Plan program yapmadan anlık kararlar verir misin?

Hiç hesapata yokken arkadaşının bir telefonuyla valizlerimi hazırladım ve arkadaşımla bir kaç günlüğüne İzmir'e gidiyorum 🥰 15:05 de İzmir de görüşmek üzere...
16 Temmuz 2025
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Plan program yapmadan anlık kararlar verir misin?

Hiç hesapata yokken arkadaşının bir telefonuyla valizlerimi hazırladım ve arkadaşımla bir kaç günlüğüne İzmir'e gidiyorum 🥰 15:05 de İzmir de görüşmek üzere...
16 Temmuz 2025
Çay kahve içip sohbet ederken aklımıza esip hiç eşya almadan genelde haftasonu için kaçamaklar olurdu. Öyle şeyler güzel geliyor da kahverengi çanta benim çantamdan :) Şimdiye kadar başka kimsede de hiç rastlamamıştım:) Bir an n’oluyor dedirtti :) İyi eğlenceler…
Teşekkürler 😀 binlere o çanta benim çantam 🤣
Bı kere**
Sizde de aynı çanta varmış anlamış oldum. :) Umarım havaalanında bagaj beklerken karşılaşmayız :)
Sanmam içinde hediyeler filan var. Ve sıkıntı olmaz di...
Benim basıma gelmişti bir kez. Hatun kişi çokta bakmadan benim çantayı alıp binmiş taksiye epey yol gitmiş. Benzer çantayı bagaj alanında bulunca anladım durumu hemen. Üzerinde yazan isimden seyahat şirketine gidip binbir dil dökerek kişinin numarasını edinmiştim. Sonra telefonda hatunu ikna süreci. Taksiyi durdurup bagaja baktıktan sonra özür için o aramıştı gerçi. Onu yormadan ben ona ulaşıp çantaları değiştirmiştik :) Yine çantamın aynısını görünce hatıralar geldi aklıma.
Hiç başıma öyle bir şey gelmedi 🤣
Bazen öyle anlar olur ki, düşünmeye fırsat kalmadan kalbin alır kararı; işte o zaman spontane olmak en gerçek halimdir. Planlar, listeler, mantıkla çizilmiş yollar güzel ama bazı hisler öyle bir yerden yakalar ki, sadece içinden gelen sesi dinlersin. Bir anlık kararla bir yola çıkar, bir insana yaklaşırsın ya da bir şeyden vazgeçersin. O an belki risk gibi görünür ama bazen en unutulmaz anılar o ani kararlarda gizlidir. Her zaman değil ama bazı anlar vardır ki, spontane bir adım, yılların getiremediği cesareti taşır içinde. Ve bazen tam da o anlar, insanın kaderini değiştirir.
Güzel haber aldım bugün. Artık İzmir'de görüşeceğiz inşallah ☺️
Bugün planlarım arasında sen varsın bir aksilik olmazsa srninleyiz 😄
Tamamdır 👍
Benim çoğu kararlarım spontane ve hiç pişman da olmadım. Anlık gelir aklıma uygularım.
Ricalar 🌸
Spontane kararlar hayatın eğlenceli renkleri gibi, değil mi? 😊 Hele ki böyle ani bir planla güzel İzmir’e gidiyorsan, tadını çıkarmamak olmaz. Hayatta bazen plansız yaşamak, rutinin dışına çıkmak ruhu tazeler. Eminim bu seyahat sana çok keyif verecek. 15:05 İzmir’de, sıcacık bir macera seni bekliyor. İyi yolculuklar, güzel anılar biriktir! 🧳✨
Teşekkürler 🌸
Cevap
23Cevap
Anlık kararlar alıyorum ve banada sürpriz oluyor jdjd iyi tatiller🌸
Teşekkürler 🌸
İyi eğlenceler iyi tatiller annem. kazasız belasız yolculuk olsun. alırım bazen evet
Teşekkür ederim annemm 🌸
Rica ederimm 🌸🌸
Kız 10 tane kararlar alırım gelişigüzel verilmiş kararlar hep daha heyecanlı ve güzel olur
Çoğu zaman planlıyımdır ama bazen kafama eserse anında karar veririm. Genel olarak planlı olmak iyi oluyor
Süper olmuş ben de dün ansızın bir arkadaşımla buluştum, hiç hesapta yokken
Evet bunlar çok değil ki, hediyeler de var valizde🙃
Siz nerdesiniz?😂
Yok orada arkadaşım 😂
Yeni arkadas edinmeyi bıraktım 😂
Kafama ne eserse yaparım. Sorun şu ki kafama bir şey esmiyor...
Çok fazla olmasada alırım.
Anlık şehir değiştirmelerim meşhurdur.
Benim hayatım hep spontane zaten ne zaman plan yapmak istesem başıma dolanıyor shshhs
Abla plan yapınca güzel olmuyor
Plansız planlamaları severim ben😂
Evet mesela yarın kapalıyım. Fethiye bodrum dolaşıp gelicem
Alırım, spontane alınan kararlar planlananlardan daha keyifli oluyor
Ne güzel
Bende çok severim ama beyefendiyi aliştiramadim bunca yıldır 😀😀
iyi yolculuklar
Teşekkür ederim
Çoğu zaman evet. Bu karar güzel olmuş.
Bazen alırım anlık karar
Evett zaten hayatın tadı böyle çıkıyor
evet alırım çok