Bende değerli ve güzel olabilir miyim?

19 yaşındayım 20 yaşıma giricem bir daha 17 18 19 olamıcam zaten ileride mutlu günlerim olsa dahi yaşanmamış yilların acısı gitmez ki genç kız değilim artık güzel olma şansımı da kaybettim zaten ben annem tarafından sevilmedim terk edip gitti babamın kız kardeşleri kuzenlerim hep bizimle dalga geçiyorlar ezik zavallı diye benimle eğleniyorlar bana sakın zamanı gelince olacak demeyin geçen zamanın yerini kim dolduracak elimdeki tek şey gençliğimdi o da gitti bu yaşıma kadar hiç erkek arkadaşım olmadı bir tane olacaktı oda istemedi sonra görüldü attı mesajıma bende bir gün o kızlar kadar olmasada güzel ve değerli olabilir miyim benim gibi ezik çöp parçasını da isteyen biri olur mu o kızlar gibi pırlanta altın değerinde değilim ama belki beni de sevip isterler beğenirler saygı verirler değer verirler bana o kızların yarısı bile olamam ama belki olur işte
Güncellemeler
10 ay
Kendimi sevmeyi başaramıyorum kendimi sürekli ezip küçültüp duruyorum gerçi ben kimim ki dik dursamda ezerler sürekli başkalarıyla karşılaştırıyorum Hiç mutlu olamadım olamıcamda gençliğim ezilerek gecicek
Güncellemeler
10 ay
Bir tek ben istediğimi elde edemedim hayattan bir tek ben mutlu olamadım kolay mı bunların altında ezilmemek
Bende değerli ve güzel olabilir miyim?