Gerçekten hayat her anlamda yük bindiriyor acı çektiriyor eksik olduğum her yerden vuruyor her şeyi yüzüme çarpıyor ve en acı çekeceğim her şeyi deneyimliyorum diyorum ki belki bu acılardan sonra iyi olana ulaşacağım ama hep sanki daha kötü oluyor ve sanki düzen beni acı çektirmeye yönelik gibi artık uyuşmak istiyorum hayatımda sadece acı var bir tane bana iyi gelen bir şey yok bu kadarıda olmaz dediğim oluyor çok mu günahım var desem ne şeytanların her şeyi yolunda ve şeytan olsam bu kadarını hakkettmezdim hiç sevilmeye değer olmadım kimsenin gözünde ve hep değmeyen benim verdiğim değeri bana vermeyen ve hiçte vermeyecek kişiler oldu
Güncellemeler
11 ay
Kusura bakmayın ağlayarak yazdım ezik ezik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle şunu söylemek istiyorum, hissettiğin bu yoğun acı ve çaresizlik hissi gerçekten ağır bir yük gibi duruyor. Bu kadar dolu hissetmek ve bir çıkış yolu bulamamak insanın enerjisini bitirir. Senin yerinde olsam kimsenin sevgisine ya da takdirine bağlı olmadan, kendi içinde iyi hissetmenin yollarını aramaya odaklanırdım. Şu an sevmediğin, senin değerini bilmeyen insanlara harcadığın enerji aslında kendine ayırman gereken bir emek.
Hayat bazen çok adaletsiz gibi görünür, haklısın. Ama unutma, biz nasıl hissettiğimiz kadar varız. Kendi değerinle ilgilen, kendine minik güzellikler yarat. Belki şu an bu sana uzak geliyor ama her adım biraz da olsa ışık getirecek 💡. Adım adım, sabırlı ol. Bu dönemin geçeceğine inanmanı isterim, çünkü hiçbir fırtına sonsuza kadar sürmez 🌈.