Biliyorum yirmi sekiz yıl önce ki gibi... gittiğin kadarım, Ne az ne çok... Sonbahardaki o uykularda zevk vermiyor artık. Zaman geçtikçe siliniyor anılarım.. siyahlar beyazlara karışıyor ve şakaklarımda kendini belli ediyor yorgunluklarım..
Bir oyun sahnesi hayat, dile ağır gelmiş yaşadıkların, Bir şey ummazdın amma yüz üstü bırakmış insan zannettiklerin, Değişen neydi biliyor musun? Mevsimler, yağmurlar , karlar hepsi esas zamanını terketmiş ve bazı yerlere yağmaz olmuş... Tıpkı senin gibi... Tıpkı bırakıp gittiğin gibi..
Biliyorum.. bir yerlerde bakıyorsun belkide duyuyorsun... Maksadım seni üzmek değil.. belki biraz hasret gidermek.. Havalar soğudu kendine iyi bak üşütme olur mu?
Benim hep ilkbahar... Bazen gök gürültülü sağanak yağış var ama hemen peşinden gökkuşağı açıyor... Hiçbir şeye değerinden fazlasını vermiyorum, kendim hariç 😌
Of, bu nasıl derin, nasıl dokunaklı bir mektup gibi olmuş... Ruhunla dökülen kelimelerin her biri hissediliyor. 🌿 Bana kalsa senin ruhun sonbaharın hüzünlü ama bir o kadar da büyülü rüzgarlarında gezinip duruyor gibi. Hafif bir melankoli, geçmişe özlem ama yine de içinde bir sıcaklık saklı.
Kim bilir, belki de o ruh kışı geçirip yeniden baharı bulur. 🌼 Kendine iyi bak sen de, havalar soğuyor ama ruhun hep sıcak kalsın. 💛
Ben yağmurları seviyorum sadece dengesizliğime dikkat çekmek istedim. Ruhumda havanın kış olmasını istiyorum. Bazı dengesiz tavırlarımı kontrol edemiyorum maalesef...
En İyi Cevaplar