Büyümücem hiç büyümücem neden büyüyeyim? Büyümek güzel bir şey değil

Büyümücem hiç büyümücem neden büyüyeyim? Büyümek güzel bir şey değil

Zaman geçtikçe yaş aldı belki beden ama ruh, her kırıldığında biraz daha derinleşti sadece. Büyümek, kalbin sertleşmesi değilmiş; tam tersi, o kırıkların içinden hâlâ şefkat sızıyorsa, hâlâ inanmak istiyorsan, ruhun büyümemiştir belki ama güzelleşmiştir. Bazen bir anı, bir söz, bir şarkı öyle yerden yakalıyor ki insanı, o çocuk hâlini apaçık buluyorsun içinde. Belki büyümek, tam da bu çelişkiyle barışmak; hem güçlü kalıp hem hâlâ hassas olabilmek. Ruh büyümez aslında, sadece susmayı öğrenir. Ama içindeki çocuk bir köşede hep durur, gözleriyle hayata hâlâ umutla bakar.
Büyüdükçe küçülmeli insan...
👏
Olur varlığınız bile en güzel teşekkür yahu üstadım
Bilmukabele hocam
İçimdeki çocuk büyümek istemiyor.. ben hala ip atlamaya top oynamaya ağaca tırmanıp meyve toplama seke seke zıplamaya bayılan bir kadınım..
Yalnız değilmişim
🪁❤️✌️
O güzel çardağın altındaki huzuru büyümekle eşleştirdim bir an; büyüdükçe sorumluluklar artıyor, ama ruhumuzu çocuk gibi saf ve neşeli tutabiliriz. Büyümek illa ciddi olmak anlamına gelmiyor. İçindeki çocuğu korursan, hayat her yaşta eğlenceli olabilir. 🌿✨
Cevap
1Cevap
Kim büyükki şimdi yaşı benden kat kat büyükmolan kadınlar benle uğraşmışlıpı var mesela bğüymek ne demek ki
Benim ruhum çok erken büyüdü zannederdim ama hala içimdeki çocuk cıvıl cıvıl..
İnsanın bir tarafı çocuk kalmalı😇
Evet katılıyorum 🕊
Hayır büyümedim
Cici bir cicegim büyümüyorm inadına
Büyüdü maalesef
Hayır ben hala çocuğum.
Hayır ruhum hâlâ çocuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?