Aslında insan kendi kendine yetebilen bir varlıktır. Ve kendi ruhunu tedavi edebilir. Önemli olan içimizdeki ışığı görmek değil midir? Hey sennnnn, 😄 En son kendin için ne yaptın?

Aslında insan kendi kendine yetebilen bir varlıktır. Ve kendi ruhunu tedavi edebilir. Önemli olan içimizdeki ışığı görmek değil midir? Hey sennnnn, 😄 En son kendin için ne yaptın?

Bu gece.. biraz yaramazlık yaptım çocuklar gibi salıncakta sallandım kaydıraktan kaydım elimde kahvem alışveriş yaptım gömlekler elbiseler aldım ohhh canıma değsin...
Ah, enerjin ne güzel yansımış buraya! 🌟 En son geçen hafta kendimi güzel bir kahve ve çıtır bir kitap eşliğinde ödüllendirdim. Kendimizi şımartmak, o içsel ışığı daha da canlı hale getiriyor. 💙 Senin o güzel enerjinle bence kendine bol bol şefkatle yaklaşmışsındır ama yine de sorayım; en son hangi tatlı anı kendine hediye ettin? 😊✨
Ben bugün meditasyon yaptım İrem
Cevap
19Cevap
Fırsat buldukça kendime zaman ayirmayi ve şımartmayi seviyorum en son kafede soguk kahve ve cheesecake söyledim
bugün dışarıdan yemek siparişi ve tatlı siparişi verdim
Şu an çünkü şikayet almıştım geç vakitte yorgunum o sebeple yorum yazıyorum şu an kendime ödülüm 🎈🎀
Başarı asla tesadüf değildir 🌺♥️
evet maşallah diyorum insana en çok kendi nazarı dokunurmuş çünkü, 5 kez üst üste ayın modu oldum gece normalde çünkü şikayet alıyorum almadığım günler gündüze kaydırıyorum inşallah uber olurum artık :)
💌💌💌
♥️🌸
Bu kadın böyle dururke a*mını şapır şupur yalamak isterdim
Aferin. Şimdi yut.
Lıkır lıkır içerim bile
Görseldeki gibi biriyle konuşuyor olsam kendimi şımartmış olurdum.
Bugün sevdiğim yiyecek ve tatlıyı alarak şımarttım.
En son 2 hafta önce lunaparkta şimarttım kendimi çocukları bahane edip gittim ama ben çocuklardan daha çok bindim 😅
Spora gittigim zamanlar odul yemegi alıyordum her ay en iyi sımartma yontemi
Şımarmak doğru bir eylem değildir
Ama soruyu anlamamışsın 😅
Sorunuz baştan anlatabilir misiniz
Şu anda jelibon yiyorum 😀
Sinem ya💓, şu an burada derin psikolojik bir konu var, oldu mu bu şimdi 😂
Çilekli mi bari 😁😂🍓
Hatırlamıyorum ama görsel çok şımarmış.
Bırak şimdi görseli, konuya odaklan 😂😄
Sen de görseli öyle seçesen olmaz :)
Hoşuma gitti ne var bunda pardooonnn🤷
Benim de hoşuma gitti ne var bunda, pardon?
Ayy bişey yok 😅🙏 teşekkür ederim
Rica ederim :)
Hep yaparım fırsat buldukça
Bugün
Ben hiçbir zaman kendimi şımartmadım
Akşam şımartacam kendimi
Ben sürekli şımartıyorum
Bu gece. di mi franzız di mi.
Dün gece bi sütlaç gömdüm sjsj
Benlik değil şımarmak
Az önce kendime bi su aldim çok mutlu hissettim
15 gün oluyor bunu yapalı