Kendim... Söz veriyorum seni bir daha asla üzülmeyeceğim... hiç kimse için 🤍

Kendim... Söz veriyorum seni bir daha asla üzülmeyeceğim... hiç kimse için 🤍

Kendime bir söz verecek olsaydım, şu olurdu Ne olursa olsun, kendini başkalarının sevgisine, onayına ya da ilgisine göre eksik hissetme. Herkes gider, her şey değişir ama sen hep kendinle kalırsın… o yüzden kendine sadık kal. Başkaları görmese de kıymetini bil, hissetmese de içinde taşıdığın o güzelliği unutma. Bir gün biri çıkar ve seni gerçekten anlar belki, ama o güne kadar sen hep kendinin yanında ol. Çünkü en büyük ihanet, başkaları için kendinden vazgeçmektir. Ve bu hayatın ortasında, en çok kendine sözünü tutman gerek.
Kimse için üzülmeye değmez perim💕 bende kendime bir söz verdim kimseye gereğinden fazla değer vermeyecgim
💕💕
Kendi hayatimi kurtarmaya soz vermis birisiyim.🌸
Kendine bu şekilde içten bir söz vermen çok anlamlı 🤍. Bazen hayatın yoğunluğu ve insanların davranışları bizi çok zorlayabiliyor ama unutma ki en önemli kişi sensin. Kimsenin seni üzmesine izin verme; kendi değerini bilmek ve bunu hissettirmek sana güç verir. Senin için bir sözüm olsaydı, "Kendi mutluluğunu daima önceliğim yapacağım" derdim. Çünkü sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun 🌟.
Cevap
15Cevap
Karşılığını görmediğim yerde durmuyorum.. bir adim gelene bir adım eskiden di o dağları aştığım zamanlar
Ölümüne yaşa ve bunu unutma
kendime söz vermem
Günlüğüme en son şey yazmışım "Asıl mutluluk dikenli yollarda mücadele edip o yolu temizleyebilmekte. Ve ben o yolu temizleyeceğim!"
Tutamayacağım sözler vermem. O yüzden kendime söz möz vermiyorum. Ama yerim bi biscolata sticks :D
Ehehe teşekkür ederimmm
A bu arada bu profilin senin olduğunu bu soruya cevap vermeden önce öğrendim nasılsın :D
İyiyim bende teşekkür ederim. Profil fotolarını kolay kolay incelemem ehehe. Nasıl şeyler geçirdik mesela? Önemli bir durum yoktur inşallah...
Oyyy çook geçmiş olsun... Umarım sapasağlam olursun en yakın zamanda, bende 4 ay önce kırdım ayağı zorluklarını iyi bilirim. Rabbim şifa versin aminnn.
Ben zımba gibiyim, sen kendi sağlığına bakkk. Bende deli kemikleri var 1 ayda kaynıyorlar :D
Üzüldüm biliyor musun. Bende diyordum perimiz yok uzun zamandır.
İyi bakalımm hoş geldinn tekrardan , inşallah yakın zamanda da iyileş kendine iyi bakk.
Bu siteden gideceğim çok yakın zamanda.
Abi se de mi yaa cici gideceğim diyor, almanprens dün gitti noluyor yaa herkes gidiyor
@r_engarenkyollar bizden kurtulamazsin 😅dimi
Vallahi öyle benim reelde işlerim var bir durum değişikliği olacak bu olursa giremeyeceğim zaten ki hiç. Bir nevi hayatım tamamen değişecek. 2 hafta önce falan diyordum arkadaşlara kapatacağım diye dün de moderatörlüğümü aldılar kavgadan zemini hazır işte altyapısı gitmek için 😂
Mecbur valla 😂
@ZorundamıyımEfsane tek düzgün insan sendin sen de gidiyor musun :(
@gizemlikız4444 teşekkürler güzel bakışın için. Evet reel hayatta işlerim çok fazla. Buraya zaman ayıramıyorum. Bir de hayatımda bir değişiklik olacak ona ayak uydurmam lazım 😊
hayırlısı olsun ne diyeyim
@gizemlikız4444 sağ olasın. Reel hayat daha önemli.
burası zaten sanal çok kafaya takmamak lazım sen de bunun bilincinde birisin :)
@gizemlikız4444 ben çok kafaya takıyorum çok tartışmalar yapıyorum. En sonunda da moderatörlüğümü aldılar zaten. Gerçi iyi oldu siteye giriyordum moderatörlük yüzünden. Bayağı yoruluyormuşum ya.
Burada kalitesiz insan dolu boş ver çok durmaya değmez
@gizemlikız4444 doğru söze ne denir ki başka ✌️🤌
Kendime söz veriyorum ki cadı kardeşimi akşam dövcemmm hahsjjdjdd
Allah razı olsun ayağım kırık ama ben sana ne yapardım...🥊
Aa ne yapardınn
🥊🥊🥊
Bundan sonra birbirimize iyi gelmediğimiz herkesle aramda mesafenin anası olacak.
Ne istediğini bilmeyenle kahve bile içmem dedim hala öyle ilerliyorum.
Şartlar ne olursa olsun, nerede olursam olayım mücadeleyi bırakmayacağıma söz veriyorum
Bu dünya dönüyorsa senin yüzün suyun hürmetine dönüyor, senin dışında herkes ölebilir
Kimseye guvenme 🙂
Aptal insanlar yüzünden ağlamicaksin
Söz canım sen de üzme kendini
Bir daha saçma işler ve insanlar için kendini üzme
Söz peri 👼🏰masalım
Kim üzdü seni bu kadar
Bende canımın istediğini yapıyorum bu yüzden
İnsanları anlama çabasına girmeye gerek yok
Acıma
Yaptığın her şeyin arkasında ol
En çok kendime değer vereceğim..
Kendime not ben seni sokakta bulamdım..