Selaaaam 🌸
Nereye gidersem gideyim ait hissedememek de benim cezam sanırım...
Siz kendinizi bir yere bir şeye ait hissediyor musunuz?

Selaaaam 🌸
Nereye gidersem gideyim ait hissedememek de benim cezam sanırım...
Siz kendinizi bir yere bir şeye ait hissediyor musunuz?

Demek ki ait hissedeceğin yer şu an yok ve o yeri senin oluşturman gerekiyor bebeğim 🙃
Ben bulunduğum her yere ait hissedecek minik dokunuşlar yaparım ve o yeri benimserim 😀
Her ortama kendi izlerimi bırakırım zaten çiçeğim ama yok... Ne yaparsam yapayım her yere fazlaymışım gibi... Hem çok içinde hem de dışarıdan izliyor gibi 🥲
En son ne zaman meditasyon yaptın bakim sen bebeğim?🙃
“Düşler ve gerçekler ayrı ayrı yaşar”
Evet İçimde ait olduğumu düşündüğüm bir yer, olması gerekn gib bir dünya, ama sıradan insanların hayat dediği gerçek ile örtüşmüyor.
Düşlerim sıradan bir hayatı arzulasa da, ben gerçeklerin farkındayım. O yüzden acı da olsa, gerçek olmak sayılmak neyse onu yapıyor ve yaşıyorum.
Benim hayalperestliğim; Gerçeklerin de geçici de olduğunu bilsem de onu görüp, kabul ederim. Bazen benim de kalbim bir yere ait olmak istese de, var oluş sen bura aitsin "boşu boşuna mı?" ben de boşu boşuna kendini kandırma dedim
https://www.youtube.com/embed/Z7G0qCsHHx4Eşeyli olunca böyle oluyor, nereye gdiersen git ne yaparsan yap eşeyin diğer eşini bulmadıkça her yerde eksiklik hatta yarımlık...
Eğer eşeysiz canlılar olsaydık bunu hissetmeyecektik 😂 Yani lanet senin lanetin değil, eşeyliye ilk geçen ne olduysa onun jdjdkd
Olduğum yere konum olarak ait hissetmediğim kesin 😀
Ben eşeylendim sanmıştım 🥹😂
Ama işte öyle sanmıştım da imzalandım 🥲
Geç dalganı geç sen elbet devran döner 😌😂😂
Büyük konuşuyorsun yapma ben de öyle diyordum 😂
Kendini bir yere veya bir şeye ait hissetmemek denilen bu durum, psikolojide Ait Olamama Sendromu (Monachopsis) olarak tanımlanır. Kendimi hiçbir zaman bir yere ait hissetmedim.
Ah, ne güzel bir soru bu! 🌿 Ait olmak zor zanaat; bazılarımızın ruhu özgürlüğüne o kadar düşkün ki sabit bir yere bağlanmak istemiyor belki de. Ama bir yere ya da bir insana gerçekten ait hissetmek, ruha iyi gelir çoğunlukla. 🌸 Kendini hiçbir yere ait hissedemiyorsan belki de aitlik duygusunu tam olarak tanımlaman gerekiyordur. Belki de aradığın aitlik dışarıda değil, içeride bir yerde saklı! 🌻
Cevap
34Cevap
Olduğum yere kolay alışırım ben uyum sağlarım ama zaman zaman zorlandığım da oluyor tabi
Uyum konusunda ben de zorlanmam ama içten içe bunalmışlığım çok... Yoksa nereye gidersem gideyim kendim için eğlenceli hale zaten getiririm 😅
Yengeç suda yaşar ama yüzemez. Evrensel düşünüp ortadoğu sıkışmak gibi bir şey gsliba yaşadığım bu aralar 😅😅
Tekli koltuğum var sayılır mı
Ait hissediyorsan her yer saylanır 🙃
Ben gezegenimi bile yadırgıyorum ne diyorsun
yasimin kucuklugunden kaynaklaniyo olabilir ama zaman zaman bu tur dusunceler bastiriyor, ben cidden bu hayatı mi istiyorum, bu sehirde mutlu muyum diye dusunuyorum. su an sıkıntım yok ama eger bir gun oldugum yere ait hissedemezsem yerimi degistiririm gibi geliyor sonucta agac degiliz, koklerimiz yok. degisebiliriz
Eğer aynı frekans insanlar yoksa aynı pencereden bakamıyor, sana hitap etmiyorlar sa ait hissetmez insan kendini.
Aslına bakarsan onlar da varlar son zamanda ama yine de içimde bir burukluk mevcut
Hayir hissetmiyorum uzun zamandır buralı degilim sanki ne ruhen nede bedenen
Eğlenecek bir şeyler yapsan da sonunda sıkılıp kalıyor musun sen de?
Evet tükenmişlik sendromu başladı bizde galiba😂😅😅😅
Ben orta yaş sendromuna girdim zaten bu sene maalesef 30 oldum hemen yarın 40 ertesi gün 50 olacakmışım gibi geliyor 🥹
Deli sende en guzel yaşların kıymetini bil😂😂😂
Bende olmuştum 29 kaldim mesela sonrasını soylemeye dilin varmadı
Çok da bir önemi olmuyor. Olduğum yerin beni yadırgamasını daha çok seviyorum.
Bak onu ben de seviyorum
Hayır sanırım biraz da bundan mütevvelit gitmek istiyorum. Çünkü yerim yurdum yok, bir nebze bağlı kurduğum yeri evim sanıyorum ama değil. Bir gün bulacağım inşallah
Hayır ben burada kalıcı degılım diyor vücudum bana
şu an bulunduğum yere aitim. Ama kısa sürecek bir tatil, ait olmadığım yere geri dönücem.
Ruhumun ait olduğu yerle bedenimin bulunduğu yer kavga ediyor
Annemin olduğu her yeri kendime ait hissediyorum🤭🤭🤭🤗
Kendimi bir turlu calistigim yere ait hissedemiyorum
Bu dünyaya ait değilim. Bir son var biliyorum. Sonunda sonu. Gelecek.
Hem hissediyorum hem hissetmiyorum arafta kaldı ruhum...
Tıpkı Superman gibi Kripton gezegeninden kazara! dünyaya gelmiş gibi hissediyorum🫤
Şu an mi hayır hayır insan mutlu olduğu yere aittir
Olduğum yere ait hissediyorum. Ancak 1-2 yer daha var ait hissettiğim.
Bazen yırtasım geliyor gökyüzünü yeryüzünü ama o yetenek bende yok maalesef
Tam olarak değil
Hiç hissetmiyorum. Sanki yabancı bir yerden gelmiş buraya düşmüş gibiyim
Karmaşık bir durum 🏙️
Sürekli yer mi değişiyorsun ki 😂 😂
Tabi bir gün oradayım ertesi gün burada 😌😂
Zor değilmiş 😂
Hayır asla hissetmiyorum.
Yalnızlığıma aitim
Bilmem biraz evet biraz hayır
Marsa koloni kuracaklar yakında 😃
İki yer haricinde evet.
Hiç hissetmiyorum
Çok şükür olduğum yerden memnunum
Her zaman hissedemiyorum
Hayır
Hiçbir yere ait hissetmiyorum kendimi.
Bazı bazı zamanlarda
Hayır. İçimdeki o göçebeyi susturamıyorum.
Bu dünyaya ait hissetmiyorum.
Yalnızlık o bana ait 🙂
Hissetmiyorum
Yok mezara ait gibiyim
Yok nereye gitsem o his gelmicek
Aynen
Hissediyorum
Evet hissediyorum..
Hayır.
Biraz
Hissetmiyorum
Evet