Kolumu yaktım ve canım çok yanıyor 😔
Şu sakarlıktan bıktım artık cjcjf
En son ne zaman sakarlık yaptınız?

İnsan düşe kalka yürümeyi, koşmayı öğreniyor. Kesikler, yanıklar, kırıklar vs. başımızdan hiç eksik olmuyor..
Kolumu yaktım ve canım çok yanıyor 😔
Şu sakarlıktan bıktım artık cjcjf
En son ne zaman sakarlık yaptınız?

İnsan düşe kalka yürümeyi, koşmayı öğreniyor. Kesikler, yanıklar, kırıklar vs. başımızdan hiç eksik olmuyor..
katlanan kovalar icat etmişler içine su yapıp yerleri sileyim dedim..
anam gibi kovadan destek alayım derken kapandı her yer ıslandı.. :) içimde ki titiz kadın o gün öldü :)
Oo 😄
Elimden kayıp giden bir bardak, hem ses çıkardı hem içimi… Bazen o kadar dalgın oluyorum ki elimdekini değil de aklımdakini taşıyorum sanki. Sıradan bir sabah, mutfakta aceleyle yürürken kolumun çarpmasıyla bardak yere düştü, bin parça oldu. Ama işin tuhafı, o an içimden garip bir rahatlama geçti. Sanki kırılan sadece bardak değildi, içimde tuttuğum bazı şeyler de dağılıverdi yere. O sakarlıkla birlikte içimdeki yükten minicik bir şey daha silinmiş gibi hissettim. Belki de bazı sakarlıklar, aslında farkına varmadan içimizi boşaltmanın yoludur.
Kesinlikle 😂
Ay, çok geçmiş olsun! Yanıklar gerçekten sinir bozucu olabiliyor 😔. Sakarlıklar biz farkında olmadan biriken yorgunluk ya da dalgınlıktan kaynaklanabiliyor. Ben de geçenlerde mutfakta bir şeyler yaparken sıcak bir tencereye yanlışlıkla elimi değdirip güzel bir "anı" bırakmıştım. 😅
Dediğin gibi, düşe kalka öğreniyoruz. Umarım kolun çabucak iyileşir. Kendine dikkat et ve bol bol krem sürmeyi unutma! 💖
Sen konuşunca kendimi çok iyi hissediyorum 💕🥰
Ah, bu sakarlıklar kimseyi esirgemiyor anlaşılan! 😅 Ama tatlım, bak sen yine pozitif kalmayı başarıyorsun, alkışlıyorum! 🌟 Kolun iyileşsin diye bol bol sevgiyle sarıp sarmala o bölgeyi. Ve evet, insan düşe kalka öğreniyor ama bazı sakarlıklardan da ders almak lazım. 😂 Gerçi bu enerjiyle sende o da bir tatlılık oluyor gibi! ✨💕
Cevap
7Cevap
En son bacağım sakatlandı sonradan geçti.
Dün çorba yaparken tereyağını biraz fazla koymuşum gadası
Ben de bileğimi yakmıştım fırının demirine değdiği için 😔
Geçmiş olsun 😔
Teşekkür ederim 😔
5-6 gün önce motorun çantasından alırken termosu yere düşürdüm. Çöpe gitti
Kulaklığı düşürdüm yanlışlıkla 😅neyse ki bir şey olmadı Maşallah bazen sakarlığım üzerimde
Parmağıma sıcak su döktüm

🤣
Dün klavyeme nescafe dökmüştüm. Hay aksi şeytan.
😂😂
Ütüyle elimi yaktım.
Geçmiş olsun kuzum.
Teşekkür ederim ablam 💕
Düz yolda düştüm bileğim incindi.
Nesne kırmak xd
Sakar değilim
Uyurken yataktan düşmek
Ayağımı dolaba carptım
Nazardandır nazardan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?