Cok yalnız ve mutsuz hissediyorum kendimi ne yapsam bosluk dolmuyor? Ot gibi gidiyor hayaat
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı.
11 ayBende öyle oluyorum bazen Gez dolaş keyfine bak dışarda vakit geçir kendine zaman ayır. Hangi şehirdesin işe gir çalış çevre edinmeye bak mutlu ol😉
12 Yorumla
Soran11 ayCalisiyorum zaten
- 11 ay
En İyi Cevaplar
Muhtemelen asosyal içine kapanık birisin bu durumdan kurtulmak için bir işe girip para kazanmaya başlayabilir hayata ilk adımı atmış olursun. İş yerinde kendine arkadaş ortamı da yaparsın mevcut standart devam eden hayatını değiştirmen gerekiyor ki bu durumlardan kurtulabilesin.
01 Yorumla
Soran11 ayCalisiyoruuum
Gizli Üye(30-35)11 aySureklimi boylesin yoksa bu aralar mi boyle
0177 Yorumla
Soran11 ayLan yinemi sen ayuuuu
Cevap sahibi11 ayBir kurtulamadim senden.. bak benden Uzak dur seni karım yaparim bak
Soran11 ayBen seni karım yaparim aşkoo 😉
Cevap sahibi11 ayHeee
Soran11 ayAyi seni
Cevap sahibi11 ayO ayı seni bir kucaklasa kurtuluşun olmaz istediğin kadar çırpın bağır çağır 😊
Soran11 ayHic terbiye yok sende dimii hiç yanii
Cevap sahibi11 ayTerbiyesizlik manasında bir şey demedim. Ki terbiyeyi senden öğrenecek değiliz ağzı bozuk ettiğin küfürleri biliyoruz
Soran11 ayKes ya agzim bozuk en azından kanım değiil
Cevap sahibi11 ayNe kani bozulduğumu gördün be.. ya bu ne biçim uygulama engeliyoruz gene karşımıza cikiyor sorular. Ya bari gizli paylaşma sen olduğunu goreyim yorum yapmayayım. ya da ben sana yanlislikla yorum yapsam bile bana cvp verme
Soran11 ayBen sana kanın bozuk mu dedim 😂 özürlü örnek verdim
Cevap sahibi11 ayDolaylı olarak bana diyorsun kanın bozuk.. yani benim ağzım bozuk ama sen gibi kanım bozuk degil
Soran11 ayAyyy catliycaaaam
Cevap sahibi11 ayNeyse ben uyuyorum 16 saat çalıştım aşırı yorgunum fena uykum var. Ellerin o tuşa basacagina gelsin sırtıma masaj yapsın bende uyuyayım 🤣
Soran11 aypopona bi tekme cakcam görcen masaji
Cevap sahibi11 ayBen özürluysem senden dowm sendromlusun 😡
Cevap sahibi11 aySapik popomla ne işin var yanlizca orayı hanim eller
Soran11 ayKoca hötlü senii tombiik
Cevap sahibi11 aySeninkide az küçük degildir 🤣 dötüme kurban ol dötümü ye
Soran11 aySen benimkini yeee
Cevap sahibi11 ay😍😍😍 olur olur yeriz
Cevap sahibi11 ayYeminle milet yorumları okuyacak rezil olacaz döt möt 🤣
Soran11 aySenin sucun seni mahkemeye viracaam
Soran11 ayİnsallah öldünnn amiiin 😂
Soran11 ayUyann beee danaaa
Soran11 ayUyan danaaaaa
Cevap sahibi11 ay2 gündür sadece 1 saat uyudum o yüzden bugün acısını çıkardım 10 saat uyudum kendime geldim ohh yeni uyandim
Cevap sahibi11 ayAyuudan danaya mı gectik
Cevap sahibi11 ayİnsallah öldünnn amiiin 😂
Üzülürsün ölürsem
Soran11 ayAğlarim cicek getirrim mezarina
Cevap sahibi11 ayteşekkür ederim
Soran11 ay😊😊😇
Cevap sahibi11 ay😏😏
Soran11 ay😒😒😒😒.
Cevap sahibi11 ayEe ne yapiyorsun
Soran11 aySıkılyoom seen :((
Cevap sahibi11 ayHım sıkılıyorsun. Ben yeni uyandım öyle TLF ile takılmaca can sıkıntisindan
Soran11 ayDana gibi uyuyooon
Soran11 ayHadi bana dondurma al 😔
Cevap sahibi11 ayDana gibi uyumayı hakettim
Cevap sahibi11 ayAlmak isterdim ama uzağız nasıl Alacam. Müsait bir zamanda migros uygulaması üzerinden senin adrese sipariş edebilirin
Soran11 ayYaaa bunu dedin almiş kadar oldun adaamm
Cevap sahibi11 ayCiddiyim şu an değil ama müsait bir zamanda sipariş verebilirim.
Soran11 ayYok bee olur mu sakasina söyledim
Cevap sahibi11 ayİyi bakalım öyle diyorsan oyledir
Soran11 ayÖyle tabii
Soran11 ayKonussana leeen
Cevap sahibi11 ayBiraz işlerin vardı, duş aldım, sakal trasi falan, yemek yeme işleri, şimdide çay içiyorum, birazda da ise gitmek için hazirlanacam
Soran11 ayTabi evde dağ gibi ana var cayinda hazir yemeğindee 😔😔
Cevap sahibi11 ayHepsini ben kendim yaptım annem evde yok evli olan kardeşime misafirliğe gitti. Tabi hazır olan yemeği ısıtim. Sevmediğim yenek varsa kendim hazirlarim birşeyler cayimida hep kendim demlerim
Soran11 ayBende gelimmii 😝
Cevap sahibi11 ayKanat ve but var yiyeceksin isitayim.
Soran11 ayOluurr 🙃 sandvicte fena olmaz peynir domat flan
Cevap sahibi11 ayOda olur hem daha hafif gece gece dokunmaz
Soran11 ayDimi dimiiii yapcan sandvici koycan sepete incen sahilde oturcan denizee
Cevap sahibi11 ayAynen aynen yanına ne içersin. Bide sonrasında bir dondurma keyfi
Soran11 ayPortakal suyu serin serin giderdi 😅
Cevap sahibi11 ayBenim portakal votkali olsun
Soran11 ayZukkum iiç 🤢
Cevap sahibi11 ay🤣🤣 gel beraber olsun kopalım dımtıssss dımtissss
Soran11 aySeni cimere derim alkollü görev yapyo diye
Cevap sahibi11 ayşu an içmiyorum ki sahilde dedim. İçen biri değilim zaten en son belki 6 ay önce içtim
Soran11 aySana bi hatun bide viski lazim 1 ayda tatil lazim stressiz 😂 elini cabuk tutt bul bi gelinn
Cevap sahibi11 ay1 ay kafa dinlemelik tatil, viski votka ve bir kadın bu 1 aylık tatil beni 5 sene gençlestirir
Cevap sahibi11 aySiğacık var ya İzmir'de orada yıllık iznimi geçirmek isterdim 16 gün boyunca deniz kum güneş ohh miss
Soran11 ayBencedeee 😂😂 ama sen harama uckur cozmuyon nikahlin olcak
Soran11 ayHic gitmedim orayaa
Cevap sahibi11 ayYani yani bu tür şeyler evliyken olur, sevgiliyken olmaz. Sevgilinle böyle tatile falan gidersen olmadık şeyler olabilir 🤣
Cevap sahibi11 ayGüzel oralar, İzmir'in tatil yerleri guzel
Soran11 ayEveet edebinle otur evindeeee 😂😂😂
Soran11 ayYinemi uyudun kalk kaalkk
Cevap sahibi11 ayUslu erkek olayım ev erkeği
Cevap sahibi11 ayDaha uyumadım işteyim gececiyim
Soran11 ayCalis para kazaann
Cevap sahibi11 ayTamam efendim
Soran11 ayGel cay ismarlimm
Cevap sahibi11 ayÇay mi yanına bir poğaça simit, ya da bir İzmir boyozda ismarla
Soran11 ayTamam geel doymazsin börekte alirizz
Cevap sahibi11 ayKürt böreği olur pudra sekerli
Soran11 ayMis gibi kiymalı varken sende 😅😅
Cevap sahibi11 ayTamam yarım pansiyon ondan yarım ondan. Onu yemezsem bir yerim şişer cüküm düşer 🤣
Soran11 ayGerzkaliii 😂😂 yedirmiyom sade kiymali yicin
Cevap sahibi11 aySamimiyeten bile olsa şakada olsa argo kulanma bana sevmiyorum. Bu seferlik hazır olsun ama birdakine elinle kahavlti hatırlayacan hazır kabul etmem
Soran11 ayPeyniri flanxda elimle yapayim 😅
Cevap sahibi11 ayYok elinke kes yeterli, yumurtayida yumurtlamana gerek yok pişir yeter, girip köyde domates yetiştirmene gerek yok hazir al doğra yeter, gidip hamur yoğurup ekmek almana gerek yok hazır al yeter 😉
Soran11 ayOlduu ekmeğide ben alcam yok yaa siz niye varsiniz ozman? Ekmek kadindan calismak kadindan hayirdiiir yaaa
Cevap sahibi11 ayTamam dişardan alır gelirim, demogoji yapma
Soran11 ayKesss adam dedigin evine bakar bu ne ya prensesliğe alistinizz
Cevap sahibi11 ayNe prensesi altı üstü bir kahvaltı hazırla dedik. bak sana hiç küfür etmedim bana küfür ettirme birdahada karşıma çıkma. Sorularına bilmedende cvp verirsem bana cvp yazma. Lütfen bu konuda yalvarıyorum sana
Soran11 ayAğla patlaaa
Soran11 aySen bana hazirla yiyeyim ekmegide aliver meselaaa? Olmszmi
Cevap sahibi11 aySenin gibi bir ruh hastası ile uğraşacak zamanım yok burada daha aklı başında kızlar varken. Takmiş calişma işine kafayı bozmuş kafayı kirmişsin. Bana yaziklar olsun aslında kalkıp bana şe*efsiz p*ç diyen biriyle tekrar konuştum
Cevap sahibi11 aySenin hiç birseyini istemiyorum. Git kendin hazırla kendin ye nefret ediyorum senden. Bu yaşıma kadar böyle degisik krakterde bir kız tanımadım yaa 10'larca sevgilim oldu senin gibisini tanımadım
Soran11 ay😂😂 benmi ruh hastasiyim ayneen onlarda seni bekliyorduu tipsizz
Soran11 aySana kim bakar laa 😂
Cevap sahibi11 ayKimse bakmasın ben böyle iyiyim. Ama sen yeterki bana bakma, benden uzak dur, sorularına cvp versemde beni umursama, şu an tek isteğim bu uygulamada başıma bela olan senden kurtulmak
Soran11 ayAglattin benii kötüüü
Cevap sahibi11 ayAğla rahatlarsın, yapacak bir şey yok çünkü bana küfür eden, durduk yere tartışma çıkaran birine acımam. Sen git bu çalışma konusu ile ilgili bir psikologa git çünkü sen bu konuda hiç iyi değilsin şartelerin atıyor. Senin bilinç altında çok fena asağlanma psikolojisi var herhalde birine en ufak hizmet etmek bile seni köle gibi hissettiriyor herhalde
Soran11 ayAssaglanma 😂 mii delimisiin
Cevap sahibi11 ayTamam ben deliyim hadi eyvallah bye
Soran11 ayGidemeeeezsin
Cevap sahibi11 ayNiyeymis hanimefendi
Soran11 ayBen bilerek üstüne gidyorum seninn
Cevap sahibi11 ayAmacın ne peki neyi test ediyorsun
Soran11 aySabrini ne kadar iyi niyeti nee ama baya sabirlisiin
Cevap sahibi11 ayHe iyi bakalım. Test sonucun başarılı çıkmış olabilir. Ama sen bu testi yaparken benim sana karşı herşeyim olumsuzlaşti, ki ben test yaptığınızda düşünmüyorum senin bu davranışların gerçek. Sen sadece kazı çevirin yanmasın lafindaki gibi lafı ceviriyorsun aslında şakaydı bu testi bu demeye getiriyorsun
Soran11 ayYa sabırrr neysee
Cevap sahibi11 ayNeyse hadi bay elveda
Soran11 ayAy su kendini bisi sanmn
Soran11 ayNeyse kalbi kötü insaann
Soran11 ayBak bu tarafaa bakeeem
Soran11 ayGel yemek yapiyim istersen ismarlarim gönül alayim üzüldüm cünkü böyle biri degilim
Cevap sahibi11 aySonra konuşuruz uyuyordum wc icij uyandim. Sınırlı küfürlü hemen atarlanan tartışan vb huylarını bırakıp uslu akıllı erkeninin sozunu dinleyen biri olursan konuşmayı bırak evlenirim bile ama şua 2 gündür sergilediğin krakter ozelikleri ile seninle normal arkadaş bile olmam. Çünkü böyle olursan tarışma eksik olmaz aramizda
Soran11 ayYahu arkadasim biz senle konusurken nasildim? Simdi sacmalama insan neyse başta odur. Zaten
Cevap sahibi11 ayTamam birdaha tartışma ve kufurlesme olursa iki medeni insan gibi konuşmayı bırakırız
Soran11 ayOkey okey cok uyuyon ama sinir oluyomm
Cevap sahibi11 ayÇok uyumadım ki 10.30 da uyudum 12.30 uyandım 2 saat çok mu. Gece ful gidip calisacam
Soran11 ayUyu ozaman kusra bakmaa 🥲
Cevap sahibi11 ayGel beraber uyuyalım diyecemde bu yemek değil gel beraber olsun diyemem 🤣
Soran11 ayOlmaz nikahsiz nooo
Cevap sahibi11 ay🤣🤣 no no
Soran11 ayNeysee
Cevap sahibi11 ayNeyse Ben yatmaya çalışayım
Soran11 ayboş ver uyanmisin zatenn
Cevap sahibi11 ayGece uykusuzluktan bayilirsam gelir ayiltirsin ilk yardım biliyormusun
Soran11 ayBiliyoruum 😅
Cevap sahibi11 ayKesin o zamanda dersin suni teneffüs nikahsız nooo noo dersin 🤣
Soran11 ayYok alkollu pamuk dayayinca burna kalkiyolar 🤣
Cevap sahibi11 aySen direk ağzıma koy pamukta heba olmasın. Koteyl şeklinde olursa daha çok hoşuma gider ananas ve mangolu soda ve votkanın kokteyli
Soran11 ayBen onu baska yere koycaktim 😅
Cevap sahibi11 ayNereye koyacaktin
Cevap sahibi11 ayTamam anladım jeton şimdi düştü
Soran11 ay😂😂😂😂manyaak
Cevap sahibi11 ayNikahsız elletmem dötümü 🤣
Soran11 ayTamam tamam söz ellemiyoss
Cevap sahibi11 ayEe anlat ne yaptın bensiz iki gün
Soran11 ayCok sıkılldım ugrascak kimsede yuktuu
Cevap sahibi11 ayHım çok mu sıkıldı canın. Niye ben ugraşilacak birimiyim. Demeki biri olsa hiç umurunda olmayacam 😉
Soran11 ayYa hastamisiniz siiz valla yoruldum artik yaa yeter amaaa
Cevap sahibi11 ayTamam tamam bir şey demedim
Soran11 ayBunaldim artikk
Cevap sahibi11 ayEe bunaldiysan konusmayi kesebilirsin hanımefendi. Seninde normal olman 30 dk sürmüyor anca 30 dk normal insan olmak için rol yapabiliyorsun sonra özüne dönüyorsun
Soran11 ayYa sabiiir
Cevap sahibi11 ayBence ya sabır benim çekmem lazim
Soran11 ayBen hakliyiimm
Cevap sahibi11 ayTamam aşko sen haklısın
Soran11 ayGel aßko oje süreliim 💅🤳
Cevap sahibi11 ayToopmuyum ibbnneyim ne ojesi hııamina🤜🏿🤕🤕🤛🏿
Soran11 ayNe kada kabasin yaaa 😔 bana sürcen kendine değil skiin kopa inş
Cevap sahibi11 ayBen aşko deyince beni yumuşak erkeklere benzetin gel sürelim beraber diye anladım, skıım kopmasın lazım olur 🤣
Soran11 aySürcenmiiii
Cevap sahibi11 ayHiç sürmedim, sürmeyi bana gösterirsin bende sürmeye çalışırım. Ama beceremezsem laf etmek yok. Asetonla surersin. Kırmızıya boyarim, ya da her tırnağı farklı rengemi boyasam gökkusagi gibi renga renk
Soran11 ayCok eglenceli oluur 😂
Cevap sahibi11 ayYani eğlenceli bir ortam ve an olacagi belli
Soran11 ayEveett 😊
Cevap sahibi11 ay😍😍.
Soran11 ayEeeee
Cevap sahibi11 ayEe uyutmadin, uyuma dedin, bende seni akşam uyutmayacam, şu an yemek yiyorum annem hala gelmedi dünkü yemegi tekrar ısıtıp yiyecem
Soran11 ayAhh hep tek birakyo oğlunu aç kalyo
Cevap sahibi11 ayYok kendini aç bırakan kardan değilim yerim yaparım hazırlarım hiç sorun degil. Dünden kalma ızgara tavuk yiyeceksen gel, gelmişken dışardan soğuk litrelik kola al gel yüreğim yanıyor 🤣
Cevap sahibi11 ayPeki sen romantik bir akşam yemeğinde benle kırmızı şarap icermisin
Soran11 ayAlkol almiyom da kola alirim 😅
Cevap sahibi11 ayAl anlamında demedim yani ortam olsa eşlik edermisin yemekte bana manasinda
Soran11 ayIcmiyorum işte sigara alkol ters banaa
Cevap sahibi11 ayTamam sen kola iç limonata iç
Soran11 aySende ic alkol icmee
Cevap sahibi11 ayİçmiyorum zaten bakma böyle dedigime en son ne zaman içtiğimi bile unutum 6 ay olmuştur
Soran11 ayAferin sanaa mis gibi sofra kurarz buz gibii kolaa oh 🤣
Cevap sahibi11 ayÇeşit çeşit cips ve çerezler 😊
Soran11 ayEvveeed
Soran11 ayNeyse sende biraktin gonlun yok
Cevap sahibi11 ayNasıl yani gönlün yok derken
Cevap sahibi11 ayBiraz işlerin vardı geç yazdım ondan mı oyle soyledin
Soran11 aySanki öylesine gibi yanii
Cevap sahibi11 ayYoo öylesine diye bir şey yok
Cevap sahibi11 ayİşten çıktın mı. Bana biraz işini anlat hayatını anlat günlerini anlat
Soran11 ayGerek yok boş ver insan bi msja gelir ne bilim bi özelde konuşur at şeyi gibi her şey meydanda sonrada sinirlendi olyor iyi günler
- Kişilik & Karakter konusunda 432 cevap paylaştı.
11 ayBende öyleyim öyleydim
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissettiğin boşluk, bazen hepimizin hayatında bir dönem karşılaştığı bir duygu. 🙁 Kendine bu durumun normal olduğunu hatırlatmalısın çünkü yalnızlık insan olmanın bir parçası. Ama bu durumdan çıkabilirsin, hemen umutsuzluğa kapılma. Küçük adımlarla başlayabilirsin; bir hobi edinmek, sosyal çevreni genişletmek ya da sadece doğada yürüyüş yapmak bile ruhuna iyi gelebilir. Üzülme, hayatın o "ot gibi" dediğin dönemi bir süre sonra mutlaka değişir. 🌱
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
9Cevap
Oturduğun yerde her şeyin ayağına gelmesini beklersen, daha çok beklersin.
00 YorumlaBazen hayat öyle insanı dibe doğru sürükleyebilir ama sen buna izin verme
10 Yorumla
11 ayMerhaba birsey soyleyebilir miyim dinlemek istersen tabiki bu konuda
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır bi tek sen öyle değilsin
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 378 cevap paylaştı. günümüz şartlarında asla yalnız değilsin
10 YorumlaKonuşup sohbet etmek istermisin
00 YorumlaBende öyleyim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayOlur öyle
00 Yorumla
11 ayAynı bende öyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri