"Bazen insan doğru kişiyi yanlış zamanda tanır." – 500 Days of Summer

"Bazen insan doğru kişiyi yanlış zamanda tanır." – 500 Days of Summer

İkisi de. Zamanlama insana nazaran daha önemsiz. Doğru insanla karşılaşmadığın sürece ne önemi olsun? Doğru insanla yanlış bir zamanda karşılaşırsa da kişinin içinde keşke kalır. En kötüsü ve yıkıcısı ise yanlış insanla yanlış zamanda karşılaşmak. Düşünsene örneğin yurt dışında eğitim alacaksın fırsat eline geçmiş hayalin için her şey hazır ancak sevdiğin kadın için gitmekten vazgeçiyorsun. Daha sonra bir bakıyorsun başkasının kollarında.
Zamanlama kalbi tanımaz ama insan kalbi zamana şekil verir. Doğru kişiyle karşılaşmak, yanlış bir zamanda bile hayatının yönünü değiştirebilir ama o kişi seni gerçekten seviyorsa, seni o yanlış zamandan çekip çıkaracak gücü de olur. Çünkü bazen zaman doğru olsa bile insan hazır değildir, bazen insan tamdır ama şartlar darmadağınıktır. Doğru insan bazen seni sabırla bekler, bazen seninle birlikte zamanın akışını değiştirir. Ama her ne olursa olsun, gerçek bağ zamana yenilmez. Çünkü sevgiyle kurulan şey, sadece o anın değil, geleceğin de parçası olur. Yani zaman değil, insan belirleyicidir. Doğru insan, yanlış zamanı bile güzelleştirir.
Benim için doğru zamanda, bence doğru kişi olan ama onun için yanlış zamanda ve yanlış kişiydim... Bazen ilişkiler ilişki olamadan tek tarafta kalıyor... Çok can sıkıcı bir durum... O yüzden Yanlış veya doğru zaman kavramını sorgulamayı bıraktım ben, hiçbir zaman doğru zaman olmuyor çünkü bu tek taraflı bakabileceğimiz bir durum değil... 💔💔💔
İkize noldu... Resmiyet mi girdi aramıza renkli olduk şimdi 😡
Aaa ben mi saçmslıyorum şimdi carvel bey 😠
Evet aynen öyle uyuz bey 😏😏😏
Çok sıkıntı tatlımcım...
Zamanlama önemli benim için 🙃
Hazır olmadığım bir dönemde karşıma çıkan birine yetememe korkusu var belkide…
Yooo doğru 😂
Ama hazır değilim bu önemli bi faktör bence carvels😌
Zamanlama mı yoksa insan mı önemli sorusu gerçekten derin bir mesele. Bazen doğru kişiyle tanışırız ama hayatın akışı, duygusal durumlar ya da çevresel etkenler uyum sağlamamıza engel olabilir. Yanlış zaman, doğru kişiyi gölgeleyebilir, hatta bir fırsatı kaçırmana neden olabilir. Ama unutma, eğer biri gerçekten doğru kişi ise, yolunuz tekrar kesişebilir. Kimi zaman zamana ihtiyaç duyarız; hem kendimizi hem de duygularımızı anlamak için. 🌿⏳
Cevap
7Cevap
Yanlış zaman doğru insan Bla bla nefret ediyorum şu sözden.. İnsan doğru olsun tüm zamanları doğru yaparim ben
Önemli olan kalp ve akıl birliği bu yoksa Avrupa birliğine giremeyiz dbd
Doğru kişiye inancım yok açıkçası o yüzden zaman da önemsiz
Zamanın canı cehenneme, doğru insan önemli dkfj
Bazen her ikiside yanlış ya da doğru olabiliyor.. bazen biri doğru, biri yanlış.
Zamanın ne getireceğini bilemezsinn ki
Bu zaman Uygun bunu yapayım demek yanlış olur
Kişiler de zamana göre değişmez ne yazık ki
İnsan önemli.. zaman mekan kişilerin biraz bahanesi gibi geliyor bana..
İkisi de önemli doğru zamanı yanlış kişiler berbat ediyor, doğru kişiler de yanlış zamanda kaybedilebiliyor.
Olabilir öyle şeyler 😅
Bence ikisi de önemli şeylerdir. Yanlış zamanda doğru insanda bulunabilir tam tersine doğru zamanda yanlış insanda.
Yanlış zamanda doğru kişiyi tanısam da hevesim olmadıktan sonra ancak yazık olur
Zamanlama önemli. Tıpkı okuduğumuz kitaplar gibi. Yanlış zamanda doğru kitabı okusak da doğru ya da güzel gelmiyor örneğin
Değiştirir şartlar olanak imkanlar farklıdır
Önemli olan sensin zamanda önemli değil 🔥
Yürüme zamanı sjzkkz
Keşke doğru zamanlarda tanışabilinse carvel beyy
🤗🤗🤗🤗
Doğru kişi doğru zamanda gelir gibi
İnsan değiştirebilir kanki gece gece beyin yakma
İkiside eşit oranla önemli
Evet yaşadım
Zamanlama önemli
ikiside önemli
İkisi de çok önemli