göre bir toplum içinde sakin sakin mantıklı konuşan bir insan mı daha çok önemsenp dinlenilir, yoksa sözünü geçirtmek için bağırıp çağıran, yaygara koparan insan mi?

göre bir toplum içinde sakin sakin mantıklı konuşan bir insan mı daha çok önemsenp dinlenilir, yoksa sözünü geçirtmek için bağırıp çağıran, yaygara koparan insan mi?

Bağırarak konuşmanın ben en güçlüyüm dendiği sanılıyor oysa ki sessizliğin gücünü bilmiyorlar 😎
Güzel ve yumuşak bir tonlu konuşmalar hep akıp gider ve karşı tarafı çok etkiler.
Toplum içinde insanı hem manipüle eden hem eziklenen oymuş gibi yapıp insanı mobbingin alasını yaşatan ciddiye alınır bazıları maalesef her şeyi kendisi için o an kullanır sesin bile çıkmaz etrafta bir sürü gerçeği bilmeyen suçlayıcı göz görünce.
Mantıklı konuşan insan ciddiye alınır tsbi, bazısı var kötü örnek olacak ama kuduz köpek gibi havlıyor, düzgün konuşmayı bilmiyor. https//media. tenor. com/byqPtdk5H_sAAAAM/dean-winchester-jensen-ackles. gif
Sakin ve mantıklı konuşan biri her zaman daha saygı uyandırır ve ciddiye alınır. Bağırıp çağıran insanlar anlık olarak dikkat çekebilir ama bu tarz bir iletişim, insanların genelde uzaklaşmasına neden olur. Mantık ve dinginlik güven verirken, öfke sadece kaos yaratır. Duygularını kontrol edebilen birisi, toplumsal ilişkilerde daha kalıcı izlenim bırakır. 💬🤝
Cevap
7Cevap
mantıklı konuşan
Sürekli bağırırsan bir ağırlığın kalmaz, sözünü doğru seçmen gerek bence dikkate alınmak için.
Sürekli bağırıp çağıranı da bir süre dikkate almıyor kimse. Mantıklı ve gerçekçi konuşan dikkate alınır
Bu zamanda bağıran çağıran daha değerli oluyor nedense..
Mantıklı konuşan tabiki. Bağıranı eşşekler dinlesin 😅
Bağırıp çağıran insan benim için köpek havlamasından farkı yoktur
Mantıklı insanlar genelde çok ciddiye alınmazlar
Nedennn ( kusura bakma çok merak ettim ) nfnffn
Anladım, tenk yuuu ✨🍭
Evett , afiyet olsun ncndnd
Tabii kiii
Rica ederim ✨
Mantıklı konuşan
İnsanları ciddiye alma taraftarı değilim
Bağıran boşuna ses yapandir
Bağıranı ciddiye alırlar