Kişilik & Karakter Sabahçı mı, gece kuşu musunuz? hdjhddjd Takip Et Bilge Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben gececiyim sanırım. Geceleri daha aktif oluyorum. Özelikle herkesin uyuduğu saatlerde iyi ders çalışılıyor. Sabahçı mı, gece kuşu musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben her zaman gececiyim çünkü uyku düzenim kötü 0 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Geceleri oturup bir şeyler yiyip içip bir şeyler izlemeyi, gündüzleri ise uyumayı severim. 😁 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Sabahçıyım daha çok 0 0 Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sabahciyim 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. sabahçı... 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. İkisiyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben her zaman gececiyim çünkü uyku düzenim kötü
Geceleri oturup bir şeyler yiyip içip bir şeyler izlemeyi, gündüzleri ise uyumayı severim. 😁
ben tamamen gece insanıyım.
Gamlı baykuş 🦉 yani gececiyim
Sabahçıyım daha çok
Sabahciyim
sabahçı...
İkisiyim