Aranızda bi bağ var bi çekim var adı her neyse ama sizden çok üstün birisi zeka olarak. Size kendinizi mükemmel hissettiriyor. Siz olsanız hangi yolu seçersiniz aklınızın mı kalbiniz mi? 💕🙏
Kendinizden çok zeki olan biri ile sevgili olur muydunuz?
Sevgili olacağım kişinin zekası, bana ilham verecek ve beni geliştirecek bir seviyede olmalı. Ancak, zeka tek başına bir ilişkiyi belirlemez. Önemli olan, duygusal uyum, değerlerin örtüşmesi ve karşılıklı saygıdır. Kendimden daha zeki biriyle olmak, bana hem bir meydan okuma hem de öğrenme fırsatı sunar, yeter ki bu denge sağlıklı bir şekilde kurulabilsin.
Kendini benden daha zeki sananla da sevgili oldum, kendini çok zeki sanıp ' Hiçbir şey bilmiyorum bu yüzden hiçbir şey yapmıyorum' diyebilme çelişkisine sahip olanla da sevgili oldum ama sanırım benden zekisine denk gelmedim. Ve şöyle düşünün deha vari bir zekam var, üstün zekayım demiyorum. Nedense bir üst değil, bir alt denk geliyor pu.
Ben zekâdan önce kâlbe ve huylara, karaktere bakardım. Sadece zekâ sahibi erkekler çok sinsi ve ikiyüzlü ruh hastası oluyorlar. Aşka da duygulara da inanmıyorlar kendileri de hissedemiyorlar. Canları cehenneme gerçekten dâhi aramıyorum sonuçta..
Yani bunu yaşamadan bilemem ama geçen bir video izlemiştim orada ana fikir şunu söylüyordu eğer kendinizi biliyorsaniz çevremdekilerin acımasız yorumları sizi etkilemez şeklinde İnsanız illaki etkileniyoruz fakat bir çok elestiri gerçek değil