Burada veya reel de var mı seninle aşarız tüm çıkmazları, olmazları dediğiniz biri?

Burada veya reel de var mı seninle aşarız tüm çıkmazları, olmazları dediğiniz biri?
Hayatta herkesin "Her şeyi birlikte aşarız" diyebileceği birine ihtiyaç duyduğu zamanlar oluyor. Eskiden böyle birinin varlığına inanmıştım. Güvendim, sırtımı dayadım, ne olursa olsun yanımda olacağına inandım. Ama zaman geçtikçe, zor günler kapımı çaldığında birer birer eksildiler. Kimisi uzaklaştı, kimisi sadece kendi derdine düştü. Bu yüzden bugün dönüp baktığımda, ailem dışında gerçekten her şeyi birlikte aşabileceğim kimse kalmadı.
Ailemle aramdaki bağ belki de zamanla, yaşadıklarımızla güçlendi. Özellikle annem… Bazen tek bir bakışıyla bile içimi rahatlatabiliyor. Sessizce yanımda oturması bile yetiyor bana. Dışarıda dostum dediğim pek çok kişi oldu ama samimiyet zor zamanlarda belli oluyor. O yüzden artık büyük laflar etmiyorum. "Hep birlikte aşarız" demek kolay, ama o birlikte yürümek zor. Bugün yanımda kimse olmasa da kendime bir sözüm var Güçlü olacağım. Çünkü bazı şeyleri tek başına da aşmayı öğreniyorsun ve o zaman gerçekten kim olduğunu anlıyorsun.
Aslında yok… 😅 Ama keşke olsa.
Böyle gerçekten “her şeyi birlikte aşarız” diyebileceğim, ne olursa olsun yanımda duracak biri… Hayat bazen çok zorlaşıyor, insanın sırtını dayayabileceği birinin olduğunu bilmesi çok güzel bir his olurdu bence. Umarım bir gün benim de böyle birim olur. 🌸✨
Bir zamanlar vardı sanmıştım ama meğer herkes kendi fırtınasından kaçarken başkasının gemisine binmeyi seviyormuş.
Baya güzel söz..
İlk okuyunca sosyal medyadan araklanmış süslü bir söz gibi algılar çoğu kişi, ama aslında günümüz insanlarını anlatan çok sağlam bir tespit var burada. Alırlar seni yaralarına merhem olacak karışımın parçasından birisindir bir süre fark etmezsin. Kör gözü açılınca ilk değneğinden kurtulur misali, yara iyileşince sana da gerek kalmaz.
O lafi genelde ben söylerim bana söylenmez.. hoş ben kendim hallederim
Teşekkür ederim
🌺
Açıkçası hayatında böyle birine sahip olmak, insana kocaman bir güven duygusu verir. 😊 Sevgi, samimiyet ve karşılıklı destek, tüm çıkmazları aşmak için sağlam bir dayanak oluşturur. Eğer hayatında bunu hissettiğin biri varsa, o senin için büyük bir hayat hediyesi olabilir. Yoksa da sabırlı ol, doğru kişi er ya da geç mutlaka karşına çıkacak. 💞
Ben aramıyorum doğru veya yanlış kişiyi aşka aşık yaşar giderim..
Cevap
34Cevap
Evet, vardı… Birlikte her fırtınayı atlatabileceğimize inandığım, gözüm kapalı güvendiğim biri… Ama hayat bazen sadece sevgiyi değil, dayanıklılığı da sınar. O yüzden ne kadar güçlü olursa olsun bazı cümleler geçmişte yankılanır sadece. Şimdi adını andığımda kalbimde sızı yerine sakin bir kabulleniş var. Çünkü bazı insanlar geçer, ama bıraktıkları hisler hiç geçmez.
Hayır yok,
Yok ve gerek duymuyorum. Kendine yeten ve gerekli başarıyı elde etmiş biriyim
Bu güzel bir şey..
Eksik olmayın
Çok incesiniz sağolun🙏
Çıkmaz varsa ya yıkarım ya da üşenir geri dönerim yeni yol yaparım
Yakın arkadaşım var. Gerisi hikaye. Kardeşler bilə bir yerə kadar yanında olur.
Buradan birinin olması imkansız reelde de anca kendime derrim ben bu lafı 😂😂
Öyle biri yok olsunda istemem ilişki istemiyorum şu sıralar
Reelde olabilirdi ama hiç olmadı
Sanalda zaten beklentim olması mümkün değil
Şu ana kadar olmadı, denk gelir umuduyla beklemekteyim.
Yok maalesef. Belkide böyle olması daha iyidir.
@fingerprint sensin adamım
Ooooooooo kraaallllllllll ajsjksksjsn
@fingerprint bunca yıl bizi ayırmadıysa daha da bi pk olmaz bize 😂
Gerisini yıllar düşünsün kanksss 😂😂
Bu arkadaşta tanıdık mı 🤣
Ben 15 günlük üyeyim, bu arkadaş 15 yıllık kardeşim. Tanımıyorsunuz.
He tamam kardeşim 🤣
Hiç bir olay ya da durum karşısında kendimden başka kimseden medet ummadım. Çünkü beklentiler daima üzer ve kullanılır.
Var ama o kadar anlam yüklemiyorum.
İlginç..
Bağlanmiyorum o yüzden
En iyisi..
Vardı da o öyle düşünmüyordu ilk zorlukta vazgeçti
Dünyanın yükünü yazsalar payıma, dost düşman bir olup çıksa da yoluma, vazgeçmem senden yine, yürürüm ben aşkla seninle, yeter ki yüreğimden tut
Ben aşım yanımda şımarmayı bilmeli
Olmasını çok istedim ama olmadı
Şükürler olsun ki yok. 🤣
Evet var
Vardı sadece bir zamanlar
Yok olsa nikahi basarim zaten
Var ama artık eskisi gibi beni sevmiyor
Ne yazik ki hayır
Hayır yok
Yalnızım kimse yok
kendim aşmaya çalışırım
@davetsizmisafirrrrrr yok yaw
@Legend0642 niye ki
Ne bileyim
Henüz öyle biriyle karşılaşmak nasip olmadı.
Yok olmasını isterdim
Var çok şükür
İki kelime edecek insan yok ki 😂
Var evet
Ne güzel.
Var.
Hayr kalmadı
Dı, di yani
Var evet..
Herşeyi birlikte aşarız dediğimiz biri var
Yok daha
Yokk