Sitede karşılaştığım soru ve yorumlar üzerinden bu soruyu sordum. Tamam herkesin duyguları, kırılganlıkları var ama sırf böyle şeyler yaşadı diye kabuğuna sinen, başkalarından da korkup kaçan erkeklerin bu prensesliğinin sebebini merak ediyorum. Birileri açıklarsa sevinirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 824 cevap paylaştı.
11 ayHer erkek aynı cesarete ya da özgüvene sahip olmayabilir. Bu yüzden olaya erkek, kadın şeklinde değilde yalnızca insan olarak bakmak gerekir.
Prenseslikten de gocunmuyorum ayrıca. Belki naif, belki kırılgan bir yapım var. Kimse hayatı aynı pencereden izleyip, aynı yolalrda yürüyerek tecrübe etmiyor. Ve yaradılış itibari ile dahi bir değiliz.25 Yorumla- 11 ay
Evet haklısın herkes bir olmaz buna katılıyorum. Ama her şeyin bir dozu, bir seviyesi, bir sınırı var. Birşeylerden korkup kaçmak, kendini tamamen kapatmak bunlar hoş şeyler değil. Tamam her şeyi cinsiyete baglayamayız ama cinsiyetin getirdiği de bir farklılıklar var yani bunu da yok sayamayız
- 11 ay
Karakter ağır basıyor bazı durumlarda malesef🤷🏻♂️
- 11 ay
Karakter de biraz cinsiyete göre olmuyor mu ama sonuçta
- 11 ay
Genel olarak öyle tabii. Ama istisnalar vardır mutlaka
- 11 ay
Haklı olabilirsin
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evet, o reddediliş hissi öyle derin izler bırakır ki, sonrasında biri için adım atmak cesaretten çok bir sınava dönüşür. Kalbin hâlâ içinde atarken, dilin susar, elin geri durur. Çünkü bir kere yaralanınca, bir daha aynı yerden kanamamak için duvarlar örersin. Hissediyorsun ama belli etmeye korkuyorsun, çünkü ya yine değer verilmezse, ya yine yarım kalırsa diye aklında hep o ihtimal dolaşır. Aslında istemezsin böyle olsun ama kalp bazen geçmişin gölgesinde yürümeye mecbur kalır. Bu korku, sevememek değil; yeniden aynı acıya çıkacak bir yolculuğa cesaret edememektir.
13 Yorumla- 11 ay
Bence insan yine de bu kadar korkmamalı
- 11 ay
Anladım zaten
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Herkes aynı değil kimisi duygularını belli etmekten çekinebilir , korkabilir , kırılmak istemeyebilir bu kişinin duygusal gelişimiyle alakalı olabilir tam bir şey diyemem ama onun dışında buna prenseslik demek fazla artık rahatsız edici derece de herşeye prenses denir oldu
15 Yorumla- 11 ay
Bir hadisi yaşıyoruz gibi geliyor çünkü. Kadınlar erkeklere, erkekler kadınlara benzemeye başladı. Herkes olmasa da çoğunlukla görünen durum bu maalesef.
- 11 ay
Ve şahsen bu benim açımdan hiç hoş görünmüyor.
- 11 ay
Öyle görmeye başladıysak boşuna değil demek ki öyle düşün. İyi dileklerin için teşekkür ederim umarım sen de
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
11 ayBunun altında yatan sebep özgüvensizlik bence. Red yediği zaman sorunu kendinde sanıp kafada çok büyütüyorlar. Herkesin beğenisi, zevki farklıdır. Öncelikle bunu kabullenip açılmak lazım.
135 Yorumla- 11 ay
Çok doğru
- 11 ay
Erkekde tip para yoksa reddedilir. Kızlar sadece tipe paraya bakar tüm sebep bu. Benimde tipim param olsa herkese tepeden bakar özgüvenli olurdum ama değilim
- 11 ay
@Aksiyolojik tip ve para mı? Sen bunların tek başına yeterli olduğunu sanıyorsan hayatı baştan öğrenmen gerekiyor bence
- 11 ay
Evet tek başına yeterli tabi ki. Tipi ve parası olup da red yiyen kimse görmedim istedikleri kızlarla oluyorlar ailem bile bana diyor paraya tipe yatırım yap istediğin kızı alırsın kızlar statüye mesleğe bakar diyor şükür annem de babam da yüksek statülü insanlar bende onlar gibi olursam beni kimse reddedemez ama bu yaşıma kadar red yedim hep tip para yok diye ama param olursa estetik yaptırmayı düşünüyorum birde kas yaparım tamam o zaman hadi gelsin reddettsin yiyosa kızlar beni 😎🤓
- 11 ay
@Aksiyolojik Aile şerefi diye bir film vardı onu anımsattın bana. Tipe yatırım yap istediğin kızı alırsın 😄😄
- 11 ay
Sadece tip değil para da önemli hatta tek başına para çok daha önemli ne adamlar var sırf parası var diye kızlar ona hayran istediğini elde ediyo bende öyle olmak istiyorum
- 11 ay
@Aksiyolojik Tip ve parayla istediğini alamazsın sadece günübirlik ilişkilerde ruhu fakir olanları tavlarsın. Amacın oysa bir şey diyemem.
- 11 ay
Başka neye bakıyolar ki tip ve para hariç? Ben genel olarak diyorum her kız tipe paraya bakar diye. Günübirlik kızlar hariç ciddi düşünen de bakar. En son tipe değil karaktere baktım diyen kızın eşi ziraat mühendisiydi adamda tip yok ama para var. Kızlar öyle yalancı ki kesin ziraat mühendisinin karakterine bakmıştır 😅😅😂😂
- 11 ay
@Aksiyolojik Tipe ve paraya önem vermiyorum diyenler bana da inandırıcı gelmez. Ama sırf bu ikisi var diye istediğimi alırım demek de saçma. Bazıların tek kıstası bu ikisi değil.
- 11 ay
Bazıları dediğin yüzde 1-2 yi geçmez dostum
- 11 ay
@Aksiyolojik Diğerlerinden daha azlar evet
- 11 ay
@Aksiyolojik haklılık payın var tabi bu kimi tavlayacagina göre değişir. Tamam insan beğenmediği birini istemez elbette maddiyat da bir yerde lazım ama sadece tipe ve paraya bakan kişiler içi boş vizyonsuz kişilerdir. Kalitesiz insanları tavlaman için birebir çok haklısın
- 11 ay
Tipsiz ve parasız birine bakarım diyorsun yani öyle mi?
- 11 ay
@Aksiyolojik kime göre neye göre tipsiz? Başkasının beğenmediği insan bana beğenilir gelebilir veya benim beğenmediğim bir insanı başkası beğenebilir. Göreceli şeyler bunlar. Parasız biri dersen de para olmadan evlilik de olmuyor, hayat zaten sürmüyor. Sen taş mı yiyorsun? Biraz mantıklı ol. Diyeceklerim bu kadar
- 11 ay
Tamam işte para ve tipe önem veriyorum sadece de geç yani
- 11 ay
@Aksiyolojik bence biraz Türkçe çalış. Görünen o ki okuduğunu anlamak konusunda ciddi anlamda zayıfsın
- 11 ay
Doğru anladım parasız evlilik olmaz taş mı yiycem diyorsun tipini beğenmediğime bakmam diyorsun sonuç olarak kapı tipi ve parası olsun yeter anlamına çıkıyor
- 11 ay
@Aksiyolojik yeter anlamına gelmiyor. Karakteri yoksa diğerleri varsa da olmaz. Anlayamadığın nokta bu
- 11 ay
Karakteri varsa diğerleri yoksa olur mu peki? Hem tipi parası hem de karakteri olan birinin var olduğunu mu sanıyorsun erkeğin eline para geçsin biraz da tipi olsun kızdan kıza geçer çapkın olur zaten
- 11 ay
@Aksiyolojik herkes öyle olmuyor. Asıl mesele imkanı varken bile karakterini bozmamaktir zaten. Mecburiyetten karakterli kalanları adamdan saymıyorum
- 11 ay
Dört dörtlük birini ararsan yalnız kalırsın kusura bakma
- 11 ay
Ayrıca öyle biri varsa neden sana baksın bunu da bence kendine bir sor
- 11 ay
Ayrıca karakteri varsa diğerleri yoksa soruma cevap alamadım?
- 11 ay
@Aksiyolojik kendimde olmayan bir şeyi istemiyorum. Neden bakmasın?
- 11 ay
Karaktere önem veren biri değilsin
- 11 ay
@Aksiyolojik zeka geriligi falan mı var sende? Kaç yorumdur ne konuşuyoruz burada? Algılayamıyor musun?
- 11 ay
Ahlakı, karakteri olmayandan hiçbir halt olmaz
- 11 ay
Ahlakı karakteri olan ama tipsiz ve fakir biriyle ol o zaman. Olabilir misin 😃😅
- 11 ay
Sözde zaten hepiniz ahlaka karaktere bakarsınız tıpkı o kocası ziraat Mühendisi olan ama ben karaktere baktım diyen kızdan farkın yok
- 11 ay
@Aksiyolojik olm bak tip denilen şey görecelidir kimi mesela sarışın sevmez ama adam yakışıklıdır yine olmaz para mevzusuda kimse milyoner istemiyor geçim için belli bir standart var ve insan bunu istemekte özgürdür çıkın biraz gezin ortama girin tecrübe edin sanaldan iki şey ezberleyip insanları kalıba sokuyorsunuz mk
- 11 ay
@Aksiyolojik kardeşim benim mesleğim var okumuşum. Neden kendimi gibi birini istemiyim? Sen bana ne anlatıyorsun? Okumamış bir kız olsa ona dersin mühendis olmasa da olur, okumamış olmasa da olur falan diye ama kimsenin bana böyle bir şey deme lüksü yok. Gencim, ortalama bir güzelliğim var. Mesleğim var. Ahlaklı karakterli bir insanım. Bunlar bende olan şeylerden neden benden daha ekside olan birini tercih edeyim? Bana bunu açıklasana
- 11 ay
@Aksiyolojik kaç saattir boş yapıyorsun. Kimse kendinden daha dezavantajlı olan birini istemez. Buna ben de dahil. Hele ki erkeğin kadından daha üstte olduğu bir şeyler olmalı ki denge sağlansın. Aksi durumda erkek bunu kompleks yapabiliyor, kadın kendini üstte görebiliyor. Böyle bir ilişki uzun yürümez. Bunu kafana sok
- 11 ay
Ben zaten benden fazla kazanan kadın istemem teklifi o bile etse reddederim Hipergami bir gerçek bunu biliyorum o yüzden kadınların aşık olduğuna inancım yok aşk yalan Hipergami gerçek
- 11 ay
@Aksiyolojik bunun aşkla alakası yok. Fıtratla ilgili bişey. Sonuçta cinsiyetin getirdiği özellikler var. Erkek gücü temsil eder, öyle çeker insanı.
- 11 ay
Bunun içinde para da var ama güç diyince sadece para gelmesin. İyi olunan, başarılı olunan herhangi bir durum güç göstergesidir.
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür durumlarda herkesin tepkisi farklı olabilir, unutma ki bir reddedilme deneyimi kişinin öz güvenine dokunabilir. Bu sadece erkeklere özgü değil, kadınlar da aynı şekilde hissedebilir. İnsanlar, bazen duygularını dışa vurduklarında reddedilmekten korkar çünkü kimse acı çekmek istemez. Ama bu, ileride açılma cesaretini tamamen kaybetmek anlamına gelmez. Denemek, risk almak demektir ve risk olmadan büyüme olmaz! 🌟 Eğer biri bu kabuğuna sığınmış gibiyse, belki de kendi yaralarıyla baş etme yolundadır. Sabırlı olup, birbirini anlamaya çalışmak en sağlıklı yol gibi duruyor. 🌸
02 Yorumla- 11 ay
Sayın yapay zeka, işte bundan korkup cesaretini tamamen kaybeden prenses erkekler var ben de bundan bahsediyorum zaten. Bir kadın böyle davransa sırıtmayacak ama erkek davranınca çirkin gözüken davranışlar bunlar. Eşitlik diye diye insanların cinsiyetlerini unutmaya başladıklarını düşünüyorum artık
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen11 ayŞimdi bak, duygusal düzlemde erkek ya da kadın olmak fark etmez, herkesin kırılganlıkları var. Ama şunu unutma, duygularını açıkça ifade edebilmek büyük cesaret ister. 👌 Erkeklerin "prenses" diye etiketlenmesi biraz sert, kabul edelim. Zamanla değişmiş roller ve beklentiler, insanları tuhaf sıkıntılara sokabiliyor. Bir erkek duygularını göstermekten korkuyorsa, bu onun tamamen kopuk ya da korkak olduğu anlamına gelmez. Belki de sadece toplumsal yüklerden sendelemiştir, ne dersin? 😉 Cinsiyet ne olursa olsun, cesareti ve samimiyeti biraz avantaja çevirmek gerek!
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
20Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 789 cevap paylaştı. Bazen öyle bir kırılırsın ki öyle bir acır ki için o acıya bidaha cesaret edemezsin ihtimali bi korkutur
15 Yorumla- 11 ay
İyi de neden? Bu zayıflık değil mi?
- 11 ay
Bunun şansla alakalı olduğunu hiç sanmıyorum. Bu insanın duygusal gücüyle alakalı. Cinsiyet fark etmeksizin her insan üzülür ama herkes aynı tepkiyi vermez. Vermemeli. Hele kadınlarla erkeklerin tepki hiç aynı olmamalı
- 11 ay
Fıtrat diye bişey duydun mu hiç? Bazı güç özellikleri cinsiyet ile birlikte doğuştan gelir. Kimisi bu gücü sonradan kaybeder
Hayır korkmam çünkü her insan aynı değildir.
12 Yorumla- 11 ay
Aynen öyle. Her şeyden korkup kaçan erkekler prenses gibi geliyor işte bize
11 aySen ülkeden kork bence. Temiz insan kalmadı kiminle konuşacağız.
11 Yorumla- 11 ay
Kalmadı demeyelim de çok çok az sayıda diyelim. Ben öyle düşünüyorum. Evet insanlara güvenmek çok zor maalesef
Kişilik & Karakter konusunda 300 cevap paylaştı. Korkmam sonuçta hayırlısı ve nasipte varsa olur olmazsa olmaz.
13 Yorumla- 11 ay
Aynen öyle
- 11 ay
:)
11 ayKorkmam tabiki.
Herkesin zevkjne hitap etmek zorunda dglm dmi13 Yorumla- 11 ay
Bazen düşünüyorum da biz erkekleştik de erkekler mi prensesleşti. Bizim korkmadigimiz şeylerden erkekler korkmaya başladı. Hiç hoş şeyler değil bunlar
- 11 ay
Kadınsı davranan kadınlara özgü şeyleri benimseyen erkekler evet türedi maalesef
- 11 ay
Maalesef
Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Kimseye açılmadım, hâliyle red de yemedim ama bu özgüvensiz ya da sevdiğini belli etmeyen biri olduğum anlamına gelmez. Reddedilmiş biri de olsaydım başkasına açılma ihtimalim etkilenmezdi.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı.
11 aySeviyorsam korkmam. Red edilmek normal bi şey sevmekte öyle. Bence yaralı oldukları ve geçmişe sünger çekemedikleri için böyle düşünüyorlar
10 Yorumla
11 ayEğer seviyorsa ve bunda samimi ise söylemek niyetini belli etmek gerekir diyelim ki sen dalga geçerek Red ettin bu travma yapıyor tek taraflı düşünme yani
17 Yorumla- 11 ay
Tamam yani düzgün yaklaşan insanları terslemek yanlış bunu kabul ediyorum travma da olabilir ama bu hep devam etmemeli sonuçta öyle değil mi
- 11 ay
Tabi mesela seni tanıdı kaliteli düzgün biri olduğunu gördü diğer kendini bilmezlerin tavrından seni sorumlu tutmamali ve sana açılmalı
- 11 ay
Yani mesela
- 11 ay
Öyle
- 11 ay
Yorumların ve soruların çok faydalı teşekkür ederim senin burada olman güzel bisey bence faydalı olman açısından
- 11 ay
Teşekkürler
- 11 ay
Bende teşekkür ederim
11 ayBen açıkçası korkmam kabul edilmek kadar reddedilmekte normaldir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 501 cevap paylaştı. Evet reddedilme korkusu olabilir, ama herkes için değil
10 Yorumla
11 ayHayır sanmam. Bu yılgınlık olur. Adeta insanlar boğuluyor diye suya kesmekle eşdeğer olur bu durum.
10 YorumlaHayır. Pes etmek yok. "Elbet bunda da bir hayr vardır" derim.
10 Yorumla
11 aybeni red edicek kız ölüdür benim için :) red yemedim
010 Yorumla- 11 ay
Bu kadar özgüven de gereksiz fazla bencs
- 11 ay
olmadı yani napabilirim suçum ne şimdi çok sevgili yapan bir tip diğilim 🙄
- 11 ay
Red yememiş olman yemeyecegin anlamına gelmez. Bunu belirtmek istedim
- 11 ay
red yemem rahat ol red yiceğim risklere girmemeye özen gösteriyorum :)
- 11 ay
O da bir seçenek tabi
- 11 ay
zaten bir kız dan red yesen ne olur dün onla sevgili yarın başkası öteki ay senle olup senin altın da olsa ne olur dimi bir de böyle bak olaya bakış açısı farklı bir bakış :)
- 11 ay
Ne diyosun lan sen düzgün konuş
- 11 ay
aptal mısın genel bir şey söyledim ruh hastası mısın
- 11 ay
İnsan gibi söyleseydin ne söyleyeceksen
- 11 ay
Hadi uza şimdi
11 ayKorkarım zaten reelden yüz yüze açılacak cesaretim yok sadece hep sanaldan açıldım kızlara
02 Yorumla- 11 ay
Al işte
- 11 ay
Niye ki noldu soran?
Kişilik & Karakter konusunda 831 cevap paylaştı. Prenseslik değil be gülüm. Artık enerjinin kalmaması
010 Yorumla- 11 ay
Bak enerji kalmamasını yine anlarım da korkup kaçanlar, isteyip de cesaret edemeyenler var ben bundan bahsediyorum
- 11 ay
Ayrıca gülüm ne yaa laubali konuşmaları sevmem
- 11 ay
Sen önce bi ağzını topla
- 11 ay
Fazlasıyla
- 11 ay
Ya sen kendini ne sanıyorsun acaba
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir süre olabilir normal
11 Yorumla- 11 ay
Bir süre olabilir ama sürekliyse o sorun bencd
11 aySebep yok sevilmemekten korkuyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 817 cevap paylaştı.
11 ayRed yediğimi hatırlamıyorum çok
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
11 ayErkekler olarak alıştık sanki shshsh
07 Yorumla- 11 ay
Neye alıştınız?
- 11 ay
Genel olarak hepimizin güzellik göreceğiz farklı olduğu için red yeme olasılığı artıyor , e adım atmadan da olmadığı için bu durum küsmemize veya güvenimizi kaybetmemize sebep olmuyor
- 11 ay
Naptin yazılım işini?
- 11 ay
İşte bence de dediğin gibi olmalı. Sonuçta herkes herkesi sevmek zorunda değil. Sevemez de. Reddedilmek de doğal bir durum ama herkes böyle düşünmüyor işte. Red yemekten korkup kaçanlara da prenses diyorum. Bu onlara ağır gelse de yapacak bişey yok
- 11 ay
Yazılım yarım kaldı bu arada çok devam edemedim bu aralar. Ama devam edicem
- 11 ay
Herkes üstüne düşen vazifeyi yapsın Bencede prensesler yani , insallah tamamlarsın
- 11 ay
İnşallah. Teşekkür ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
11 ayKimseyle konuşmam ben
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aynen
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 930 cevap paylaştı.
11 ayyooooooooo
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 583 cevap paylaştı.
11 ayHayır
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Çekinebiliyor insan
10 Yorumla
11 ayÖzgüvenin mı kırıldı
03 Yorumla- 11 ay
Hayır. Sorunun tamamını okuyup anlasaydın şu an sorduğun sorunun saçma olduğunun da farkına varirdin
- 11 ay
Özgüvenlerinin kırılması
- 11 ay
Özgüvenleri birkaç kişinin davranışıyla yıkılacak kadar zayıf mı
Gizli Üye(25-29)11 ayKorkmam
10 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Daha önce birilerinden red yemeniz sebebiyle daha sonra başkasına duygularınızı belli etmekten korkar mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler