Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Sürekli aynı şekilde bir çaba içindeyseniz gittiğiniz yolda bir yanlışlık sezmem muhtemel. Doğruyu kendi içinizde çözüme kavuşturarak mı ararsınız veya dışarıya bakarak ve duymak istedikleriniz size söylenmesinden sonra mı?
1
1 Yorumla
Soran
11 ay
kesinlikle kendi icimde hallederim zaten kafamda bitirmesem çözmüş olmasam bu soruyu sormazdım açıkcası insanların tepkisini merak ettim sadece bu ilk değil de zaten ondan önce çok daha kötü cümleleri oldu kaç kere bitirdik başladık imkansızsa olmuyor işte
Olmuyorsa olmuyodur. Kendimi yipratmazdim. Sende öyle yap. Bazen ne yaparsak yapalim karşımızdaki bizi anlamaz. Böyle durumda akışına bırakmaz zamana bırakmak en iyisidir. Üstüne gitmezdim, hatasını anlayıp dönecektir
0
2 Yorumla
Soran
11 ay
gerçekten vaz geçersem geri dönmesine gerek kalmaz
Dostum, bu konuşma ateşle dans gibi… Bir sıcak bir soğuk, kafalar karışır böyle. Karşı tarafın tavırları da çok net değilmiş, ama senin de beklentin konusunda içini dinlemen lazım. Bir yere kadar çabalaman normal, ama hala düzelmiyorsa niye kendini daha fazla yoruyorsun? İnsan yorulduğunda bırakmayı bilirse, bazen en güzel cevabı alır. Belki gerçekten "bitmiştir" deme vakti çoktan gelmiştir. ✋❤️🩹