kenan dogulu-ara beni lutfen 😭😭
Bazen nedensizce ağlama isteğiniz geliyor mu?
kenan dogulu-ara beni lutfen 😭😭

iyi geceleeer. ortada hicbir sey yokken bana gelen aglama perileri nedir boyle ya? sanirim insan hic takilmadigini dusundugu seylerle de doluyo ve bi yerde kafa bunu kaldirmak istemiyo depresyonsal durumlar yasaniyor. tabi bu tezimde emin degilim ama iste bu tarz bir seyler olmali yoksa durup dururken gelen aglama ve ardindan inanilmaz rahatlama hissi normal olamaz. belki de bayadir aglamayinca oluyodur 🥹💕🧚🏻✨🤍
Bu gece nedenli nedensiz demeden öyle güzel ağladım ki anlatamam insanız ağlamak güçsüz olmak demek değildir bazen öyle bir birikir göğsünün ortasında kocaman bir yumruk olur artık ne nefes alabiliyorsun ne yaşadığını hissediyorsun ve birden ağlamaya başlıyorsun o nedensiz değildir aslında birikmiş bir gözyaşıdır..
kesinlikle oyle
Evet, bazen içimde biriken ama adını koyamadığım hisler, gözlerimden sessizce süzülmek istiyor. Ne tam bir acı, ne de bir mutluluk… sadece boğazımda düğümlenen, kalbimi sıkıştıran tarifsiz bir ağırlık oluyor. Sanki kelimeler yetmiyor, anlatmak fayda etmiyor ve o anda ağlamak, içimdeki o görünmez yükü hafifletmenin tek yolu gibi geliyor. Bazen insan neden ağladığını bile bilmez ama bilir ki bir şeyler eksik, bir şeyler fazla ve o dengeyi kurmak için gözyaşlarına ihtiyaç vardır.
Aslında bir anda değil biz yaşadığımız her anı bir süre sonra unutuyoruz ama bazen bir koku bazen bir müzik bazen bir nesne bazen rüzgar bazen yaprak o an anlamı olmayan bir şey bilinçaltında o acıyla bağlantısı oluyor ve görünce hissedince biz anımsayamasakta beyin hatırlıyor reaksiyon veriyor yeniden o acıya ama biz hatırlayamayınca anlamsız bir an da sanıyoruz
cok haklisin
gorsel alinti ama cok tesekkur ederim hemen deneyecegim 💕🌸
sana da
Bende de bazen nedensizce ağlama istediği tabi ki geliyor. Altta yatan bir depresyon, anksiyete bozukluğu veya diğer ruhsal sağlık sorunları, nedensiz üzüntü ve ağlama krizlerine yol açıyor. Geçmişe dair tatlı-acı anılar veya genel bir melankoli hali de ağlama isteğini tetikliyor.
yine hakli yine hakli ya
durduk yere oluyo gibi geliyo ama aslinda olmuyo balim haklisin
💕🌸
Ah, yarenimsii... Bazen içimizdeki duygular öyle birikiyor ki, neredeyse bir taşkın gibi yollarını bulup çıkmak istiyorlar. Aslında bu, zihnin ve bedenin kendi kendini iyileştirme yöntemlerinden biri gibi. Ağlamak, beynin biriken stresi ve baskıyı bir şekilde dışa vurması. Ardından gelen o rahatlama hissi de bunun kanıtı.
Durup dururken gelen ağlama isteği bazen fark etmediğin derinlerdeki duygusal yüklerden olabilir. Ve evet, senin dediğin gibi uzun süre ağlamayınca da bu, bir ihtiyaç halini alabilir. Endişelenme, duyguları hissetmek ve ifade etmek pek insanca bir şey. Her şey yolunda gibi görünse bile bu perilerin seni uyandırmak istediği bir şey olabilir. Kendine iyi bak ve o perilerin getirdiği duyguları güvenle kucakla. 🥹💕✨
Cevap
54Cevap
En son gassal dizisinin son bölümünde gözlerim dolmuştu ama öyle rahatlama falan olmadı.😕
ben de ikinci sezonun son bolumunde hickira hickira aglamistim 🥺
Bu dizi bizim ayarımızı bozuyor.😕
sanirim biraz da insanin icinde bastirilmis seyleri yansitiyo
Hayat zaten dram dolu, sahnelerin çoğu yaşanan olaylar.
Ağlamakta bizim doğamız, fırsatını bulduğunda değerlendirmek lazım.
kesinlikle oyle
Nedensiz değil genelde nedeni ya da nedenleri oluyor. Birikmişlik oluyor
istesem de ağlayamam
Hayır durduk yere ağlamam gadası
4 yıl birlikteydik, aynı ofiste avukattık. Nişanımıza haftalar kala patronun kızıyla aldattığını öğrendim. Ayrıldık, o kızla nişanlandı. Dayanamadım, büyü yaptırdım ve ayrıldılar. Sonra bir büyü daha, bu kez pişmanlık için. Şimdi her gün arıyor, mesaj atıyor, sürünüyor. Ama ben yüz vermiyorum. Çünkü artık sadece nefret var. Bazen değil yani uzun zamandır ağlıyorum.
ne denir bilemedim
Aklıma yaşadığım güzel anılar gelince duygulanıyorum ve asıl üzen bir daha yaşayamayacak olmam
beklemedigin anda beklemedigin seyler yasaniyor hicbir zaman umitsiz olma
Bende ağlayamamaktan ötürü dertleniyorum, en sevdiğim kişi vefaat etti ağlamadım öylece moralip bozulup oturuyorum babam öldüğünde bile tek damla gözyaşı dökmedim halbuki çok seviyordum ama 23 yaşındayım bir kere bile ağlamadım hiçbirşeye içimi boşaltamıyorum çok kötü bir şey
basin sagolsun. aglayamamak cok daha kotu en azindan aglasan rahatliyosun
Evet aynen öyle ya maalesef
Bir erkek olarak bunu yaşıyorum maalesef. Hatta alınma ama bu senin durumundan daha acı verici çünkü biz güçlü olmak için yetiştiriliyoruz ve ağlamak resmen haram gibi bize. O yüzden tut tut bir yere kadar derken o bir anda ağlamalar aslında çok fazla şeyin birikmesi denebilir. Ha ben aslında bir tık daha duygusalım ama napalım öyleyim be. Sen de ağlama be aaa ne de güzel iyi kızsın sıkma canını cano. Hadi sevdiğin şeylerle uğraş hobi olarak falan kafan dağılır
gorsel alinti ama tesekkur ederim. sizin durumunuz daha zor haklisin gercekten, umarim her sey yoluna girer
Ha sorry ama yine de ağlama yav sıkma canını elbet her şey güzel olur. Ayrıca evet bizim için daha zor maalesef
tesekkur ederim
Bir anda gelmiyorda bazen küçük şeylerde ağlama isteği geliyor... sonra toplum baskısının zamanında vermiş olduğu hasar meydana çıkıyor ve tüm gözyaşları gözüme geri giriyor.
sizin isiniz de zor
soylemistin sanki bi kere
evett
sen de her seyi unut ahshahs
bilemem bilemeeeemmmm ahshahs
seni rezil etmek istemedim diyomusum ahshahs
saka saka
bi kere elime dusersen yakkkktttttiiimmmm seni haberin olsun ahshahs
amiinn
Çoğu zaman oluyor, ama bu bazen sadece ağlama hissi olarak kalıyor ağlamak isteyip ağlayamadığım zamanlar oluyor.
o cok daha kotu
Bu rezilliğe aşık olacak yüzlerce erkek var ve bu çok üzücü.. Beni ağlarken annem babam görmedi! Ağlarken fotoğraf çekip duyar kasmak acizlik!
gorsel alinti abi, sag ol bilgilendirmen icin ahshahshs
Bu fotoğraftaki sen misin? Ağla ağla bir şey olmaz en azından rahatlarsın çok iyi gelir sana yani bana da bazen istemeden ağlama hissi geliyor
alinti yazdim
tesekkur ederim
Nedensizce ağlama nöbetlerim oluyor nadiren
Bir an da geliyor genelde gece ehehe allahtan rezil olmuyoruz insanlar görmüyor
Ve saatlerce sürüyor duramıyorum...
Var ya bana da oluyor bu. Geçen gün yaptığım yemek tuzsuz olmuş diye saatlerle ağladım, insan bazen o kadar dolar ki.. en ufak bahaneye sığınır..
cok haklisin
Yaşama sevincin bitmiş.
Bir derdin tasan olsa çaba gösterirsin ama böyle bir ruh hali boşluğu dengesiz sorular oluşturur kafanda daha fazla uyu.
Sebepsiz değildir o. Birikmişliktir. Sonra saçma sapan bir sebepten ağlar gibi görünürsün ama neden olduğunu sen bile anlamazsın.
galiba oyle
Geçmiş olsun durup dururken ağlama depresyon la ilişkilendirilir yaş kaç hiç seni derinden etkileyen olay yaşadın mi
abi boyle bi sey yok psikolog musunuz? bu yazdiklarimdan nereden cikardin acaba
Daha fazlasını hak ettiğini fark ediyorsun ama haram ve kul hakkı yemeden helal yoldan çok zor olduğunu biliyorsun ya o an o his geliyo ara ara
arda ne masumsun ya ahshahs
haklisin sanirsam ahshahs
ne demek ya her zaman
sana da 🌸
Aslında nedensiz değil daha önceki yaşanmışlıkların birikimi sonucu böyle oluyor veya içinde birikir birikir en ufak ağlamaman gereken şeyde ağlarsın çünkü dolmuştur artık için yani olur bazen böyle iyisi ağlayıp rahatlamak
durduk yere gelmez o. mutlaka sebepleri vardır ancak bastırılmaya çalışılmıştır.
çözüm olarak bastırmayın, tepki gösterin, içinize atmayın.
Nedensizce gelmez
Neden olsa bile zor
Göz yaşımız da barajlardaki su gibi bitti😂
benim gozyaslarim İzmir'e ulasti sen nerdesin acaba
kacacak delik ara
dayak geliyo
ne bu ozguven
hihihihi
Dur az daha ağlatalım seni
https://www.youtube.com/embed/lD2QTjOBEFAEvet bu bende sık sık oluyur ve içimi rahatlattırıyor.
Agliyozda takma kirpigimiz yok bukadar masum olmuyo elinden muz alinmis şebek gibi
Ağlama demiyim de geçmiş bazı seyler aklıma geldiğinde içimi ağır bir hüzün kaplıyor
Çok üzücü bi olay olmadıkça ağlamam, erkeklerin yapısı bu herhalde
Ben ağlamam onun yerine gece sadece düşünüp yaprigim hataları değerlendiririm bu aralar epey arttı
gelmiyor maalesef ama ağlayamamanın getirileri kötü sonuçlanıyor
Bazen insan yoruluyor üzülüyor mu farkına varmıyor işte böyle boş zamanlarda çıkıyor böyle şeyler
Yok. İşten geliyorum ev bomboş. Hey heyler geliyor. Sarılacak birisini arıyorum ağlıyorum. Yoksa anlamam. Bazen anne babamı merak ederim. Allah rahmet eylesin. Ağlamalı ama kalabalıkta değil tek başına.
Ağlama ya üzüldüm. Bu arada alakasız biliyorum ama gözlerin inanılmaz güzel 🙏🏻✨️
gorsel bana ait degiil
Sjfkfjfk olsun senin de güzeldir diye kıvırayım o zaman
tesekkur ederim ahshahshs
İyi toparladım shcjfjk
evett
Ay kıyamam lan harbi hiç sebep yokken mi ağlıyorsun yoksa varda bilinç altında mı?
hicbir sebep yokken malsf
Bende ağlıcam bacakların sırtım ağrıyo fazla spor yaptım ilk sefer fazla bastım 🥲
gecer umarim
Psikolojik olarak çok acı çektiğimden her gece ağlarken buluyorum kendimi
Ağlamak bir duygu boşalmasıdır, nedene gerek yoktur
Kenan dogulumu 🤣🤣🤣
yani evet, komik olan nedir?
her sarki herkeste ayni etkiyi birakmayabilir tabi zevkler ve renkler. aciklayiciydi, tesekkurler
Elmacık kemiklerin dolgu mu çok güzel duruyor
alinti gorsel
Ağlayınca rahatlama gelmiyor ki banaa. 🥲
o daha kotu iste maalesef
Evet 😢
Ahmet Kaya açıp ağlayayım. İyi hatırlattın 🤧 dosttt! kardes! dediğim biri canımı sıkmıstı zaten
rahatlarsin belki bu defa 😥
Umarımm🥲
Ağlamak yakışmış abla djdvsmcbe
alintiii
He o zaman sarışın ve mavi gözlü değilsen ağlama mümkünse😄😄
tamam
🫸🫷
Çen niye ağliyon. Oluy öyle çeyler üzüyme
sebepsiz aglayasim geliyo
Neden bulurum nedensiz olmaz.
Regli zamanı yakınsa ondandır
Oluyor arada
Bazen öyle şeyler olur
Her gece geliyor düşünüp düşünüp ağlıyorum
Evet yaa defalarca aptal gibi ağlıyorum
Regl olmadan önce evet hem de çoooook çok…
Hayır gelmiyor.
Evet bazen beni de yokluyor
Genel olarak ağlamıyorum
Gelmez
Bunun sebebi zamanında susup içine attıklarınmış
Evet çok oluyo bende yine ağlıycam
Depresyon veya bipolar bozukluk olabilir
fotograftaki kizin kipriginin markasi ney acaba ya
Her gece şu an da ağlıyorum
Gönül yorgun düşünce ter gözden akarmış...
Sanırım herkesin oluyordur
Hemde osura osura oluyor😭😭😭😭😭
Arada oluyor ne oldu sana guzummmmm
bi sey yok ama bi sey var ahshahs
Ya dertleşelim miii
derdim yok ama bilmiyorum ya depresyona girme donemim geliyo
Benim de geldi benimde
aglaaa
Gel birlikte ağlıcaz
aglamicam
Ağlıcaksin
bananeee