Hata mı yapıyorum acaba yardım edin?

Burada hiç böyle kendimi övmek ya da saçma sapan ergen triplerine girmeden içimi dökücem fikir almak istiyorum zaten gizli sorucam bir şey olmamasına rağmen amacımın bu olmadığını bilin. Şimdi ben çok şey bir adamım nasıl denir bilmiyorum ama çok bağlanan, sevgilim çok olmadı olmasını da acayip istemedim açıkcası, bir flörtüm oldu yakın dönemde 3 4 hafta kadar önce neyse, bağlanmaktan kastım şöyle, ona çok değer veriyorum, aşırı ilgi veriyorum ama istediğim için yani onu yalandan mutlu etmek için değil, başka kızlarla konuşmuyorum rahatsız olmasın diye, mesajlara anında dönüyorum, gittiğim yeri atıyorum aklı kalmasın diye, yani aklınıza gelebilecek yok ya bu da yapanı bulunmaz denilecek hayalinizde olmasını istediğiniz neredeyse her şeyi yapıyorum. Ama şöyle bir sıkıntım var şimdi o da benden hoşlanıyor ama sevgili değiliz belki olma yolundayız belki değiliz, ama içime bir korku düştü ben bu kadar şey yaparken veya bu kadar uğraşırken insan ister istemez bağlanıyor haliyle onu düşünüyorum hep, ya bu işin sonunda ben üzülürsemi düşünmeye başladım, saçma sapan taktik yapmak istemiyorum az ilgili davranayım da bağlanmiyim gibi bir şey yapmak istemiyorum, hissettiğim gibi yaşamak istiyorum ve böyle hissediyorum, ama bu korkuyu da atamıyorum şimdi içimden. Ya bizden bir şey olmazsa? Siz ilişkilerinizde nasıl bir yol izliyorsunuz istediğiniz gibi içinizden geldiğiniz gibi mi yaşıyorsunuz yoksa taktik yapıp geç yazayım ilgi vermiyim az veriyim falan gibi mi düşünüyorsunuz?

Hata mı yapıyorum acaba yardım edin?