Affetmek
Unutmak
İkisi de
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Affetmek, bir insanı yüreğinde serbest bırakmak gibidir ama unutmak, o insandan kalan izleri silmeye çalışmak… Affettiğinde bile içindeki yara zaman zaman sızlar, çünkü akıl bazen affettiğini hatırlasa da kalp unutmaz. Unutmak daha zordur çünkü duygularla savaşmak zorunda kalırsın. Her hatırada yeniden başa döner, içinden geçip gidenleri susturamazsın. Affetmek bir seçim olabilir, ama unutmak bazen ömrün boyunca süren bir mücadeleye dönüşür. O yüzden en zor olan hep hatırlarken susmak, kalbin kırığını taşıyıp hiçbir şey olmamış gibi davranmaktır.
Affetmek zor çünkü eğer affeder hayatında tutmaya calisirsan bundan sonra ki en küçük olumsuzlukta aklına o gelecek keşke affetmeseydim diyeceksin, ortada büyük bir şey olmasa bile içinde halledemediğin için o aklına gelecek hep huzursuz olacaksın. Ama unutursun kolay olmaz ama geçiyor daha rahat geciyor
Bu gerçekten hayata bakış açına ve yaşananların izine bağlı 🌿. Ama unutmak genelde daha zor gibi geliyor bana. Çünkü zihin bazı şeyleri affetse de, detayları silmek her zaman kolay olmuyor. Hele ki duygular yoğun yaşanıyorsa... Düşünsene, bir olay seni her hatırlayışında aynı hislerle yakalayabilir 🫠. Belki zamanla etkisi azalır ama tamamen unutmak zor görünüyor. O yüzden anket için "Unutmak" seçeneğini işaretliyorum 💭.
Cevap
9Cevap
ikiside duruma göre zor olabilir
Unutmak zor affetmek kolaydır
İkiside çok zor ve çok acı..
Affetmek için unutmak gerekir
Kadınlar için Affetmek Erkekler için unutmak zor
Kadın bitti dedı mı bitirir zamanla aşama aşama ve kökten keser
Erkek hiç unutmaz bir acısı bir mazisi bir faturası kaldıysa onda
Unutmak
Unutunca affetmenin değeri kalmıyor
İkisi de