Neden güzel ve değerli değilim?

Anne baba küçük yaşta ayrıldı annem başka bir adam için bırakıp gitti çok zor bir çocukluk geçirdim hala öyle çok acı çekiyorum ki Hiç sevgilim olmadı hiç sevgiyi yaşamadım herkes bizi aşağılıyor dışlıyor zavallılar gibiyim diğer kızlara bakıyorum aileleri hayatları kendileri çok güzel saçları elleri gözleri hepsi ayri ayrı güzel değerliler ışıl ışillar bahar mevsimi gibi ben neyim eksik yarım paslı bir teneke gibi değersiz çöp poşeti gibi ucuz eskimiş bir toz beziyim kimsenin umurunda değilim kendini sev demeyin kendimi sevmem için sebep yok 20 yaşıma giricem bu yaşıma kadar genç kızlığımı yaşayamadım bundan sonra yaşsam nolur hep yaşayamadıklarım içime batacak kalbimi parçalayacak dayanamıyorum allaha ölmek icin yalvarıyorum nasıl bir karanlığın içindeyim bilemezsin her gün saçlarımı yoluyorum yüzümü tırnaklıyorum kriz geçiriryorum çok çaresizim birisi beni sevsin istesin diye her gece yalvarıyorum dua ediyorum sesimi duymuyor her gün ölüyorum birileri yaşarken bıktım yoruldum artık kimse bana saygı duymuyor beni ciddiye almıyor insan yerine koymuyor o kızlar gittikleri her yerde saygı ilgi görüyorlar beni teselli etmeyin
Neden güzel ve değerli değilim?