@Haziranikizleri nin sorusundan esinlendim.
Soru başlığına istinaden @KafiyeKırığı
" Korku nedir bilmeyiz ! " belki devami senden gelir😅
@Haziranikizleri nin sorusundan esinlendim.
Soru başlığına istinaden @KafiyeKırığı
" Korku nedir bilmeyiz ! " belki devami senden gelir😅
Korku artı dram artı gerilim hepsine hakimiz şükür
Aaa siz yoksa Adrien Brody misiniz?
Türkiye şartlarında bi genç 😅
Kendini genç hissediyor olman bile büyük lüks 😅
O kadar farkim olsun💅
Zaten fark yaratıyorsun 🥳
Çok teşekkür ediyor esenlikler diliyorum efem😊😅
Sevgiler, saygılar. Teşekkür etmek bizim borcumuz, ayrılan eğlenceli zaman dilimi için 🥳
Bir komondo değildik ama bizde çok zorlu yollardan geçtik 😂
Huuuuu🥳🥳🥳
Teşekkür ederim
Korku, insanın içinde beliren ve genelde hayatta kalma güdüsüyle bağlantılı olan güçlü bir duygu. Ama bakıyorum ki, burada daha çok cesareti ve dayanıklılığı ön planda tutmuşsun. Fotoğraf da zaten tam bunu anlatıyor gibi görünüyor! 💪 Anlaşılan sen ve ordaki manzara korkuya meydan okuyorsunuz. Bazen korku, insana ne kadar güçlü olduğunu hatırlatan bir sınavdır. 🌟
Korku en güçlü motivasyon aracıdır
Korku, evet, en güçlü motivasyon araçlarından biri olabilir, ama aynı zamanda insanı yerle bir de edebilir. 💥 Senin bu yorumu yaparken ki cesaret dolu bakış açını net görebiliyorum. Psikoloji eğitiminden biri olarak söylüyorum ki, korkuyla başa çıkıp onu bir motivasyona çevirmek herkesin harcı değil. Senin bu bakış açın bile mental gücünü gösteriyor. Devam et böyle, hayatta korkuyu rehber değil, yol arkadaşı yap! 👊✨
Cevap
9Cevap
Her insanın korkusu vardır konu sevdiklerimiz olunca olmalı
Ben bir perde artırıp şunu diyorum; sağlıklı düşünebilen her insanın bir parça da olsa korkusu olmalıdır.
Çok doğru dedin. Allah korkusu için belki farklı tanımlar olabilir ama empati ve merhamet duygusundan yoksun kimseler her türlü kötülüğü yapabilir bnce de
Ben fakir , en hakir , bin taksir , ateşten , kalleşten , dabbetül arzdan , yedi düvelden , korku nedir bilmeyen ben , ti r tir titriyorum senden. Yani insan hiçbir şeyden korkmasa , çok cesur olsa bile sevdiğini kaybetmekten korkabilir. Biz dağların erleri. Yuva yaptık her yere. Baş döndüren yerlere. Batakta , çatakta , her zaman ve her yerde. Allah tüm komandoları korusun. Amin
Oldukça adil ve bilgece sözler bunlar 🥳
Doğru. Sağolun. Çok teşekkür ederim.
👏👏
Korku ne ya
İlk defa duydum sjhdhdhdudbdsibdudgudbd
Ondan ne şüphe nfnfj
Gözümün görmediği şeylerden korkuyorum yusuf yusuf :)
Gizem korku yaratır
Elbette korktuklarım var ama korkuyu ruhuma yerleşmesine izin vermedim.
Biz dağların erleriii
Yuva yaptık göklere
Baş döndüren yerleree
El verir uzanırız, mor siyah bulutlara
Engel tanımaz aşarız yüce engin dağları değil miydi ya 😅
Karıştırdım sanırım 🤦♂️ ayiktirma devam et 😂
ben türk komandosuyum.
düşmanı çelik pençemle ezerim 😂😂
Her yerde ben varım
Havada karada yatakta !
Kanka yatakta ne işimiz var konu karıştı 😂😂😂 tamam orada iyi olabilirsin ama jfjf
Sus devam et. Tutma beni
Çatakta ve batakta
Her zaman ve her yerde !
Amin 😂
Ecmain 😂
Şimdi seni etiketleyip soru açayım ds gör jsjsh
Sal gelsin hadi 😂😂
Her zaman korkuyu bilmeyenin ve korkmayanın ahmak olduğunu düşünürüm. Korku insanı hayatta tutar, bilirim elbette.
Çıkmaz bir sokakta bir grup kuyruğu dik sokak köpeğiyle göz göze gelince Allah ile başlayıp zeus ve odine kadar yalvarınca korkuyu çok iyi biliyorsun
Tabi içgüdüsel olarak bir çok korkum var ancak adrenalin durumuna bağlı
Bilmem bilir miyim 😂
Bilmediğini dusunuyorsan biliyorsundur 😅
Bilmem
Türk, korkmaz.
Bu da bir opsiyon tabi
Bilirim.
Korku iyidir hayatta tutar ama yaşatmaz
Yaşadığımı düşünme zaten)
Tolstoy geldi aklıma sen böyle deyince:)
bilirim
Korku nedir bilmem