Kişilik & Karakter Ani kararlar alıyor musunuz? Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ani kararlar alıyor musunuz? #iyi#günler#kişilik#karakter#günaydın#reisaga55 Ani kararlar alıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Evet genelde hep önemli kararlarımı ani alırım 1 0 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hayatımda köklü değişiklikler yaptığım zamanlar hep ani kararlar alarak yaptıklarım. Yani alırım 1 0 Yorumla
Atsız_Bey Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Biraz düşünmem lazım karar almadan... Ani kararların felaket sonuçları olabilir 1 0 Yorumla
Amortentiaa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ani kararlar alsam da üşengeçliğimden dolayı uygulamaya geçmem yine zaman alıyor 😂 1 0 Yorumla
Emresunetsiz Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Tanışmamızın 2. gününde kız arkadaşıma evlenme teklif etmem sayılırmı? 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. 1000 düşünür 1 adım atarım. I * mehteran. 1 0 Yorumla
efepolatt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı. Evet alıyorum. 1 0 Yorumla
Balböceğimmm Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Bazı durumlarda ani karar almak hayat kurtarır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet genelde hep önemli kararlarımı ani alırım
Hayatımda köklü değişiklikler yaptığım zamanlar hep ani kararlar alarak yaptıklarım. Yani alırım
Biraz düşünmem lazım karar almadan... Ani kararların felaket sonuçları olabilir
Ani kararlar alsam da üşengeçliğimden dolayı uygulamaya geçmem yine zaman alıyor 😂
Tanışmamızın 2. gününde kız arkadaşıma evlenme teklif etmem sayılırmı?
1000 düşünür 1 adım atarım. I * mehteran.
Zaman zaman alırım.
Evet alıyorum.
alamiyorum
Gece 2 den sonra alınan kararlar iyi değildir
Bazen herkes ani kararlar almak zorunda kalır
Bazı durumlarda ani karar almak hayat kurtarır