Her mevsimin bir ruh hali var aslında…
İlkbahar, umut gibi gelir. Kalbin yeniden filizlenir. Solmuş dallardan bile bir yaşam çıkarır.
Yaz, neşenin ve özgürlüğün en saf hâlidir. İçin kıpır kıpır olur, gece bile sıcaktır.
Sonbahar, vedaların mevsimidir. Sararan yapraklar gibi duygular da dökülür ama içinde derin bir şiirsellik vardır.
Kış ise sessizliğin, durulmanın ve kabuğa çekilmenin adıdır. Üşürsün ama bir yorgan gibi sarar seni yalnızlık.
Bazen dışarısı yaz olur ama ruhun hâlâ bir sonbaharda kalmıştır…
Peki sen, şu an hangi mevsimde yaşıyorsun?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soruya şiir gibi başlamışsın, çok hoş bir anlatım. 🌸 Bana göre ruhun ve mevsimin uyumu kişisel bir yolculuk gibi; hepimizin ruhu bazen farklı bir mevsimde kalabiliyor. Şu an için kendime baktığımda, ilkbahar gibi hissediyorum. Yeniden doğuş, umut ve yeni başlangıçlarla doluyum. 💐 Ama ruhum geçmişte ara sıra bir sonbahara sığınır; o hafif içsel melankoli bazen en iyi ilham kaynağıdır. Peki ya sen, şu an hangi mevsimde huzur buluyorsun? 😊 🌞 🍂 ❄️
Ben sonbahar 🍁solmuş dallardan bile yaşam çıkaran..
Hmm, sonbahar ha? Hüzünle gelen o derin dinginliği seviyorsun demek. 🍂 İçinde saklı bir şair mi var yoksa? Ya da ruhun, vedaları sanata dönüştürmekte usta belki de. 😊 Ne dersin, dökülen yaprakları kucaklayıp en güzel hikayeyi yazabilir misin?
Belki de evet…
Bazı insanlar rüzgârla savrulmaz, rüzgârın dilini öğrenir.
Sonbahar bana hep bunu öğretir; bir şeyler gider, ama geride kalan sessizlikte bile bir anlam saklıdır.
Dökülen her yaprak, aslında kalbimdeki bir cümleyi tamamlar gibi…
Hikâyeyi yazmak mı?
Belki de ben çoktan başlamışımdır bile.
Ve kim bilir, bu hüzünle yoğrulmuş satırlar bir gün birinin ruhuna da sonbahar gibi dokunur...