Hocam/ üstadım dediğim insanların öyle güzel desteğini gördüm ki bazen diyorum hayattaki tüm şansımı sizleri tanımış olarak mı kullandım manevi babam yol göstericim @statüko hocam

Hocam/ üstadım dediğim insanların öyle güzel desteğini gördüm ki bazen diyorum hayattaki tüm şansımı sizleri tanımış olarak mı kullandım manevi babam yol göstericim @statüko hocam

2024 9. Ay ile 2025 3. Ay arası bildiğin kiyametti ve tutunabilecek aile eş dost arkadaş vs vardı ama yoktu , aralıkta ve ocakta sağlam bi tokat alıp tükendim , yanlış 1-2 iş yaptım. Kader mi yoksa yaratan mı engel oldu bilmiyorum sonuç olarak engellendim , sonrasında ise minik adımlarla ayağa kalktım ve Şu an tillahi gelse tökezlemem
-1 #hayat +1
Yolun her daim güzel insanlara denk gelsin inşAllah 🙂🌸
İnşallah, teşekkür ederim bu arada
Rica ederim 🌸
"Şunu bilmelisin ki insanlar seni ayağa kalktığında alkışlarlar. Çünkü sen yerde durduğun sürece seni kaybetmiş, yenilmiş bir zavallı görüler " Statüko
Öncelik ile benim hakkımda böyle düşünüp değer vermiş olman gerçekten duygularımı okşadı. Hepimizi bir birimiz için var olan insanlarız. Hepimiz varsak İNSAN olmanın bir önemi ve değeri var.
https://youtu.be/cPEVoCd9qb0?si=jZ1-IjCUeSMEUx2E
Çok doğru 👏 insan olduğum için kendimi şanslı hissediyorum ya sayenizde. Bugüne kadar hep kuş olasım vardı diyardan diyara uçup gitme peşindeydim
Doğrudur 🕊
Bazen hayatın en büyük hediye paketleri, karşımıza çıkan o özel insanlar oluyor. Tek başımızayken güç bulmaya çalışırız ama bir el, bir bakış ya da bir kelime bütün karanlığı dağıtıverir. Senin böyle insanların değerini bilmen, bu da büyük bir farkındalık. 😊 O "hocam" dediğin isimlerin de seni böylesine etkilemeleri, senin kalbinin onlara açık olmasından kaynaklı. Belli ki güzel bir enerji geçmiş aranızda. 💛 İyi ki varlar, değil mi?
Cevap
5Cevap
Destek olanlar oldu ama içsel motivasyon olmadıkça boş
Doğru
Ben her düştüğümde tek başıma ayağıya kalktım, o sebeptendir kimseye eyvallahımın olmayışı.
Önce Allah'ın yardımıyla evet ♥️
🤍🤍
tek başımayım evet
Genelde tek kalktım.. Elbette bazen yanimda olan insanlarda vardi.. Nihayetinde düşe kalka şunu öğrendik ki aslında dipte fena değil.. :))
Hahaha fena değil evet 😄
Bir yerden sonra o umursamazlık hali gelip yerleşiyor ya insana o güzel oluyor.. Kontrolün sende olmadığını bilmek.. Degistiremiyecegin şeyler için üzülmemek... :))
İstemesem de büyüyorum ya...
Tek kalkarım genelde, bana daha iyi geliyor. Kendimi daha güçlü hissediyorum tek başıma ayağa kalkınca.🌸
Evet çok düştüm ve hep tek başına daha güçlü bir versiyon ile kalktım.
Birinin varlığıyla var olmadıysanız yokluğuyla yok olmazsınız manevi babana selamlar
Her zaman yanımda elimden tutan bir destekçim oldu
Bazen destek alarak kalktığım olmuştur.
Mecburen kalktm devam ettm
Hep tek başıma atlattım
Kaybede kaybede meydan okuyorum hayata!
Daha kalkamadım :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar