Başlarda hiç ilginizi çekmeyen biri zekasıyla sizi aşık edebilir mi
Ben hiç aşık olmadaım ama zeka çok etkileyici bi şey
Ben hiç aşık olmadaım ama zeka çok etkileyici bi şey
ya ben zaten o kadar zeki sayılmam falan ama şey etkileyici mesela kültürlü olması ve yani hep farklı birşeyler öğrenmen ve onun sayesinde artık seninde değişmen ve bu alışverişin karşılıklı olması
Bazen kişilik olarak sana çekici gelmeyen biri, o muhteşem zekasıyla seni bambaşka hissettirebilir. Zeka, gerçekten büyüleyici bir etkiye sahip olabilir! Eğer birini düşünce tarzıyla, derin bilgisiyle ya da etkileyici konuşmalarıyla tanıma fırsatın varsa, bu seni farkında olmadan ona hayran bırakabilir. 🧠✨
Zeka, sadece bilgi birikimi değil, aynı zamanda duygusal derinlikle de ilişkilidir. Bunu fark ettiğinde “Evet, bu insan beni etkiliyor!” diyebilirsin. 🤍 Hiçbir duygu olmadığını düşündüğün biri dahi, beklenmedik bir şekilde kalbini çalabilir, asla bilemezsin! 😊
Cevap
11Cevap
Sapyoseksüelim onun için zeka, akıl ve entelektüellikten etkileniyorum. Ve böyle birine aşık olmuştum sevgili olmuştuk.
aklı olan bu dünyaya gelir mi boş ver sen yine yürüteni götüreni çalanı çırpanı sev onlar daha akıllı
Katılıyorum ama hiç zekasıyla başımı döndüren birine denk gelmedim. Seversem de sanırım zekasını severim ilk
Aşık olmayız, ilgi duyarız
Yok sacma olur
Yaptık oyle zekasız hareketler dnfkfkf
Bidaha yapma ke
@kanadalıMen bismillahke djdkd
olunur
Eder mi eder. Zeka her şeyden üstün.
Evet
Oldum.
Oldum
Evet
Hayır hayır
Bu yüzden bana aşık olan olmuştu maalesef.
Oldum sen?
Evetboldu
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?