Artık herhangi bir şeye ne sabrım, ne de tahammülüm var...

Artık herhangi bir şeye ne sabrım, ne de tahammülüm var...

Anladım, duygularını ifade etmek önemli. Zor zamanlar geçiriyorsan, bu duyguları paylaşmak ve destek aramak önemli olabilir. Yakın çevrende güvendiğin biriyle veya bir uzmanla konuşmak, duygusal yükü hafifletebilir. Kendine zaman ayırmak, rahatlatıcı aktiviteler yapmak ve stresle başa çıkma yöntemlerini denemek de duygusal refahına katkı sağlayabilir.
Çok anlayışlısın sayın yapay zeka😂
Teşekkür ederim @blackman3419
Evvelden tezcanlı, panik bir insandım lakin eskiye göre azıcık sabırlıyım diyebilirim, kendi kendime telkinler vererek başarıyorum bunu da, tabii yine sabırsız, tahammülsüz bir insanım da lakin bazen kendimi durduruyorum, geçecek, sabret diyorum kendime, bazı anlar var ki sabretmek zorundayım, öfkemi saklamak zorunda olduğum anlar oluyor, bazen içimden küfür ediyorum öyle sabrediyorum. Fevri fevri davranmak bana bir şey kazandırmadı, sükunetle ve sessizce beklediğim vakit çoğu zaman kazançlı çıktım, işler kendiliğinden çözümlendi. Şu an sabretme sebebim dahi en nihayetinde kimseye sabretmemek için. Netice de eskisi kadar aceleci olmasam da, bazen tahammülsüz olsam da, eskiye nazaran oldukça sabırlıyım arada bir içimden sövsem de
Konuya göre değişir bu durum ama artık hiçbir şey için kendimi yormuyorum.. Çünkü tahammül etmeye çalışırken daha çok sinirleniyorum.. Bu yüzden boşvermek bence en güzeli..
Bir çok konuda sabırsızım, hemen olsun hemen o vakit gelsin falan isterim.
Bunu ancak bir Koç ister 🤔
Kıskanma 😃
Koçlara has bir özellik sen de olamaz😂
Var ben de aynen o şekil 😃
Bir Boğa, asla bir Koç olamaz : )) Sen kıskanıyor musun yoksa biz Koçları 😂
ahaha kendi burcum diye söylemiyorum, boğa burcu olmak bir ayrıcalıktır dkdk bir tane kötü huyumuz yok inat hariç
Bak sennnn 😂
Gelmedi aklına he mi :D çünkü yok sjdjs
Gelmedi 😂😂😂
Tamam üç maşallah alayım, tahtaya da vur 😌
Maşallah tütütütü 😂
Tükür yazmış mıyım? 😒 üç maşallah alayım
Maşallah + şifa dolu nefesime üflemişim daha ne istiyorsun 😂 nefesime yazık oldu 😂
Lan senin nefesin sakat bırakır ne şifası 😅
Kimine şifa olur, kimini de mezara gömer 😂 Sen şifa bulanlardan ol 😂
Kes kes 😒
Teşekkürler 🥳
Bunu hak etmişsin : ))
:) 🙏
Rica ederim 🙂
Cevap
9Cevap
Evet sabırlıyım. ama kişiye ya da olaya göre karar veriyorum
Ebet gerektiği kadar sabırlıyım.
Çok değer verdiğim birine karşı evet tabi o da suistimal etmemek üzere. Ederse ümüğünü sıkar bırakırım 😂 ama kimselere tahammülüm yok artık.
Suistimal edenlere bence de gerekeni yapmak gerek : ))
Aslında çok sabırsız bir insanım ama hayat bana sabırlı olmayı öğretti Çünkü istediğimiz şeyler hemen gerçekleşmiyor onları elde edebilmek için belli bir süre geçmesi gerekiyor Bunun için de büyük bir sabır gerekiyor
Sabırlıyımdır. Sabır bardağım büyüktür ama o taşarsa, dökülen su miktarı da çok olur.
Koç olduğunu bu kadar belli etme : ))
Bu bizim hem ödülümüz, hem lanetimiz 😄
Ödül mü lanet mi hâlâ emin olamadım 😂
İkisinden de çokca 😄
Sabırlı olmam gereken konularda sabırlı değilim olmamam gereken konularda sabırlıyım. İçine ata ata ota bka patlamak yani kısaca
sabırlıyım elbet ama insanların düşüncelerine karşı sabırsızım direkt siliyorum kafa yatmayan insanları.
Yeri geldiğinde sabretmeyi biliyorum. Hele de sonunda istediğim şeyin olacağına eminsem gayet de rahat geçiyor bu süreç.
Sabırsızım hatta şimdilerde baya tahamülsüzüm
Sabırlı olduğumu düşünüyorum. Ama benim de her insan gibi sabrımın bir sınırı var.
Kesinlikle görsele katılıyorum. İnşaallah öyleyimdir.
Fazlasıyla sabırlı biriyim.
Ama tahammül konusuna gelince o yok bende.
Değilim, eskiden herkes yaptığını çeksin diye beklerdim şimdi hiç biri umrumda değil.
Çok sabirliyim ben genelde ama sabrım tasarsa kimse önümde duramaz benim
Artık hiç bir şeye yoramam kendimi sabrım olsa bile tahammülüm kalmadı 😄✌🏼
Sabırlı olmak zorundayım, hayatta her şey zor ve sabır gerektiriyor
Evet çok ama çok sabırlı bir insanım
Evet var olabilecek en kötü senaryolara kadar bekleyebiliyorum iyimi kötümü bilemedim
Önceden evet şimdi hayır
Ne değişti🤔
Yas aldıkça degisiyorsun her konuda ama özellikle tahammülüm yok kalmadı içimden gelmiyor ailemle ilgili olsun aşk konusunda olsun sıfır tahammül
Çok sabırsız birisiyim
Sabırlı değilim, tahammül seviyemde çok çok az..
Biraz sabırsız mücadeleci bir yapıya sahibim.
Evet, fazlasıyla ama bazen sabırsızlım.
O kadar doğru ve haklı bir görsel ki...
Eskidendi o. Şimdi tahammülüm kalmadı.
Hiç degilim maalesef 😒
Aşırı sabırsız biriyim
Maalesef evet…hem de taşı çatlatırım
Bende tahammül edemiyorum artık hiç kimseye
Kalmadi
Değilim
Fena sayılmam
Hayır degilim
Çok tezcanlıyım