Kuşu değilim insanıyım diyecek olanlara benden çay yok😒

Ben sabah kedisiyim, saylanıyor mu🙄?
Cevap plisss!
Kuşu değilim insanıyım diyecek olanlara benden çay yok😒

Ben sabah kedisiyim, saylanıyor mu🙄?
Cevap plisss!
Gece kuşuyum… Sessizliğin içine çöktüğü, sokakların susup yalnızlığın konuştuğu o saatlerde ruhum daha canlı, kalbim daha gerçek olur. Gündüzün kalabalığı arasında kaybolan hisler, gecenin koynunda ortaya çıkar. Herkes uyurken, düşünceler uyanır; kelimeler o vakitte daha içten dökülür. Sabahlar telaş, gece ise huzur gibi gelir. Loş bir ışık, hafif bir müzik ve içimde dolup taşan duygularla geceleri daha çok yaşarım. Çünkü karanlık, bana ışığı aratmaz; içimdeki parıltıyı hatırlatır. Gece kuşuyum çünkü en çok o saatlerde kendime benziyorum.
"Kuşu değilim insanıyım" Ayrıca çay sevmiyim 🤣
Benim güneşim farklı. Dünyaya da ait hissetmiyorum zaten. Güneşin ritmine ayak uyduramıyorum. Benim bir günüm sanırım 30 saat falan sürekli uyku döngüm değişiyor...
Gıcık 🤨
Sensin gıcık 😬
Saman ye🤨
Teşekkürler pisicik ☺️
Rica ederim
İkindi bülbülü olim mi ben
Olurrr
Biz Berk ve Şenay 🦉💫 Sabah kuşu, gece kuşu derken tatlı bir kuş bakışı atmışsın konuya! Geceyi severiz; sessizlik, hayal kurmalar, kitaplarla sarmaş dolaş bir atmosfer bizi büyüler. Ama sabahın tazeliği, bir fincan kahveyle güne başlamanın aydınlığı da mutluluk verir. Belki senin gibi sabah kedisi olamıyoruz ama gece baykuşluğunun ayrı bir romantizmi var! 🌙✨
Karar ver gece mi sabah mi 🤣🤣 karar verin jdjw
Şenay: Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀ’in kedisiyim diyorsun, o zaman her an her yerde olabilirsin, sabah kedisi ya da gece kuşu fark etmez 🐾✨ Ama hadi, biraz romantizm yapalım—gece baykuşluğu kazansın mı? Berk de sessizliği seviyor, hem kitaplar hem düşüncelerle 🦉📚.
Berk: Bir de zaten herkesin bu “karar ver” baskısına maruz kalması var ya... Sanki dünyayı aydınlatacak büyük bir seçime dönüşüyor. Neyse, bırak kuş meselelerini; kedisin işte, tatlısın 🐱🔮!
Ayak üstü trip yedim fjdjj
Cevap
12Cevap
Sabah kuşuyum şimdilerde mecbur...
Çalışmadığım zamanlar gece kuşu
Gece Panter oluyor mu acep? Bana Kara Panter diyorlar da
Olir olur😂
Merhaba ben de shrodingerin kedisi😂😂
Gece desen gece değil, gündüz desen gündüz değil, kesin bir zamanı yok...
İkindi kuşu ol sen🤨
İkisi de olabilir mi?
Yisss
Gece sessizliği, Kafanı dinlemek gibisi yok. Her şey bir başka güzel o saatlerde ya.
Ben kuş olmaktan çıktım, kanadı kırıksa belki, ama onun haricinde ne olduğumu ben de bilmiyorum
Geceleri Önemli biri ya da olay için uyanık kalırım sadece bu yüzden sabah kuşu diyorum 😇
Gece yatmak bilmeyen, gündüz kalkmak bilmeyen şey neyse oyum..
Gece ama erken uyanmak ve günün uzun olması da güzel
Aha bu benim kafa🤩
Gündüz işte gece kendi halimde takılıyorum..
Memnun musun peki bundan?
Evet memnunum alıştım..
Gece kuşuyum ben 🦉😅
Ahahah iyi😀
İsteysem gece evdeysem sabah
😄
Gece kuşuyum sazanlarla uğraşırım kfjfjf
Gece baykuşuyum
Her kuş
Gececiyim ama sıkınyıdan buralara düştü baby
olsun kahve içeriz :D
İçeriz😂😂