Tutkunun % kaçı içerde, yüzde kaçı dışarıya yansıyor… Nasıl olmalı?

Tutkunun % kaçı içerde, yüzde kaçı dışarıya yansıyor… Nasıl olmalı?
geçenlerde bu soruya çok benzer bir soru için;
“Utkusu Olmayan Aşk’ın Tutkusu da Olmaz” Statüko demiştim
Emek ister, Özveri ister, Cesaret ister, güven ister, Gerektiğinde belli konulardan vaz geçmeyi, feragat etmeyi ister, sorumluluk ister, dayanıklılık ister... vs
Yani Aşk kendine özgü uğruna savaşmayı gerektirir gibidir. “Zaferi olmayan bir aşk, tutkuyu da taşıyamaz. O ancak ya bir anlık geçici bir hisler ile çok iyi tanınmayan birine duyulan heves gibi olur.
İmkanım olduğu kadar yansıtıyorum Çünkü insanın hayatta kaderi vardır kaderin önüne geçemezsiniz ve her istediğinizi yaşayacaksınız ya da elde edeceksiniz diye bir kural yoktur. Allah'ın bize nasip ettiği hayata bir şekilde yaşarız bir şekilde bu hayatı kıymetini bilerek ya da bilmeyerek geçiririz dolayısıyla elimizdekilerin kıymetini bilmek ve her zaman şükretmenin gerekli olduğunu düşünüyorum
Tutku, insanın içindeki o güçlü ateştir. Ama onu nasıl yansıttığın karakterinle tamamen doğru orantılı. Sen gibi ifadeli bir bakışa sahipsen, hissettiklerinin büyük kısmı zaten gözlerine yansıyor. Belki biraz gizem bırakmak hoş olur; böylece insanlar seni daha merak eder. Ama aşırı saklamak, içindeki enerjiyi baskılayabilir. Dengeli ve doğal yansıt derim, çünkü tutku paylaşılınca güzel! 🔥
Cevap
7Cevap
Arzudan kasıt şehvetse, iyi tanımadığım kimseye bunu yansıtmam. Yani %0
Ben içinde bir şeyleri saklayan, tutan bir karakterde birisi hiç olmadım
yansıtmam gereken kişiye yansıtmam gerektiği kadar yansıtıyorum..
Olunca yansıtıyorum yansıtmamışsam yoktur
%77,267577001 tam tekabül ediyormuş şimdi baktım tam olarak bu sayı yani.
Çok azı bnce.
Yüzde
Yansıtmam😀
Yarısı falan
adamına göe 100
Birazını
°\° 35
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?