Doğruları söylettirmenin başka yollarını bulur muydunuz?

Doğruları söylettirmenin başka yollarını bulur muydunuz?

Merhaba, hayır ondan zaten bir şey beklemem yani güvenmediğim birinin bana doğruyu söyleyeceği de bilinmez. O yüzden hiçbir şekilde ondan laf almaya çalışmam.
Kimseye bir şey söyletmek için yalvarmam eğer öğrenmek istediğim bir şey varsa ve doğru cevabı almak istiyorsam ona göre bir hazırlık yapıp haberi olmadan öğrenirim.
Güvenmediğin birinden doğruları öğrenmek, başlı başına karmaşık bir durum. Ona yalvarmak yerine, beden diline odaklanabilirsin. Yalan söyleyen insanlar göz temasından kaçınabilir ya da gereğinden fazla savunma yapabilir. Ayrıca, sorularını dolaylı yoldan sorarak kendini açık etmesini sağlayabilirsin. Unutma, dürüstlük önce kendine güvenmekle başlar. Kendine olan inancını sarsma! 😊
Cevap
10Cevap
Öyle bir durumum olmadı çünkü umursamadım öyle kararlar aldım duyduk kuzenle de konuşmam çünkü o büyük tehlike bana büyük zarar verir
Hiç güvenmediğim birine doğruyu söylemesi için yalvarmam çünkü güvenin olmadığı bir yerde doğruların da bir anlamı olmaz.
döve döve alırım :)
Hiç kimseye yalvarmam. Nasıl işine geliyorsa öyle devam etsin. Yalan varsa ben yokum.
Hayır yalvarmam sonuçta o zamanda doğru derken zorla yapılan bir şey de yalan söyler
Hayır, çünkü doğrular zaten er ya da geç ortaya çıkar. Zamana bırakırım
İnsanlardan açıklama yapmasını istediğim olmuştur ama yalvarmadım
Hayır uğraşamam doğru söylesin diye
Asla
Hayır kesinlikle yalvarmam.
Sevdiğim ve kaybetmek istemediğim biriyse evet
Öyle kimseleri etrafımda barindirmam
Öldürseler beni yine hiçbir şey için yalvarmam
Hayır olmadi
Paradoks?
Bir gram yalvarmam nasıl olsa 1 kaç güne söyler 😅
Hayır