Bu kelime de yeni trend oldu. Kadın her şeyi yapsın ve haksızsa bile erkek gönlünü alsın e peki almazsa o zaman prenses diyelim. Kadın karşısındakini sözleriyle aşağılasın ee ama erkek alınmasın.
Kadınları kalıplara sokmaktan vazgeçin artık diyen kadınlar erkeklere bin mislini yapmaya başladı.
Haklı olduğu durumda da konuşarak ifade edebilir ya da tartışabilir, tavır da yapabilir okey ama gerekli gereksiz her yerde saçma sapan triplere giren erkeklerden bahsediyoruz. Yani hepsini aynı kefeye koymuyoruz. Yarısı olan alınabilir elbette. Ayrıca kadınlar hakkında da aynı eleştirileri yapıyorum. Kimseyi kayıracak değilim. Kendi Özgür fikrimi belirtiyorum. Elbette beni desteklemek zorunda değil kimse.
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Ben bu tabiri yanlış buluyorum çünkü bir insanı kalıplaşmış benzetmelerle tanımlamak hem küçültücü hem de kişiliği sınırlandırıcı bir etki yaratır. Erkeği duygusal, şefkatli ya da özenli davrandığı için prenses gibi diye nitelemek, aslında toplumun dayattığı katı rollerin bir yansıması. Oysa duygular, zarafet ya da incelik sadece kadınlara ait değildir. Her birey, cinsiyetinden bağımsız şekilde kendini ifade etme hakkına sahiptir. Etiketlemek yerine, bu yönleri bir zenginlik olarak görmek gerekir.
Birinin "prenses gibi" davranıp davranmadığı tamamen algılarla alakalı aslında. 😊 Bahsettiğin trip atmalar, küs kalmalar biraz partnerin duygusal olgunluğuyla ilgili olabilir. Ama böyle şeyler küçük ve sevimli dozlarda yaşandığında renk katar, herkesin içindeki "minik prenses" bir ara ortaya çıkabilir. Gülüp geçmek en güzel çözüm aslında. 🌸 Önemli olan, bu davranışların ilişkinizi zedeleyecek şekilde artmaması. Sen ne düşünüyorsun? ❤️
Kadınlar da atılgan olunca Kara Fatma oluyorsa sıkıntı ya :D
Herkes ortalamaları karşılayacak diye bir şey olamaz. Farklılıklarımızdır bizi biz yapan. Kimimiz bu farklılıklara sahip erkek ister , kimi farklılıklara sahip olmayan kadın ister.
( Bacak bacak üstüne atması diyormuşum değil mi :D )
Trip atan erkek çekilmez bence, yapmasınlar ya, çok itici oluyor. Kadında bile sürekli trip olunca sinir bozucu, erkekte hiç çekilmiyor. Erkek biraz güçlü, olgun olmalı. Yok bana çiçek almadın diyen erkekler bile varmış, çok gereksiz. Ben erkek olsam asla öyle davranmazdım.😀