ՏҽӀɑʍՏ ♡
sana sevmeyi öğreten oldu mu¿

ՏҽӀɑʍՏ ♡
sana sevmeyi öğreten oldu mu¿

Bu güne kadar hem sevmeyi öğrendim hem de sevmeyi öğrettim ama en çok da sevmenin yükünü sırtlamayı öğrendim. İçimde hep fazlasıyla yer açtım, karşılık beklemeden verdim, susarak korudum, dokunmadan sarıldım. Bazen bir bakışta tanıdım sevgiyi, bazen bir veda ile anlamayı denedim. Kalbimde ne varsa olduğu gibi sundum, eksiltmeden, kısmadan. Belki de sevgiyi bir his değil, bir duruş haline getirdim. Ve sonunda anladım, kimseye sevgiyi öğretemezsin, sadece kendi sevgini gösterirsin, gerisini kalbi olan anlar.
Öğrettim diyerek hadsiz bir cümle kuramam, kime ne kattım bilmiyorum. Öğrendim de diyemem çünkü kalbimde ki sevgi kendimi bildim bileli aynı sevgi menfaatsiz olanı ve güzel sevmekte bu oluyor, hiç bir karşılık beklemeden vermek.. değer vermek, zaman vermek, sadece o mutlu olsun diye emek vermek ve yeri geldiğinde kendinden ödün verebilmek ve en garip olanıda işte buna değer değmez diye düşünmeden böyle sevebilmek.
Woow djdj
Kim demiş ya jdjd
Tamam çağır gelsin
İkisini de az çok yaşadım ya yeri geldi kendini bile sevmeyen birini sevdim benimle birlikte kendini de sevmeyi öğrendi. Yeri geldi benim sevmeyi bilmediğim dönemde biri çıktı karşıma ve bana nasıl sevilir o öğretti
❤️❤️
😍
Sanırım ikisini de... Bazen sevmeyi öğrendim, bazen de hiç farkında olmadan sevmeyi öğrettim. Ama daha çok sevmenin ne kadar can acıtabileceğini öğrendim.
♥️🎈
Sevmeyi öğrenmek ya da öğretmek aslında hayatın bize sunduğu karşılıklı bir alışveriş gibi. Bazen biri gelir ve koca bir dünya öğretir, bazen de biz o dünyayı birine armağan ederiz. 💞
Sevda, keşfederek öğrenilen bir yolculuk... Sana sevmeyi öğretenin olması, içindeki duyguların derinliğini gösteriyor. Belki de sen de bir başka yüreği bu duyguyla tanıştırdın. 💕 İkisi de ayrı ayrı kıymetli.
Cevap
40Cevap
Sevmeyi öğrendim sevmeyi öğrettim mi bilemem ama bazılarına çok güzel katkım oldu.
Güzel sevmesini bilen birisi olduğumu düşünüyorum ama karşımdaki insana sevmeyi öğretememişim ki nankörlük yapıp beni aldatmıştı yıllar önce..
Kıymetini bilememiş, ömrünün sonuna kadar pişman olmaya mahkum etmiş kendini
Aslan Burcuna mensup bir vatandaş olduğumu hesaba katarsan, vereceğim cevabı az çok tahmin edersin laz kızı 😏
Edemiyorum jdjd
Pehh aslanları çok da iyi tanımamışsin 😏 cevap öğreten tabi ki 🙃
Hem sevmeyi öğrendim hem çok sevdim. Sevgiyi öğretmede de başarılıyımdır. Ben sevince güzel severim. Güzel sevmeyen sevdim demesin bence.
Önemli olan güzel sevebilmek ya zaten, haklısın
Kimse bana birşeyi öğretmedi, içimde var olan duygu farkındalığı , vicdan, sevgi, empati bana nasıl sevmem gerektiğini gösteriyor.
Artistlik yapma djdj
Biz de var olanı söylüyoruz djdjs
😂
Galiba sevmeyi öğrendim... Çünkü hep çok sevdim onun sevgisinin ne kadar önemli olduğunu da açıkçası pek düşünmedim. Ama zamanla fark ettim ki, hiç beklemediğim insanlara sevmeyi ben öğretmişim..
Sevgi konusunda yediğimiz kazıkları topluyoruz ve sonuca ulaşıyoruz. 😅
Fazla mıdır jdjd
Yüksek vergi diliminde hesap kabarık yani zaten biz boğaların aşkta yüzü pek gülmez. Gerçekçi kişiliğimiz yanlış ya da yalan sevdanın gölgesinin altında kalır. 😐
Vay katıldım sjdjs
Elimizi, ayağımızı aşktan çektirdilerse bu korktuğumuzdan değil zamanımızı boş birinde yaşayıp hayallerimizin darağacında asılmasını istemememizden dolayıdır. Boğa ortaya sadece kendisini değil geleceğini de koyar. Dünümüzü ve bugünümüzü çalana ne kendimizi ne de geleceğimizi sunarız. İşte bu yüzdendir ki emin adımlarla ilerleyişimiz. 💫💫
Öğrendim öğrettim herşeyi yaptım elde var sıfır dahada yapmam sjdhdj
Tabii aynı dersleri mi vereceğiz hep djdk
Poh öğrenir bunlar adam olamazlar ksdjak
Sevgi neydi mdfk
Boş ver kahve içelim dkdj
Sevdik sevdik ne oldu. Artık kendime sövmeyi öğrentiyorum. Kahrol düşman al sana bombi.
😃 bütün kadınlar tövbekar olmuş djdj
Ben sevmeyi öğrettim gerçekten sevildim mı 1 kere hakiki candan ciğer den ömründen geçecek şekilde hatta ikimizde sevmenin güzel Güler yüzlü enerji dolu bir yaşamın tadını çıkarmayı bilirdik ama sonrasi yok bende o gitti ben bittim
O yaşa kadar öğrenememişse ondan sonra nasıl öğrenecek onla mı uğraşacaz ohooo😂
Uğraşamayız djdj
Sevmeyi öğrettim. Ben doğuştan aşkım heralde :D
Ahahaha çok iyi
Sevmeyi. Standartlarım yüksek olduğundan sevilmeye izin vermediğim insanlarda oldu. Düzelttik ama :)
Zirve iyidir
Evet iyidir. Gereksiz ilişkilerden korur.
Sadece bir kişi bana sevmeyi mükemmel bir şekilde öğretti ben sevmeyi de sevilmeyi de onda görmüştüm şu an ne sevmeye ihtiyacım var ne de sevilmeye
sevgiyi öğreten oldu ama ilişki anlamında değil aile dost arkadaşlık olarak, öğretebilmişsem de ne mutlu bana
ben nasıl guzel sevilir diye öğretmeye çalıştım,
karşımdaki hayat nasıl s... lir i bana öğretmeye çalıştı.
İşte öğreniyoruz bişeyler 😅
Neler ama jzjd
Yaptığımız her şeyi iyi yapmaya çalışırız. Öğrendik de öğrettik de. Ama doğrusunu bulamamışız demekki 😊
Kendim biliyorum da sevmeyi bir başkasına yeterince öğretemedim. Bu saatten sonra öğretmek için kasmıyorum. Sevmek isteyen zaten içinden gelerek sevsin. Boş yere kalbimi işgal etmesin.
yanlış ellerde heba olmasaydık sevginin ne olduğunu öğrenirdik. nasipsiz bir insana kucak dolası sevgi atsan şemsiye açar. boş ver
Oha süper 👌🌸
Ne sevmeyi öğretecek fırsat ne de öğrenecek.
Sevmeyi öğrettim aşkı öğrettim, ama bazıları nankör olabiliyormuş bu da bizim ayibimiz olsun.
Sevmemeyi çünkü dilim çok yandı. Kimseye haddinden fazla değer vermemeyi öğrendim.
Olduğu gibi içimden saf sevgimi sundum bilmeyene sevgiyi öğretemezsin algılayamaz
Olmadı.
Öğrenmedim.
Öğretmedim.
Sevmeyi hep biliyormuşum gibi.
Sevilmeyi öğrettim ben.
Sıkıntılı ya. Kimseye sevmeyi öğretemezsin. Sevmiyorsa sevmiyordur.
Yapabildiğim ve taşıyabildiğim bir şeyi kimileri
Fark ettirdim kimileri ise farklı anlamak istedi
Kimseye öğretmen olmaya çalışmadım. Kendim oldum. Seven sevdi sevmeyen saygı gösterdi.
İkisinide denedim aslında 😊
Sonuç djdj
Güzel tecrübeler edindim,
Ama sonuç yalnızım..😅
Olsun ben de 😂
Bana sevmeyi ogretecek bi fani yok
Ölülerin dirilmesini mi bekliyorsun sjd
İmkansizi anlatmaya calisiyorum 😀
Ben de anlamıyorum dimi sjdjs
Biz birbirimizi anlariz belki anlamamazliktan geliriz o ayri 😀😅
Yok anlamıyorum seni dkfjs
Sen bu sitenin en akilli kizisin sen de anlamiyosan ohoo 😀
Anlayayım diye öyle deme
Ajghjk neden oyle dusundugume inanmiyosun 😀
Neden acaba
Cidden neden 😅🤔
😃 merak et çatla
Yalanci miyim ondan mi 😅🤔
Başka tahmin djdj
Ya ne bileyim acik ol soyle 😅😀
Yiooo
Sen elime dusersin 😅😡Lutfen soyler misin 😏
Hayır ahdhshaj
Lutfen ama ☹️Merak ediyorum 😭
Sebep düşünmekteyim
Oylesine dedin yani 😀
Heee dkfjsk
Laayyynnn 😡😄
Haahahahaha
Komik degil 😡
Güldün itiraf et
İtiraf sozcugu beni geriyor 😀Yani en fazla yalanci oldugumu dusunup inanmazsin diye dusundum baska sebep gelmedi aklima 😅komik degildi ama tebessum ettim diyelim 🤪
Saçını başını yoldun mu jdjf
Yooo aslinda numara yaptim cok merak ediyormus gibi yaparak ne tepki verecegini anlamak icin 😀Cabuk pes ettin😅
Yaw he he 😅
Sen beni tanimamissin 😀
Bıd bıd bıd etme daa
Hahaa tamam be 😅
Öğrenirken öğrettim 😂
Helalss
Sen gelirken ben dönüyordum hadsiz
Hadi oradan atma
Aaa ben şok yoksa değil misiniz dkdjsk
Keşke hiç bir şey öğrenmeseydim
Öyle deme ya..
Sevmeyi öğreten taraf oldum hep...