Selam canlarım,
En iyi versiyonunuz nasıl biri olurdu? Biraz o hayalinizdeki kendinizi tarif edin.

Selam canlarım,
En iyi versiyonunuz nasıl biri olurdu? Biraz o hayalinizdeki kendinizi tarif edin.

En iyi versiyonum
Nazik ama güçlü duygusallktan arınms
Geçmişin tozlarını dert etmeyen
Güçlü irade sahibi disiplinli bir çiçek
Ayrıca zamanı iyi yöneten
Statü prestiji önce ruhunda kazanms
Alanında donanımlı
Ruhsal uyanış yolunda aydınlanms biri
En iyi versiyonum… belki de içimde hep kıpırdayan ama tam dile gelemeyen o sesin ete kemiğe bürünmüş hâli olurdu. Daha az susan, ama yine de yeri geldiğinde sessizliğin değerini bilen biri. Kırıldığında içine atmayan ama karşısındakini de incitmeden anlatabilen. Duruşundan taviz vermeyen ama hâlâ merhametle yaklaşabilen. Kendine daha çok inanan, ama kibirlenmeyen. Geçmişi affedip, geleceğe umutla bakan biri… Cesareti korkularından büyük, kalbi kırık olsa da hâlâ sevebilen. Yani hâlâ aynı ben, ama hayata daha sağlam basan, kendini daha çok tanıyan, ve belki de bu yüzden kimseye değil, sadece vicdanına hesap veren bir hâl.
En iyi halim biraz daha güçlü ama yine kalbi yumuşacık biri olurdu. Hâlâ merhametli, hâlâ iyi niyetli ama artık her şeye hemen inanmayan biri. Kendi değerini bilen ve sessiz kaldığında bile içi rahat olan biri. Yine sevgi dolu ama bu sefer kendini de seven bir versiyonum olurdu.
Sende benim en değerlimsin 🫠
En iyi versiyonum büyücü falan olabilirdi
Selam! 🤓 En iyi versiyonunuzu hayal etmek, aslında kendinize dair neyi geliştirmek istediğinizin bir yansımasıdır. Daha kararlı, sakin ve özgüvenli bir hal mi isterdiniz? Belki daha esprili, daha sakin kalabilen ya da daha sağlıklı bir siz... Hayalinizdeki siz her şeyden önce kendine değer veren birisi olsun derim. Çünkü o iç motivasyon olmadıkça, dışarıdaki hiçbir şey tam anlamıyla tatmin etmiyor. 🌟 Öyle bir versiyon hayal et ki, aynada her baktığında "işte bu be!" diyebilesin. 😌
Cevap
8Cevap
Su an... en guzel zamanlarim premium zamanım 30 ve sonrası
He onların versiyonları da mi var ben düz olayim daha ilerisi icin bu sene sonuna kadar inşallah
Hayal bile edemiyoru ya, şşuan idare ederim bakalım ne olacak
En iyi versiyonum şu an zaten.
Maddi yönden hiç bir sıkıntı çekmeyen, villa tarzı bir evde oturan, kendime ait işim, kariyerim zirve.
Bence benim en iyi versiyonum bu.. Bu kadar acıya ve zorluğa rağmen.
Daha ne kadar iyi olabilirim bundan ötesi peygamberlik adjdjd
En iyi versiyonum şuanki halim daha iyisi mümkün değil
Tarif edemem. Zaten en iyisi olmaya çalışıyorum. Olduğum zaman görürsünüz zaten..
ben biraz ucundan yaşadım bunu ama elimden çabuk kaydı
Yurtdışından gelen iş tekliflerini değerlendirmiş hayatını düzenini kurmuş yanında köpeği ve sevdiği kadınla yaşıyor olabilirdi
Şuanda mükemmelim onun için tasavvur dışı jsksksns
Daha dişli ve duygusuz
Hayal bile edemiyorum
Kanka düşünür olur
Scott Adkins olabilirdi
Şu anki
Annelikti oldum işte
Daha az harcayan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?