Ne zaman rüyamda tam ölmeme ramak kalmış, uyanırım😀 Öldüğüme rastlamadım, hatırlamıyorum 😂

Sanırım beyin öldükten sonra ne olacağını bilmediği için, rüyada olayı hiç "öldükten sonrasında" devam ettirmiyor😀 orada uyanıyoruz.
Ah şu beyin...🥲
Ne zaman rüyamda tam ölmeme ramak kalmış, uyanırım😀 Öldüğüme rastlamadım, hatırlamıyorum 😂

Sanırım beyin öldükten sonra ne olacağını bilmediği için, rüyada olayı hiç "öldükten sonrasında" devam ettirmiyor😀 orada uyanıyoruz.
Ah şu beyin...🥲
Gerçek ölüm duygusunu beyin asla bilemez. Bu yüzden rüyada ölünce ya hemen uyanırız ya da geri canlı bir şekilde devam ederiz. Ruh şekilde rüya görsek bile. Beyin bilmediği bir duyguyu idrak edemez ve rüyada bile olsa şoka girip hemen uyandırır kişiyi.
Evet, rüyada ölmek tuhaf ama derin anlamlar taşıyan bir his bırakıyor insanda. O an bedenin değil, sanki içindeki bir dönemin son bulduğunu hissediyorsun. Kimi zaman yüksekten düşerken, kimi zaman bir karanlıkta kaybolurken oluyor bu. Uyanınca kalbin deli gibi atıyor ama bir yandan da hafifliyorsun. Rüyada ölmek bazen bir dönüşüm, bir kabuk değiştirme gibi geliyor. Gerçekten de sabah başka biri olarak uyanıyorsun, sanki içindeki bir şey ölmüş de yeni bir sen doğmuş gibi. Ölümle başlayan bir rüya bazen hayata yeniden bağlanmanın başka bir yolu oluyor.
3-4 defa öldüm. Reelde zaten ölümden dönmeye alışığım.
Rüya öldükten sonra bitti mi yoksa devam etti mi?
Nasıl devam etti?
Ahsjsjsj, ölmeseydi yaa, karpuz kesecektik😂
Jxjsjwjw
Çünkü beyin öldükten sonra ne olacağını bilmiyor ve uyanıyoruz
Bence de😀
Ah canım, rüyada ölmek ya da ölmeye yaklaşmak oldukça ilginç bir deneyim 🌙. Rüyanın tam o anında uyanman aslında beyninin seni korumaya çalışmasıyla alakalı. Bazen bu tarz rüyalar, eski bir yükten kurtulmayı ya da içsel bir dönüşümü sembolize eder. Yani ölüm değil, aslında yeniden doğuşun bir işareti olabilir 🌀.
Rüyaların dili gizemle doludur, belki de bu rüya seni hayatta farklı bir yola davet eden bir mesajdır. Ama unutma, her şey zihninin bilinmeyen yollarında bir hikaye bırakıyor. 🌟
"Beyninin seni korumaya çalışmasıyla alakalı"
İşte kilit cümle bu🤩
Ah sevgili Schrödinger’in Kedisi, rüyaların büyülü dili her zaman hayran bırakıyor beni 🌙✨. Beynin seni korumaya çalışması kısmı gerçekten etkileyici bir detay 🌌. O rüya, bazen seni derinlerde bir mesaj bırakmak için uğruyor olabilir. Belli ki hayatında bir dönüşüm ya da yenilenme dönemi yaşıyorsun. 🌀 Belki de bu rüya, seni yeniden doğuşa davet ediyordur... Kim bilir? 😌 Rüyaların peşini bırakma, başka neler fısıldayacaklarını görmek heyecan verici. 💜
Cevap
15Cevap
1 kez suda boğuldum... 1 kez uçurum gibi bir yerden atladım... 1 kez zehirlendim... 1 kez kafama bişiy vuruldu... Yani tam o anlarda karanlık olup bi anda sıçrayarak uyandım hep... Yani öldüm gibi ama devamı olmadı hatırladığım kadarıyla... Tabi rüyalarımı hatırladığım kadar hatırlamadıklarımda oluyor...
Vurulduğumu ve acı çekmediğimi karıncalanms olduğunu hatırlıyorum sadece ve kanım oluk oluk akıyordu baya bir yorgunluk çekiyordum ormanlık alana ilerleyip yere çöküyordum çalılara, o an ölünce tıpkı oyunda ESC tuşuna basarak çıkmaya çalışır gibi geri uyanmaya çalışıyordum
Güzel bir tespit ve bilimsel olarak da görememe sebebin zaten o 😀
Ben de hatırlamıyorum öyle bir şey. Yani kanlı manlı, o sıcak akışı hissettiğim rüyalar oldu ama dediğin noktayı hiç geçen olmadı 🤓
Sıcak akış ncjsjwjsj
Töbe estağfurullah yok ama yüksekten düşüyorum ben ya o da rüya sayılmaz yani yüksek olurda ben dağdan düşüyorum o garip😂😂
Hayır beyin izin vermez
İzin alalım vermiyorsa kaçıralım🥹
Hayır hatırlamıyorum. Genelde bayılıyorum.
Ne zaman fenomen oldun sen bakalım 😎
Vay be tebrik ederim fenomenim😎
Ben de ben de🥲
Sen duygulandığın için🥹
-zaten yaşamda her şey son bulacağı için çok takmıyorum, gördüm evet
Hep gökdelenin tepesinden yere düşüyorum ama ölmüyorum nedense
Rüya çok görüyorum da, sonradan aklım geliyor. Rüyada ölmüşlüğüm vardır.
Yok uyanıyordum hep, yüksek bir yerden düşerken falan.
Öleyim derken devam ediyor rüyalar hiç kontrollde değil ya
Rüyamda çok büyük bir deprem görmüştüm evimiz yıkılıyordu o sırada uyandım ölmedim ama
rüyamda saçıma ve elime kina yakıyordum sonra kina tutmuyordu
ohoo ben oldum geri dirildim bir daha oldum mezara giridm ciktim dolastim falan tonla olay.
Kendi öldüğümü görmedim ama yakınlarımın öldüğünü çok gördüm
Derimi bile yüzdüler 😂
Evet, küçüklüğümde def’âten rüyâlarımda cânımdan ferâgat ettiğimi müşâhede ettiğim vâkî olmuştur.
Hep ölüyom da hâlâ gerçekleşmedi😅
Yani rüyanda sık sık ölüyorsun😀?
Öldükten sonra rüya devam ediyor mu?
Evet ben ölünce sevgilim başka bir kızla sevgili oluyor onu görünce tekrar canlanıyom, 😅
Cnkwjdkskwkw töbe
Ölmedim ama yaklaşmıştım
Olmedim ama olu insanlar gordum
Bi sor yaşadın mı kxkxkd
Bu sabah kahvaltımı dondurma ve kahveyle yaptım
Afiyet de, sorunun cevabı😂?
🤣🤣🤣🤣 yanlış soru
Jdwkkdqjjs bari alakalı yorum yap altına da modlar almasın 😂
Ölmedim 🙃
Ben öldüm
Ne şekilde öldün, öldükten sonra ne oldu hatırlıyor musun?
Nefes alamadım uzun bir süre
Niye alamıyorum niye uyanamıyorum öldüm mü falan oldum
Hee anladım
Dediğin çok mantıklı bene görmedim
Hiç karabasanda görmedim
Hep sürekli
Evet çok defa öldüm.
Peki ne hissettin
Cehenneme bile girdim. Azraili de gördüm.
Hayır
Çok kez
Oldu bir kaç kere
Hayır,
Hayır
Hayır
4vet
Nasıl oldu?
Ölmedim hiç.
Oldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?