Kendini Arap atı, hatta kanatlı Unicorn zanneden ama anırmaktan başka hiçbir işe yaramayan uyuz eşşekler vardır ya hani. Onlardan bahsediyorum.

Kendini Arap atı, hatta kanatlı Unicorn zanneden ama anırmaktan başka hiçbir işe yaramayan uyuz eşşekler vardır ya hani. Onlardan bahsediyorum.
O kadar güzel bir benzetme ki. Hele de akraba dene kesimde bunu görmek çok daha zoruna gidiyor insanın. Kanından canından ama senin her şeyini kıskanan fesat tipler çünkü bunlar. Kendileri bir şey yapamayan, yapana da laf atmaktan başka bir işe yaramayan ergen gibiler resmen. Bazen ailen de aynı şekilde davranır. Sevdiklerin de. Cidden en üst seviye varlıkken nasıl da maydanoz ile yer değiştiren bir varlık olduk bilmiyorum.
burada mesela saygısızca bu tür insanlara rastlamak mümkün, kızıyorum bazen bu kişiler beni düşündürüyor kaç yaşına gelmis hiç mi bir hayat tecrübesi yok hiç mi hayattan ders almamış , neden kendini yetiştirememis dedirttiririyor , genelde bu tarz insanlara bir kere anlayışla cevap veriyorum devam ettiği takdirde anında kendimden uzaklaştıriyorum. Kendine ve topluma faydası olmayan boş insandan nefret ederim, Çünkü zeka ve üslup hayranıyım bu tür insanlarla da zaman kaybetmeyecek kadar zeki bir kadınım
EİG için teşekkür ederim 🙏💐
Ne oldu ki kim sinirlendirdi seni kime kızdın acaba bu sitede hersey mümkün sakin ol önce
Kendi hallerine biraktim onlarida saldım gitti ugrasmaya değmez
Bu tipler sadece ks’de değil ki sevgili @Ilerdearse her yerdeler. 😊
Hee tamam o zaman ben burayı kastetmiştim ama dünyaya hoş geldin diyim o zaman :))
Selam dünyalı. Biz dostuz :>
Fazla dostsun bak uyuz eşekleri topluyorsun başına: ))
Benden uzak, toprağa yakın olsunlar :)
Bu arada sen beni niye takip etmiyon? :>
Guzel soru kendimce nedenlerim var desem 😅
Bihter pekisi diyorum o zaman. :)
Seni takip etmeyince takipten çıkacak mısın?
Yoo. Kendimce takipten çıkma nedenlerim vardır. Şu an o nedenler söz konusu değil :P
Ne onlar mesela Özel değilse?
Terbiyesizlik, saygısızlık, patavatsızlık, riyakarca veya narsistçe davranışlar ve bir de bana çok itici gelen birşeyler söz konusu olmadıkça kolay kolay takipten çıkmam.
Hee tamam o zaman benlik değilmiş öyle şeyler yapmam
Özünde karşılıklı takip olursa memnun olurum ama olmazsa da canlar sağ olsun derim :)
Teşekkür ederim 🥸
Ricalar
Tam üstüme alınıyorum kendimi birsey sanmadigimi farkettim... Yaştan bagımsız kendini bir şey sanan evrende kapladığı boşluğu hak etmeyen o kadar çok kişi var ki :))
Sanırım biraz sinirlenmişsin, çünkü kullandığın ifadeler epey keskin. 🙃 Bu tür insanlar genelde özgüven eksikliği ya da kendini kabul ettirme çabası içinde olabiliyor. Belki de çevrelerine gerçekten farklı görünmek istedikleri bir dönemden geçiyorlardır. Ancak şunu unutma: Kendi mutluluğun, bu tür kişilere olan bakış açından çok daha değerli. Enerjini bu kadar harcamak yerine, keyif aldığın şeylere odaklan derim. 🌟
Cevap
5Cevap
Üzülüyorum onlara ya yani hayatta kalmayı nasıl başarıyorlar yaşarken ne kadar zorlanıyorlar..
çok var onlardan etrafımda. beyinsiz olduklarını düşünüyorum.
Açıklama kısmı çok iyi yalnız 😂 boşveriniz takmayınız 💁♀️
Yav takmıyorum zaten. Ben insanlığımı yapıyorum, eşşek de eşşekliğini yapıyor işte.
😇
Kim kızdırdı seni. Genelde öyle insanlarla muhattap olmuyorum çok olmam gerekirse bozup atarım
Yav böyle insanımsı primatlar her yerde, her ortamda yok mu?
Var ne yazık ki
Bu yaşa kadar nasıl yaşamışlar ve çevredeki insanlara maddi manevi ne kadar zarar vermişler aman benden uzak olsunlar diye düşünüyorum.
Huzur bozan lüzumsuz şahıslar. Ben burada eşeğe üzüldüm. Hayvanların tırnağı olamazlar.
Katlanılması zor oluyor kardeşim. Hiç çekilmiyorlar.
Can sıkan modeller eğitimsiz kişiler Esnaf ve dayılar var bu şekilde haklısın ne diyelim
Genc kizlarin hepsi cocuk brn olgun istiyorum kadin dedigin olgun olur olgunnnn diye yanip tutuşan genc erkeklerle ayni zekadalar
Haklısın onların da zeka yaşı 15'i geçemiyor.
Allah onlara bin bela vere😜
Yav düşün ki bir eşşek kendi oğlunun evlendiğinden davetiyeyle haberdar oluyor ama kendini de erdem abidesi sanıyor.
Kocamı tarif etmişsin
En dürüst cevap :)
Hiçbir şey. Bu sitede çok var öyleleri 😄😂
fenomen in sözlük tanımı
Fransızca kökenli fenomen kelimesi TDK sözlüğünde şöyle tanımlanır: Herhangi bir özelliğiyle dikkat çeken, kitleleri etkileme gücü olan kimse veya nesne.
Fransızcada aynı zamanda mucize manasında da kullanılır.
Kendi shitlerinde bogulsunlar diyorum
Elden bir şey gelmiyor
Canları cehenneme
Korkunç olduklarını düşünüyorum ahahahha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?