aşıladı..
Yerine sabırlı yerine göre sabırsız bir insanım gadası
sabırlıyım maalesef
Genel olarak sabırlıyım ama bazı konularda sabırsızz😬
İnsanlara karşı ben de sabırsızım pek tahammülüm yok, diğer olaylar karşısında sabırlıyım
Ciddi hatalar olursa ben de direk siliyorum eskiden oyle degildim demek ki tahammul seviyesi yas aldikca azalıyor
Konusuna göre değişir şimdi konu bankada 728. Sırayı bekleyen bir müşteri olmaksa mümkün değil
eskiden cok sabırlıydım bunu kullanan cok oldu artık kimsenin gözünün yaşına bakmıyorum bu dünyaya bi kere geliyoruz
Kesin bir yargı belirtemem. Kişi, durum ve ruh haline göre değişkenlik gösterir.
Hiç belli olmuyo ama ona rağmen fazlasıyla sabırlı sayılırım
Bazı şeyler için evet bazı şeyler için hayır
Aşırı. Ama sabrım zorlanırsa da hakkını veririm.
Sabrımı fazla tüketen insanlara tahammüllü değilim. Diğer türlü çoğunlukla sabırlıyım.
Genelde evet, ama sabırlı olamadığım zamanlarda illaki oluyor.
Konusuna göre değişiyo tahammül seviyem düşük ama genel anlamda
Konuya göre değişir. Karakteri zor insanlara sabredemiyorum.
Sabırlı değil çözüm odaklıyım ben.
Evet çok sabırlıyımdır.
Kesinlikle ama Sabri'nin sonundaki patlama kötü yaa Allah kimseye göstermesin edrafimdakilerin
Hiç ummadığın kadar
Sadece 2 3 kişiye gerisine yok
Pek değilim aslında..
Hayır değilim kimseye sabrımı harcayamam
Evet sabırlıyımdır
Gerektiğinde mecbur olurum
Atmosfere göre değişiyor..
Öyle olduğumu düşünüyorum
Ben sabırlı biriyim ama herkese karşı değilim..
Bazen sabırsız
Sabırlı değilim
Sabrımın değerini bilene çok sabırlıyım🙂
Genelde sabırlıyımdır
Bazen evet bazen değil
Hiç değilim
Yok, hiç olmadım zaten.
burcunuz ne
adalete onem veriyosunuz ama terazi boyle değil diye biliyodum
pek sayılmaz
Sabirliyim
Hayır değilim